manganian VII potasu 0 Napisano Lipiec 18, 2006 a pozniej na maturze TaK NapiShOm i PsZecIeSz Nic W tYm ZłEgO- TaKi SlaNg MloDzieRzowy...SlituSne :O o mamo ale sie wymeczylam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Olcia.. Napisano Lipiec 19, 2006 Oki..jeśli wam nie pasuje jak pisze to ok..!! Nie musicie czytać ...Jesteście bardzo mili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slang młodzieżowy Napisano Lipiec 19, 2006 a błędy ortograficzne to zupełnie dwie różne rzeczy. W tych słowach nie było nic złego (oprócz błędów):p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w house do -77 Napisano Lipiec 20, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 w H&M kupiłam śliczną spódnicę lnianą we wzory, i dałam za nią niecałe 24 zł :) wcześniej kosztowała 79, więc jest to super udany zakup i dodatkowo jakieś biżuteryjne cuda za grosze :) w Promodzie kupiłam białą bluzeczkę obszywaną białą koronką za 29zł z 129 w Zarze dwie kolorowe bokserki za 14,90 każda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dama szpinakowa Napisano Lipiec 20, 2006 w House jest totalna przecena :)) wyszłam stamtad z olbrzymiĄ torbą :)) zapłacilam coś ponad stówkę ale za to ciuchów targam wór :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w hosue jest przecena Napisano Lipiec 24, 2006 ale tylko na niektóre rzeczy i zazwyczaj nie jest to wcale 77 % tylko 40,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto wie czy Napisano Lipiec 24, 2006 W Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy nadal są wyprzedaże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto wie czy Napisano Lipiec 24, 2006 Podnosze, bo nie wiem, czy po pracy jechac czy nie warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maracuia Napisano Lipiec 25, 2006 jest już może w Carrym wyprzedaż - 70% ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pula Napisano Lipiec 25, 2006 czy w silesi w katowicach jest wyprzedaz? do kiedy? czy jest tam Carry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do a kto wie czy- Bydgoszcz Napisano Lipiec 25, 2006 tak w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy są nadal wyprzedaże ale wybór jest coraz mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Idzka 0 Napisano Lipiec 30, 2006 W housie nadal jest przecena - 70% ??????????? Nie wiecie do kiedy potrwa? A są może jakieś fajne bluzy? (jakj tak to po ile ?) Proszę o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reporterka dd Napisano Lipiec 31, 2006 czy jest jakas polska strona zary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Lipiec 31, 2006 jest ogólna strona Zary (ale ceny podawane są w złotówkach :) ) http://www.zara.pl/v06/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kiedy będą jeszcze Napisano Lipiec 31, 2006 wyprzedaże w centrach handlowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zauważyłam że kantują Napisano Sierpień 3, 2006 z tymi wyprzedażmi, bo piszą ostatnie dni wyprzedaży, wszystko jeszcze taniej, a ceny takie same np. reporter, house :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już sie chyba skończyły Napisano Sierpień 9, 2006 ale kiedy będą następne???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no iiiiiiiiiii Napisano Sierpień 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie kiedy zaczynja Napisano Październik 9, 2006 sie wyprzedaze tych ciuchow jesiennych co powychodzily we wrzesniu? chyba juz niedlugo? Bo na zime wchodza nowe z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość góragóra Napisano Styczeń 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stereolizak Napisano Styczeń 2, 2007 miały być po nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewcia1001 Napisano Sierpień 21, 2007 Ja w piątek kupiłam sobie torebke w reporterze. Jak przyszłam do domu mama załuważyła że w środku przedniej kieszeni jest dzióra ( źle szyli ). Oczywiście poszłam do reklamacji !!! Nie stety nie było tych samych kolorów ,więc wyślą zaświadczenie reklamacji i za 2 tygodnie powinnam ją mieć !!! Niejestem zadowolona z tego powodu !!! odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolka215 Napisano Lipiec 21, 2008 Hello ;* Nie wie ktoś może czy są przeceny i obniżki w Diversie w Nowym Sączu w Europie??;D Prosze o szybką odp.! Pozdrawiam ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciuszkomanka Napisano Lipiec 25, 2008 Serdecznie witam wszystkie Panie w związku z tematem chciałabym zaprosić na moją stronę http://www.mojeciuchy.pl/u/magdakrusz@o2.pl/ gdzie sprzedaję ciuszki i całkiem niezłe dodatki. W dniu dzisiejszym obniżyłam ceny nawet do 70% w związku z moją rychłą przeprowadzką - zależy mi na zmniejszeniu objętości garderoby gdyż nie będę mogła zabrać ze sobą wszystkiego... Istnieje możliwość negocjacji ceny, a także jest możliwość otrzymania ode mni atrakcyjnych GRATISÓW w postaci kosmetyków itp. Naprawdę serdecznie zachęcam, naprawdę warto! pozdrawiam Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakupomaniaczka2008 Napisano Wrzesień 14, 2008 Podnoszę. czy wiecie w jakich sklpeach sa teraz wyprzedaze? chodzi mi konkretnie o zare, h&m etc.ale tez inne pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytyrytyt 0 Napisano Wrzesień 14, 2008 w h&m są resztki wyprzedaży z lata a co do reszty to nie wiem ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppppppppppppp Napisano Wrzesień 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 w outlecie w Fashion House, np w Repoterze kupiłam spodniebojówki przecenione ze 129 na 9 :) kurtki po 39, bluzki po 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach