Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem ze

okres po założeniu spirali

Polecane posty

Gość powiem ze

hej dziewczyny, mam ważne pytanko bo się już denerwujw, mam spiralę juz założoną miesiąc a okresu nie widać, czy tak ma być czy jak to wkońcu jest...jak wy żeście miały, ogółnie to od porodu już 6 miesięcy minęło i żadnego plamienia nie miałam jescze

Nie miałaś spirali założonej podczas okresu, bo tak się zakłada przeważnie, potem miałam okres bardzo regularnie, straszona, ze bardziej obfity ale wcale tak nie było, czułam się świetnie spirale miałam założoną 5 lat i byłam bardzo zadowolona.

Gość igła 102
ja myślałam że spiralę się zakłada 2-go dnia okresu? jak to jest ? bez okresu też można?

Gość powiem ze
mnie zakładali spiralę bez miesiączki tylko kazali odczekać pare miesięcy gdyż miałam cc więc musiała się rana dobrze zagoić czy coś takiego, a miesiączki jescze nie miałam wogóle, karmie nadal piersia ale to chyba nie ma nic do rzeczy.ale po założeniu spirali robi się usg wiec miesiąc temujescze e ciązy nie byłam bo kurde mam stresa!!!!

wiesz bardzo dziwne, że założono Ci spiralę nie podczas miesiączki ale wpisz w GOOGLE hasło \"Wkładka wewnatrzmaciczna\" dowiesz się więcej! Wyjąć mozna już nie podczas okrseu ale lepiej podczas bo wtedy jest mniej bólu. Dostałaś też antybiotyk po założeniu i kiedy masz przyjść na wizyte kontrolną?

Ja mialam spirale zakladana w czasie trwania koncowego @ I przed zalozeniem @ trwala srednio 4 dni i byla skapa a po zalozeniu @ trwala dobry tydzien i bardziej obfita. Mialam ja na 6 lat,ale planowalismy z mezem drugie dziecko wiec po 2 latach lekarz mi ja wyjal. Teraz po porodzie rowniez ide na zalozenie spirali,bo bylam bardzo zadowolona z niej ;););) Pozdrawiam

Ja mialam spirale zakladana w czasie trwania koncowego @ I przed zalozeniem @ trwala srednio 4 dni i byla skapa a po zalozeniu @ trwala dobry tydzien i bardziej obfita. Mialam ja na 6 lat,ale planowalismy z mezem drugie dziecko wiec po 2 latach lekarz mi ja wyjal. Teraz po porodzie rowniez ide na zalozenie spirali,bo bylam bardzo zadowolona z niej ;););) Pozdrawiam

Gość powiem ze
nie dostałam zadnego antybiotyku.a wizyte mam za jakies 2 tyg.pozatym tez myslalam ze podczas miesiaczki sie zaklada,a dr powiedziala ze jak nie mam okresu jescze to zaden problem ale na ta rane trzeba uwazac i kazala mi poczekac z zalozeniem,ona napewno wielu tak robila wiec co do tego czy to jest sluszne nie mam watpliwosci ale myslalam ze dostane okres po zalozeniu, bo jak mi zalozylaa spirale to dwa dmi krwawilam,a ostatnio mnie bryuch jak na miesiaczke bolal i dalej nicccccccc

Gość gość
Witam. Na poczatku marca mialam zalozona wkladke. Po zalozeniu krwawilam przez pare dni. Pozniej przestalam krwawic.Po tygodniu poszlam na wizyte kontrolna. I po tej wizycie zaczelam znowu krwawic. Myslalam ze to bedzie lekkie plamienie a wyglada mi to na normalna miesiaczke krwawienia sa obfite. Do tego dochodza bole brzucha.Dodam ze wkladke mialam zakladna podczas okresu. Takze mysle ze to jeszcze za wczesnie na okres. Moze ktoras z was byla w podobnej sytuacji.