Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak j.

Moja dziewczyna zaczyna lykac harmonet!

Polecane posty

Gość chlopak j.

Cześć! Moja dziewczyna zacznie brać harmonet, po jakim czasie on zaczyna dzialać? Macie coś do powiedzenia jej chlopakowi? Dzięki za odpowiedzi.

Gość M***
po 7 dniach

Gość blondyneczka_22
wszystkie tabletki antykoncepcyjne działaja od pierwszej pigulki zarzytej w pierwszy dzien okresu:)co do tabletek o ktore pytasz nie wiem za wiele..moja kolezanka ie brala i czula si edobrze...maja mala dawke hormonow...ale kazdy organizm jest inny i inaczej toleruje hormony:) po pierwszym opakowaniu jak bedzie sie dobrze czula to chyba potem bedzie tak samo:)pozdrawiam:)

Gość M***
po jakiej pierwszej tabletce??!! po 7!! wiem to od lekarza, wyczulal mnie na to, ze organizm musi sie przyzwyczaic!!

Gość taaa rok urodzenia
a zrzucasz się z nią na pigułki?

Gość zażytej
jezeli juz:O

Gość od 1 wzietej pierwszego dnia
okresu

Gość taaa rok urodzenia
Dlatego PIERWSZĄ Z PIERWSZEGO OPAKOWANIA bierzesz w PIERWSZY DZIEŃ OKRESU, kapiszi? Ale przy pierwszym opakowanie faktycznie dla większego bezpieczeństwa prze pierwszy tydzień tabletek dodatkowo się zabezpieczasz. Jeśli oczywiście lubisz seks w trakcie okresu.:P

Gość blondyneczka_22
->M** w mojej ulotce jest napisane ze zabezpieczenie przed niepozadana ciaza trwa od dnia przyjecia pierwszej tabletki w pierwszy dzien okresu:)...biore jeanine ale to chyba nie ma znaczenia..gdyz wszytskie tabletki dzialaja jesli chodzi o zabezpieczenie tak samo...wczesniej bralam je przez rok i 6 mieisecy pierwsza wzielam w pierwszy dzien okresu i kochalam sie z chlopakiem po 5 tabletce i dzizi nie mielismy teraz wrocilam do tabletek po 4 mieisecznej przerwie:)

Gość chlopak j.
tak zrzucam się! :-) no co wy dziewczyny i ja i ona pracujemy i studiujemy jednoczesnie wiec 50 zlotych nie robi roznicy :-P

Gość M***
Zabezpieczenie antykoncepcyjne w czasie pierwszego cyklu przy zastosowaniu pigułki nie jest stuprocentowe i przez pierwszych 14 dni należy stosować dodatkowo inne, niehormonalne metody antykoncepcyjne. Od drugiego cyklu zabezpieczenie antykoncepcyjne jest pełne. (przy jeanine akurat 7 dni, przy diane 35 cale pierwsze opakowanie) http://www.kobiety.pl/index.php?option=art&id=6073

Gość M***
do blondyneczka 22: ja rowniez biore jeanine, to ze kochalas sie wczesniej wcale nie musi oznaczac, ze zajdziesz w ciaze, chodzi mi tylko o to, ze lepiej dmuchac na zimne czy gorace...;P nie wiem sama, jak sie mowi;)

Gość blondyneczka_22
7 dni...??hm no nie wiem... jakos 5 dni ostatnio wystarczylo...:Pale moze i 7 trzeba...nie iwme...w pierwszy dzien okresu nei sprawdzalam bo w okres nie chce sie kochac:P

Gość chlopak j.
dzięki za pomoc wprost nie mogę się doczekać bo nie kochaliśmy się jeszcze ale poszalejemy! :-)

Gość blondyneczka_22
a ile czasu bierzesz jeanine??ja sobie do nich wrocilam po przerwie bo wczesniej moj organizm je rewelacyjnie tolerowal i teram mam nadzieje bedzie tak samo:)okres w trakcie przerwy mialam a nawet 3:D pierwszy spoznil sie 4 dni,2 -10 dni,3-ok 20 dni ale jest:D i teraz czekam az sie skonczy:D

Gość blondyneczka_22
->chlopak-powodzenia:D

Gość M***
jeanine biore rok i nie mam zadnych efektow ubocznych, okres mam co 28 dni, ale raz b. slaby (prawie w ogole), raz mocny, ale przy jeanine tak jest - jest bardzo silna blokada... ja jestem z tych pigulek bardzo zadowolona

Gość mimiiiiiiiii
:)

każda tabletka działa od pierwszej przyjętej, nie ma się co schizowac niepotrzebnie.