Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa......

problem!!!!!!pomocy

Polecane posty

Gość problemowa......

witam wszystkich!! mam pewnien problem, biore tabletki anty od prawie 6 lat nigdy nie miala z tym problemow az do zeszlego tyg, chodzi o to ze po okolo 1,5 tyg po okresie mam dziwne plamiena zawsze pod kociec dnia, wyglada mi to na krew ale est ciemne i geste co to moze byc???

Gość problemowa......
widze ze nic sie tu nie dowiem:( to milego dnia all

żadko kto jest tutaj tak rano:) Nie denerwuj się,bo to w niczym ci nie pomoże,to forum uczy cierpliwości:p Jesli chodzi o plamienie,to moja kumpela brała 5 lat tabsy i też dostała takiego plamienia,jak poszła do lekarza to powiedział,że tabsy które bierze sa dla niej zasłabe i trzeba je zmienić,zalecił 6 miesieczna przerwe i przepisał tabsy z wieksza dawka hormonów.Także zmykaj do lekarza:)

Gość problemowa......
jak zaczynalam brac tabl 6 lat temu bo pierwszy okres nie chcial mi sie skonczyc bo za slabe mialam tabl i zmienil mi lek na cilest, wiec objawy mam teraz inne niz wtedy wiec mysle ze to nie to a druga sprawa troszke mi sie przytylo i mam taki twardy brzuszek:( i dziwi mnie to ze zawsze pod koniec dnia te plamienia mi wystepuja, na pocz myslalam ze za mocno sie kochalismy ale to nie mozliwe zeby to tak dlugo trwalo jak by bylo to od tego???juz nie wiem sama co to...

Myślisz,że to może być ciąża?? Hmmm,może powinnaś zrobic teścik i sie upewnić. Ale mysle,ze nie masz sie co stresować,odrazu zadzwoń do swojego lekarza,jeżeli nie może dziś cię przyjąc to chociaż przez telefon mu opowiedz co sie dzieje to cie uspokoi chociaz psychicznie:) Trzymam kciukole papa;*

Gość problemowa......
ciaza chyba nie...raczej to niemozliwe

Gość Elemelek8222222
Ja tak mialam po 2 latach stosowania Novynette, zmieniono mi na inne o wiekszej dawce estrogenu....Pewnie uzywasz tych najslabszych pigulek..Nie martw sie w ciazy nie jestes:)

Gość problemowa......
te ktore byly mi za slabe to byl minulet a teraz mam cilest od 6 lat, mozliwe ze po takim czasie mogly sie zrobic za slabe?

Gość problemowa......
a czy moze to byc od przeziebienia???bo zapomnialam dodac ze moje jajniczki troszke bolą:(

Gość to moze idz do lekarza
i jego spytaj zamiast wypytywac forumowych "specjalistow od wszystkiego" :P

Gość problemowa......
lekarz owszem, ale dopiero w weekendzik:( bo mam daleko do swojego lekarza wiec pomyslalam ze moze sie tutaj czegos dowiem