Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

walka z celulitem!!

Polecane posty

Dziewczyny! Pojawił się u mnei celulitis.. Co robić!!??? Nigdy nie miałam takiego problemu.. Jakie sa najskuteczniejsze metody.. prosze pomózcie..

Też miałam ten problem,moim sposobem na usuniecie tego paskudztwa było: -uprawianie sportów(przede wsyztskim chodzenie i bieganie pomaga) -dieta odpowiednia,zdrowe odżywianie,zero pustych kalorii -codizenny masaz pod prysznicem szorstka gabką no i balsam ujedrniajacy,ja stosuje taki z avon\'u Troche tego jest ale skutki widoczne po 2 tygodsniach:) Obecnie już sie pozbyłam celulitu:) Moja kumpela natomiast stsouje taki pas abcoś tam,reklamowali go kiedyś w tv markecie,i jej to tez pomaga:) Życze powodzenia;)

To było tak,że pierwsze efekty było widać już po 2 tygodniach,a całkowicie zniknoł tak po ok miesiącu:) Nie pamietam dokładnie,ostatnio strasznie syzbko dni mi leca i rachube trace:p Ale cos ok miesiaca i nie ma:)

mam nadzieje ze mi tez pomoze.. kiedys na Kafe wyczytalam ze jedna dziewczyna likwiduje go odkurzaczem... boej sie zastosowac takiej kuracji..wyprobuje twoje metody:))