Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella 22

firma NUXE-używał ktoś czegoś??? Proszę o opinie...

Polecane posty

Gość ella 22

Jak dla mnie Nuxe jest rewelacyjny. Bardzo fajne kremy i maseczki. Odkrylam te firme pare lat temu we Francji. Odtad jesli mialam okazje zawsze przywozilam sobie caly zapas tych kosmetykow. Teraz mozna je na szczescie kupic w Polsce. W Paryzu najstarszy i najbardziej znany salon SPA to wlasnie Nuxe.

Gość ella 22
dzięki za info, no ja właśnie odkryłam te kosmetyki, mam próbkękremu i żelu pod prysznic, poczytałąm trochęo firmie, brzmi zachęcająco, i dość naturalnie :)

NUXE bazuje kosmetyki na olejkach i wyciagach z roslin. To tak jak Decleor (rowniez bardzo polecam, niestety zdaje sie,ze jest duzo drozszy, ale za to bardzo wydajny). We Francji Nuxe jest bardzo popularny, w ogole mozna tam kupic wiele kosmetykow, ktorych u nas nie ma, a ktore sa naprawde super. Nuxe moge spokojnie porownac z duzo drozszymi markami jak Dior, Clarins czy Biotherm. Jest nawet lepszy niz te drogie kremy za 200-300 zlotych.

Gość ella 22
No, właśnie Clarins mi odpowiada ale trochędrogi.. Nuxe jest tańsze a wydaje mi sięże mająpodobne podejście :) Francuskie kosmetyki sąw ogóle dobre... Np Caudalie jest teś fajne :)