Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa pani

2007 czerwiec 02 slub

Polecane posty

Gość czerwcowa pani

jest juz któras z wyznaczoną datą? ja jestem i zaczynam rozglądac się juz za orkiestrą.....narazie czytam, patrze, analizuję, i tak wszystkie formalności się załatwia n a 3 miesięce przed,a na 6 miesięcy przed to ksiądz, fotograf, kamerzysta czy orkiestra(no w sumie juz rok wczesniej się ich zamawia tak juz jest zauwazyłam)....zaliczki trzeba wpłacać. ale ja nie bedę zadnych koszy z słodyczami robiła na podzękowanie dla rodziców. tylko pioenka i kwiaty najwyzej, i tez nie wiem czy zamawiac je trzeba w kwiacarni razem z bukietem aby mama nie wiedziała czy rodzice moga wiedzieć?

Witaj ;) ja radziłabym Ci jednak porozglądać się za orkiestrą już teraz bo potem te nejfajniejsze mają porezerwowane terminy na rok lub dwa do przodu. I zarezerwujcie sobie już teraz fotografa, bo z kamerą możecie poczekać. Serio dobry fotograf ma terminy pozajmowane to samo z orkiestrą. My rezewowaliśmy rok wcześniej i fotograf którego chcieliśmy już miał termin zajęty, ale i tak udało nam się załatwić też dobrego jego kolęgę i jestem bardzo zadowolona!!!

Gość czerwcowa pani
nie, no nie zartuj ze i fotografa trzeba tak szybko, w moim mieście jest duzo fotografów i zawsze jakis znajdzie wolne, a nie wiadomo nigdy czy dany fotograf jest dobry czy mniej dobry, i niewiadomo czy dana orkiestra jest dobra czy mniej dobra czy zła. co to za róznica wogóle w orkiestrze, wszystkie schodza , wszystkie na swój sposób zabawiają ludzi, graja, sa wodzirejami, nie wiem co a róznica czy spiewa pan gruby czy łysy. wazne by był i juz a nigdy nie wie się czy zrobi to dobrze itp w sensie czy np nie bedzie fałszował tak ze goscie pouciekają. jak juz jest orkiestra to chyba ma wzięcie i jakos ludzie ich biora. boze ale panika, ludzie juz przesadzają z tym 3 letnim wyprzedzeniem sal, orkiestry a teraz fotografem.nie jestem z wioski i w moim mieście jest duzo fotografów.

Ja Ci tylko poradziłam a zrobisz jak będziesz uważać :P unosić się nie musisz. Powodzenia ;) życzę szczęścia :)

ja tez wtedy wychodzę za mąż i juz pisałam na innym topiku ze mam juz zamówioną orkiestrę, sale , kucharkę , fotografa a nawet księdza.....moze to i za wcześnie ale jak sie jest pewnym to po co odwlekać.... lepiej załątwic wszystko od razu i mieć spokojna głowe ze ktos mi sie wparuje w kolejkę..... teraz tylko oglądam suknie slubne na necie a po salonach i wyporzyczalniach mam zamiar jeździc tak koło marca 2007 mam nadzieje ze topik przeżyje i będzemy sie konsultować.... pozdrawiam cieplutko

ja was kobiety zapraszam na \"przygotowania(...)w 2007 roku\" i tez mam nadzieje ze tamten topik przezyje:) CZERWCOWA____ ja tez nie jestem \"z wioski\"-a takze mam zaklepana sale i orkiestre.narazie to tyle. spokojnie bede sie konsultowała z dziewczynami z naszego topiku;) zegarynko-zapraszam.

Ja sale zamówiłam ok pól roku przed ślubem by spać spokojnie :) reszta to 3 góra 4 miechy przed śłubem.I uważam że to wystarczający czas,teraz jest duży wybór wsyztskiego nie tak jak kiedyś jeden zespól na miasto i hej

Gość czerwcowa pani
ja ise nie unosze ale dziwi mnie ze kobiety ni e maja faceta a juz zaklepuja sale i potem czekaja na kandydata, a człowiek tu ma faceta i chce zaklepać a się okazuje ze nie ma miejsc. Za rok slubik to i tak jeszcze duzo czasu by zamówić orkiestrę czy fotografa, bardzo duzo ich przeciez jest i nie sadze by taki nawał był w dniu 2 czerwca:D. No i ja niebawem musze się orkiestra zając, ale z księdzem to poczekam jeszcze, no imusze mame poprosic o kase bo zamierzam potem wpłacac zaliczki i musze miec z czego, a tak dziwnie się czuje prosząc rodziców bo oficjalnie to nie powiedzielismy im o weselu.

Gość klrt
Witam zachęcam do odwiedzenia naszej strony/wokalistka, saksofon/ members.lycos.co.uk/defacto/news.php

Gość czerwcowa doli
juz orkiestra jest. ale u księdza nie bylismy.....to w 2007 roku się juz załatwi. sala tez w tym roku bedzie płacona....

Gość czerwcowa doli
widze ze duzo nas z 2 czerwca. :D nie mam tez jeszcze godziny ustalonej u księdza ale chyba na to czas.

Gość colodent
czesc:) a ja wychodze za mąż 9 czerwca :) ale milo byc 2 tylko cos tam niewyszlo i tez mam juz sale kamerzyste i fotografa ale niemam orksietry bo wszystkie sa zajete 😭 i juz nieweim gdzie szukac jakies fajniej😭

Gość czerwcowa doli
wszystie są na swój sopposób fajne, przeciez grają, zabawiają, nie ma niefajnych nie martw się. coś się znajdzie wazne by spiewali i grali:) a jak z fotografem? umówiłas sie na godzinę juz a czy zaliczke wpłaciłas odrazu czy w trakcie zdjęć sie płaci?

Gość colod
ja dalam zaliczke a reszta sie zaplaci bo tym jak zrobie zdjecia :)

Gość Basia23
Hej jakbys poszukiwala sukienki to prosze o kontakt na mojego mejla mam nowa sukienke do sprzedania moge poslac zdjecia

Gość czerwcowa doli
Ja raczej poszukam w wypozyczalni tzn salonach, niechce kupować. Niechciałabym kupowac na alegro bądz od innych dziewczyn bo jak mi sie nie spodoba to cięzko odmówić. Byłoby jej przykro. Pooglądam sobie, poszperam w salonach, duzo fajnych jest.coś dla siebie musze znaleźć, juz kasę zbieram:)

Gość Basia23
Mysle ze nie masz racji ze byloby tej drugirj przykro.Ja to akurat rozumie chce sprzedac sukienke i wiem ze moze sie komus spodobac i pasowac a komus na odwrot.Przeciez kazdy ma swoj gust a moze akurat bys trafila na taka jak Ty sama szukasz.Pomysl nad tym

Gość juzz
8mmiesięcy zostało.

Witam:) Colodent---Ja również ślubuję 9 czerwca 2007. Bardzo miło, że ktoś również. Zapraszam do rozmów na topiku \"Przygotowania w toku, bo ślub w 2007 roku\";)