Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o szybka odp

Czy da sie wziac mala POZYCZKE bez umowy o prace?

Polecane posty

moj chlopak chce wziac pozyaczke - 2 tys. zl. nie bedzie mial problemu ze splaceniem, ale nie posiada on umowy o prace ani umowy zlecenie-zadnej umowy nie ma. Czy jest mozliwosc wziecia takiej pozyczki?

Gość raczej nie
zlodziejom nie daja :P

moze bez przesady? chyba pisze ze ze splaceniem nie bedzie mial najmniejszego problemu, jesli sie to rozlozy na iles tam rat, bo potrzebuje tej kasy na prawde- chodzi o zdrowie, niewazne, wiec czy moze mi ktos odpopwiedziec :(

Gość N.I.E.....
musi miec z czego splacic ta pozyczke, nie?

Gość raczej niena słowo nikt juz
nie wierzy

Gość N.I.E.....
Dokladnie, to jest bank, na slowo tam nie wierza.

Gość a tyle jest teraz tych reklam
ze niby pozyczka od reki, na dowod osobisty idt. :( cholera na pewno sie nie da?

Gość noob
Jeżeli pracodawca nie załatwi mu papierka to raczej nie weźmie :( W Eurobanku było coś na dowód ale nie orientuję się niestety gdzie jest haczyk ... Może poprosić kogoś z rodziny: matkę albo ojca albo kogoś zaufanego by wziął pożyczkę na jego nawisko i dokument a on bedzie ją spłacał

Gość kurcze no to tragedia
wlasnie nie ma szans, bo jego rodzice splacaja ogromny kredyt - buduja dom i z tego co wiem to sami chca wziac jeszcze jakas pozyczke, dalszej rodziny niue chce wtajemniczac bo to osobista sprawa, no a jesli chodzi o moich rodzicow- raczej tez nic z tego :(

Gość fdffff
da sie wziąc ale na ogromny procent - koło 40 % w tych wszystkich firmach co sie tak ogłaszaja jezeli chodzi o kredyt na dowód w Eurobanku - to on jest TYLKO na dowod w przypadku gdy w innym banku brałas kredyt i terminowo go spłacałas

Gość noob
Providenta czy tego typu "placówki" nie polecam :O Kumpela wzięła i co tydzień miała dwóch ABSów u siebie w domu po spłatę :O

Gość ja zdaje sobie sprawe
z tego ze na ogromny procent, obliczylkismy ze na 4 lata 2 tys. z takim procentem to bedzie 89 zl. miesieczne, ale to niewazne bo ze splata nie bedzie problemu :):) czyli da sie, tylko na wysoki procent tak?

Gość Co ty dziewczyno
ściemniasz, facet nie ma pracy, albo pracuje dorywczo i uwazasz, że bedzie miał z czego splacic pozyczkę. Co z nieba mu spadna co miesiąc pieniążki, pomyśl Pieniadze się rozlecą, a raty zostana, nikt mu nie odpusci spłaty kredytu

on pracuje normalnie, tylko tyle ze w firmie rodzinnej bez umowy! Po prostu :o

Gość do co ty dziewczyno
jak nie masz pojecia to STFU ! 😠 teraz pracodawcy wola zatrudniać na umowe zlecenie / o dzieło niż na czas nieokreślony !! Lepiej na tym wychodzą, ale nie znaczy to, że facet nie bedzie mial pracy za miesiąć !!

nie oceniajcie tak pochopnie,m nie jestesmy zlodziejami jak to ktos napisal :( nie musze sie tlumaczyc, ale ok pracuje w firmie wuja, ktory woli mu w ten sposob placic, pracy na pewno nei straci, a jedyne na co moze liczyc to umowa zlecenie

up napiszcie prosze gdzie moze dostac taka pozyczke?

Gość fdffff
zalezy skąd jestes- w warszawie na przystankach sa ogłoszenia - pozyczka bez zaswiadczen itp - w lokalnych gazetach- provident nie wiem czy Ci da bo oni chyba sprawdzaja wydolnośc :) dokładnie nie wiem, gdzie tego szukac bo akurat nigdy nie brałam kredytu a tez jakbym chciała to nie moge bo pracuje na czarno i wacle nie uwazam sie za złodziejke - moj szef to palant i tyle - on oszukuje ale jak zwykle na tym forum jest to dla kogos powód do wyzwisk

My nie chcemy przeciez nikogo oszukac, tam sie tak pracuje- bezu mowy, przeciez to jasne ze On chcialby miec umowe, ale nie da sie rady dogadac :( a kasa jest mu bardzo potrzebna, on sie martwi i ja tez juz nie wiemy co robic :(:( Jesli ktos wie to prosze o rade, gdzie moge liczyc na taka pozyczke jestesmy z rzeszowa

Gość kurcze nikt nie odpowiada
no prosze moze ktos cos wie?:((((

Gość uuuuuuupupupppupuu
piszcie prosze....Czyli narazie Provident oferuje taklie pozyczki, tak?

Gość uuuuuuupupupppupuu
prosze o pomoc!!

Gość do 2000zl
można na dowód wźąć pożyczke w lukasie:) bez zaświadczeń.