Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy pasuje mi rudy kolor wlosow??

Polecane posty

Gość jak myslicie

chcialabym cos zmienic. mam dosc ciagle tego samego koloru wlosow, tej samej fryzury. naszla mnie ochota na radykalna zmiane:) chcialabym miec rude wolsy;) mam na mysli taki kolor miedziany. obawiam sie tylko ze nie bedzie do mnie pasowal. jezeli ktos sie na tym zna to prosze o odpowiedz. jestem szatynka, mam niebiesko-zielone oczy, brwi-ciemny blond, dosc szybko sie opalam na brazowo(latem mam ciemna karnacje,zima raczej mam jasna cere). czy moge eksperymentowac z takim kolorem?? mysle o czyms takim: http://www.kosmetykionline.pl/product_info.php?products_id=3067

Gość jak myslicie

Gość grunt to refleks
w sumie to trudno powiedzieć:)ale rudy fajnie pokreśla niebieskie oczy,i opalenizne:)może spróbuj u fryzjera najpierw jakieś pasemka? miałam ten kolerek kiedyś,ale mi nieładnie wyszedł:O,coś al'a różowy grejfrut,ale kumpeli wyszedł ładnie

Rudy fajnie podkreśla zielone, a nie niebieskie oczy. Możesz spróbować. Ja mam zielone oczy i ciemną oprawę, opalam się od razu na brąz, a zimą nigdy nie jestem blada. Farbuję włosy na rubin, ten kolor najbardziej mi pasuje. Naturalny, to ciemny blond. Miedziany już miałam niezbyt mi pasował.

Gość tridi 23
ja mam naturalny ciemny blond,tez chciałabym miec na głowie rudy ale taki delikatny mozna powiedziec ze bardziej miodowy ...tylko nie wiem czy bedzie mi pasowac i czy złapie ten kolor na moje farbowane blond włosy, oczy mam jasno niebieskie ,ciemne brwi ,jasna oprawe oczu i kolor cery lekko różowawy jak myslicie bedzie mi pasowac taki kolorek?

Gość jak myslicie
madooosia mysle ze mam podobny typ urody,tez opalam sie na brazowo, zima nigdy nie jestem blada,ale raczej nie wyroznam sie z tlumu z opalenizna:) szczerze mowiac nie wiedzialam ze taki kolor dobrze podkresla opalenizne;) raczej balam sie ze to sie bedzie gryzlo(w koncu kobiety z natury rude maja jasna karnacje:) ) boje sie tak eksperymentowac,ale mam wileka ochote:) dlatego moze ten pomysl z pasemkami jest dobry:)

Gość jak myslicie
w zasadzie to mam latwiej skoro moje oczy nie maja okreslonego koloru:P zaleznie na jaki kolor ufarbuje wlosy taki kolor oczu zostanie podkreslony bardziej:P heh;)

Gość elizabethhhh
Hej hej, ja mam podobny typ urody do Ciebie i farbuje sobie włosy właśnie tą farbą, efekt super :)

Gość jak myslicie
naprawde?:) jeszcze musze przemyslec sprawe, ale myslalam ze to dosc ekstremalny wybor do mojej urody:) ale jak czytam takie komentarze to sie przekonuje ;)

Gość erweqr
z twojego opisu wynika ze masz podobny typ urody do mnie. Obecnie mam wlosy jasno rude(mial byc blad ale nie wyszedl) jest mi sednio , intensywnie rude torche mnie tlamsily, jakos z rudych najlepeij wspominam kasztan i lchyba wtedy nasluchalam sie najwiecej komplementow.

kup sobie szamponetke, taką do kilku myć i zobac czy jest ci do twarzy.

Gość grunt to refleks
Magdooosia_85 >rudy podkreśla nie tylko zielone oczy, ja mam błękitne i w takich kolorkach wyglądałam super,chociaż na razie jestem blondynką:P fryzjer mi kiedyś zrobił super balejaż-jasny,ciepły brąz +jeszcze jakiś kolorek(już nie pamiętam)do tego jasno miedziane pasemka,wyglądało to extra:)

Gość jak myslicie
na poczatek zrobie sobie taki mniej rzucajacy sie w oczy kasztan;) to tez bedzie zmiana ale nie az tak radykalna;) a pozniej pomysle o tej miedzi:) dobrze bedzie?:)

Gość blond lato
Pytanie jest takie, jestem blondynka o ciemnych blond wlosach, mam jasne szaro-zielono-niebieskie oczy w jasnej oprawie, jasna karnacje, latem i zima blada. Jaki odcien rudosci najbardziej by mi pasowal?

Gość dysiaaa
to ja sie dolacze :) wygladam dokladnie jak blond lato z tym, ze mam piegi jasne, rozmyte w zimie malo widoczne w lecie bardziej :) i co z tym rudym?

Gość blond lato
Na tym zdjeciu dziewczyna ma oczy ciemne a kolor ladny, znasz moze fajna farbe w takim odcieniu? albo podobnym? dysiaaa tez mam 'male' piegi, nie wspomnialam;)

Belle Color No 75 uzyskasz taki odcień miedzi, sama farbuję tym kolorem 8 lat włosy i są rewelacyjne! polecam gorąco. pozdr

Gość zalamana18
Moi drodzy :* Po nochach mi sie snia rude wlosy :D:D marze o takich ,ale chyba brak mi odwagi ,by zafundować sobie ów przecudowny kolor :D,a poza tym bardzo watpie w ro ,ze bedzie mi pasował (chocoaz moj charakterek :P) no ,wiec przejde do sedna sprawy :D moj naturalny kolor wlosow ,to ciemny blond ,w dodatku mam naturlanie krecone wlosy aaaaaa help!!! , niebieskie oczy (taki bardzo dziwny odcień) ,ubieram sie na czarno ,zołto, czerwono nie lubie kolory zielonego (ktory niestey bardzo pasuje do rudego :|). Prosze pomozcie mi jak najszybciej.Nie moge spac ,nie moge jesc :P mysle tylko o rudych wlosach ^^^^^

Gość pani delikatna
jestem blondynka o niebieskich oczach chociaz przy samej żrenicy są żółte, bardzo bardzo bardzo chcialabym miec rudy kolor albo rude pasemka ale niewiem czy mi pasuja. opalam sie raczej na brozowo opalenizna dlugo sie utrzymuje wiec w zime niejstem blada. mam ciemna oprawe oczu (lekko popielata) doradżcie mi czy jakis rudawy by sie dla mnie nadawal

Gość pani delikatna
moge na maila wyslac zdjecie. moze to wam pomoze w rozstrzygnieciu mojego problemu

Gość sinia154
hej ja mam problem planuje zmienic kolor wlosow jestem blondynka o jasnej cerze i dlugiich wlosach a mam ochote na granatowa czern co robic czy on bedzie odpowiedni prosze o pomoc :)

Gość rudawisnia
witam:) ja jestem wlasnie ruda osoba znaczy moj rudy to oczywiscie farba rudy kolor wychodzi na jasnych wlosach niestety majac ciemne wlosy nie wyjdzie taki jak chcemy..:( jesli o cere chodzi rudy pasuje do kazdego typu cery i kolorytu tak wiec smialo prosze expreymentowac;)

Gość butterfly _
Witam wszystkich, a ja wlasnie jestem osoba o jasnej karnacji , mam niebieskie oczy jasne brwi i naturalny rudy kolor wlosow:) ale od jakiegos czasu farbuje na inny kolor ale jesli chodzi o rudy to jest fajnym kolorkiem i polecam innym, mysle ze karnacja czy kolro oczy jest najmniej wazny choc niektorzy uwazaja inaczej, wane jest to aby sie sobie podobac i dobrze sie z tym czuc :) pozdrawiam

Gość whitewoman
Witajcie dziewczyny :) pisze z zapytaniem czy rudy kolor, obojętnie czy marchewkowy, rubinowy, mahoniowy, płomienny czerwony, będzie mi pasował ??:) nie chce iść do fryzjera aaa bo już straciłam zaufanie do nich .. ...i prawdę mówiąc to nie polecam fryzjerów, zedrą Cie z kasy a wyjdzie to samo.. ;) a potem zęby osiągnąć ten sam kolor znów musisz tyle płacić... to jest moje zdanie :) a co do henny to super wychodzą błyszczące,...mówią, ze po hennie nie można nakładać już farby, bo wyjdą zielone.. ale to chyba zależy od włosów. Proszę o szybką odpowiedź bo już dziś planuje kupić sobie szampon koloryzujący miedziany albo pallett XXL -płomienny fenix :):) chce zaszaleć :D a ja wesoła babka jestem i ruby powinien mi pasować :):) ja mam zielone oczy (krostki jakieś tam małe mam) nio niestety...szybko opalam się na brąz..i ogólnie strasznie długo trzyma mi się ta opalenizna :) w zimę troszkę pocieram buźkę samoopalaczem żeby się nie malować...fluidem :) i jak doszłyście do wniosku... ??:) miałam już ciemny brąz - nie bo mnie postarzał .... miałam już blond i biały - to po prostu bosko wyglądałam.. teraz mam balejaż z czarnych i blond :D rudego brakuje... ale jakiego ... ;P http://picasaweb.google.pl/Mychaa88/DropBox?authkey=Gv1sRgCKepitaSscmjmAE&feat=directlink taki chce zrobić ... a takie są moje :) Od Wakacje :)

Gość puczor
ja mam naturalny kolor włosów ciemny blond, oczy niebieskie, brwi ciemne, skórę lekko brązowawą, w każdym bądź razie nie jestem blada i farbuję włosy na miedziany kolor, wpadający w brąz wygląda to dobrze ;)

Gość ruda;)))
Ja jestem ruda i nie muszę się farbować mam niebieskie oczy jasną karnacje.Tak jak wy uważam że rudy to piękny kolor dlatego sądzę że rudy pasuje do jasnej karnacji zielonych lub niebieskich oczu są różne odcienie rudego ja np:. mam jasny rudy...Pozdrawiam..))

Hej dziewczyny :) ja też myslę o rudym juz od jakiegos czasu, własnie kilka dni temu była u fryzjera i powiedziała że powinno być mi dobrze, ale żebym najpierw probowała szamponetką bo sama mogą się zle czuc w tym kolorku. a ja mam włosy kręcone ( po trwałej, ale taka mam trwałą, że nawet fryzjerzy myslą że to naturalne) włosy do szyjki, raczej jasny blond, oczy zielone, troche piegów w lecie maja taki intensywny kolorek no i jestem blada... co o Tym myslicie?

Gość gosiekpunk
hey Zawsze malowałam włosy (końcówki) tak żeby cała głowa nie była w kolorze ponieważ trochę boję się, że zniszcze sobie włosy, a nie są one zbyt rewelacyjne. Teraz myślę nad nowym kolorem ale nie wiem czy zaryzykować i pomalować całą głowę czy znów jej część. Baardzo podoba mi się kolor który ma wokalistka Paramore one są przepiękne! http://www.glogster.com/media/2/6/15/33/6153329.jpg http://silalpictomo.files.wordpress....tyle-23997.jpg http://s.bebo.com/app-image/79253450...prettyness.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/50...ams+Hayley.jpg Chciałabym mieć taki kolor włosów, ale nie wiem czy będzie do mnie pasował. Mam jasną karnację (nawet i blada)oczy niby niebieskie ale ja uważam, że są szare (z otoczką żółta ). Mój kolor włosów to blond coś takiego jak ma MAŁA! Emma ;P http://republika.pl/blog_xk_543882/3...a_20watson.jpg Zawsze jak farbowałam końcówki wybierałam kolor rudy ponieważ najlepiej pasował do moich włosów i do mnie :P ale nie wiem jak to będzie z rudym marchewkowym :P Może coś mi doradzicie??