Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALMAXX

Miałyście takie przeczucie?Bo ja mam....ze mnie zdradza...

Polecane posty

Gość MALMAXX

Od jakiegoś czasu mam przeczucie ze mój kochany mnie zdradza. czuje takie coś.Coś wisi w powietrzu.Jestesmy razem od 4 lat. Mam wrażenie ze od jakiegoś czasu z kimś się spotyka.Nie przyłapałam go na niczym ale...no właśnie.Ponoc kobiety sie w takich sprawach nie mylą...Miałyście takie przeczucie,które się niestety sprawdziło???

Gość miałam...
niestety, miałam... Wyparł się w żywe oczy i jeszcze na mnie nakrzyczał... że wymyślam... A potem tamta wpadła, i i tak musiał mi powiedzieć wtedy... :(:( 😭

Gość kropek....
ja mialam....ze flirtuje z jakas panna przez internet...wypieral sie, twierdzil ze z nia nie gadal itp. weszlam mu w archiwum gg i wyszlo szydlo z worka:(

Gość kochaniutka przeczucie
raczej nie myli. ja wiedzialam z emnie zdradza chociaz byl 1000 km z dala ode mnie. to sie czuje!

Gość MALMAXX
;( Nawet śni mi sie to po nocach:(

Gość Taki sobie
Wiesz moze i zdradził ale nic nie dzieje się bez przyczyny . Miłość +sex +szacunek=udany związek Ja nie zdradziłem ale moj związek od kilku dni przypomina piekło i postanowiłem skonczyć .

Gość gyrwodtta
no, miałam coś takiego. sprawdziło się, na szczęście długo to nie trwało, zdążył ją przelecieć tylko raz

Gość xyzzz
jednak nie ma to jak kobieca intuicja. :) ja miałam podobnie z tą różnicą, że zdusiłam to zanim zdążył ją przelecieć.

Gość a co tobie podpadło

Gość agata-------------
wez go zapytaj czy cie zdardza i popatrz na reakcje, ja spytalam sie mojego bo cos mi sie nie zgdzalo a on sie zaczal smiac i mowic ze jestem nienormalna, .....oczywiscie zdradzal ;)nie jestem z nim juz od dawna;)

Gość agata-------------
widac ze go moje pytanie jakos dziwnie rozsmieszylo albo ucieszylo (cholera wie), w kazdym badz razie jego reakcja dla mnie byla dziwna i to tez bylo kolejnym dowodem dla mojej intuicji ze jest cos nie tak

Gość Daj spokoj ze snami ...
Myslisz o tym, że ciebie zdradza i stąd te sny ..., nie badź smieszna ...

Gość Nie nie mialam
nawet mi na mysl to nie przyszło :-D

Gość Związek to ...
równiez ZAUFANIE , nie mialam takiego uczucia i nie mam, a sny ... spij spokojnie, rozmyslasz o tym , że on ciebie zdradza i dlatego masz takie głupie sny