Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniKOTKA

10 powodów dla którcych warto żyć..

Polecane posty

Gość paniKOTKA

Moje dziesiec powodów to!!! -1miłość 2-przyjaźń -3urlop,wakacje.. -4podróże -5dzieci -6imprezy -7marzenia -8seks 9lato 10książki

hmmm 1. miłość 2. rodzina 3. lato - ciepło, słońce 4. góry 5. zwierzaki - psy, konie, koty 6. wędrówki, wyjazdy, spacery 7. książki 8. praca 9. przyroda - kwiaty, inne roślinki 10. przyjaźń, inni ludzie

najgorsze jest to , że praca jest u mnie na 2 miejscu.A aż 10 powodów nie umiem wypisać:o

Gość paniKOTKA
movering ja Jestem mężatkawiec zyjesz miedzy innymi dla mnie hihihi?:) 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Gość paniKOTKA
AGRAVA widocznie czas na zmiany!!! zastanawiałas sie czy czasem nie stawiasz pracy zbyt wysoko? sa inne rzeczy na swiecie? uciekasz w swiat pracy...moze z samotnosci? moze z braki zainteresowan badz pasji...

Gość kkkkkkl
1 kafeteria 2 -10 ??

Gość paniKOTKA
a wiesz ze chyba to juz pracoholizm..

Gość czesto mam wrazenie
ze nie ma sensu zyc, wiec nia mam powodow

Gość kuń
Warto żyć bo ŻYCIE JEST PIĘKNE !!!

praca jest przede wszystkim moją pasją

Gość oj chcialabym robic
cos z pasja, ale chyba za pozno sie obudzilam, zreszta tak naparwde nie wiem co jest moja pasja, Sorki, zbieglam z tematu 🖐️

Gość paniKOTKA
jesli jest pasja to co innego jestes jedna z niewielu , ktore moga tak powiedziec, wiekszosc nienawidzi swojej pracy!!Takie czasy Owłosiona hemoroida jedziesz na DM do Warszawy? Ja jade:)

Gość paniKOTKA
Analiza osoby na podstawie 10 powodow movering -niezły dupczący przy kazdej okazji imprezowicz, macho i zabawowy facet:)

1. przyjaźń (przede wszystkim) 2. muzyka!!! 3. góry 4. \"mój\" kawałek falochronu na plaży w Niechorzu 5. podróżowanie i możliwość znalezienia się choć na chwilę w wielu cudownych miejscach 6. natura 🌻 7. piłka nożna & skoki narciarskie (szczególnie na żywo:) ) 8. beztroski świat dzieci 9. dobre filmy i wciągające książki 10. miłość:) - to, że na samym końcu nie oznacza, że mniej wazna niż pozostałe rzeczy

Gość sdsd
podnosze bo ciekawa a sama nie mam pomysłyu

Pene , zaraź mnie swoim podejściem :);)

Gość no pasaran
dla ktorych warto zyc: 1.wolnosc- w sensie wyzwolenia duszy - bo wolnosc "cielesna" to powinno byc cos normalnego 2.marzenia 3.milosc- ale tylko ta "madra" ,niezaborcza 4.ksiazki 5.podroze 6.przyjazn 7.marzenia 8.dobry mecz pilki noznej 9.dobre filmy 10.burza i powietrze po burzy 10 rzeczy, ktore ograniczaja najwazniejszy dla mnie punkt 1; 1.milosc 2.dzieci Bo nasze zycie nie zalezy juz od nas samych.Wolnym strzelcom sie do tego przyzwyczaic :( 3.alkohol 4.seks 5.korki 6.Roman Giertych 7.materializm 8.kapitalizm (pomiedzy nimi w zasadzie powinien byc znak rownosci) 9.nietolerancja 10.smierc

Gość no pasaran
poprawka- wolnym strzelcom trudno sie przyzwyczaic

Gość plamkaa
1. prawdziwa miłość 2. prawdziwa rodzina 3. prawdziwa przyjaźń 4. muzyka 5. taniec 6. seks 7. oddech górskim powietrzem 8. taniec na plaży nocną porą:) 9. bieganie boso po trawie:) 10. sprawianie by życie innych ludzi było piękniejsze:)

Gość xenofobia
A gdzie miejsce na sex???? To tez jeden z wazniejszych powodow, dla ktorych warto zyc!

Gość a tam seks od razu
jak dla seksu warto żyć to i dla wydalania bo to taka sama fizjologia :O

Gość xenofobia
Seks to nie tylko fizjologia....dziwne masz do tego podejscie. Jak mozna porownywac sex, z wydalaniem????

Gość do xenofobia
no to napisz swoje 10 punktów ! I nie pisz ogólnie ze to jedna z najwazniejszych rzeczy dla wszystkich .

Gość a tam seks od razu
oczywiscie xenofobio, że jest to część fizjologii ludzkiej :O 5 klasa podstawówki się kłania - spało się na lekcjach , co?

Gość xenofobia
Ja nie powiedzialam, ze sex to nie fizjologia, tylko, ze to cos WIECEJ niz tylko fizjologia!!!

Gość a tam seks od razu
tam gdzie zaczyna sie cos wiecej niz fizjologia- to juz nie seks tylko milosc :O