Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka21

plemniki!!!

Polecane posty

Gość Kasienka21

czy na poczatku stosunku jest mozliwosc zajscia w ciaze?tzn kochalam sie z chlopakiem,na samym poczatku bez zabezpieczenia,potem ubralismyprezerwatywe.Czy w tym wczesnym plynie sa plemniki ktore moga przez kilka ruchow zaplodnic?

Gość malutka_anulka
hmm ... ja jako osoba pelnoletnia - mam 18 lat - mogę ci powiedzieć że od 2 lat współżyję z chłopakiem, oczywiście kochamy się z zabezpieczeniem, ale nie powiem że przed zalożeniem prezerwatywy, kilka razy nie wkłada bez. Do dnia dzisiejszego tak robimy że na początku bez i jest narazie sii więc myślę że u ciebie też powinno tak być o ile się nie spuścił. Odpukać:)

Gość Kasienka21
no nie spuscil sie.Wlozyl kilka razy na samym poczatku.Martwie sie bo odstawilam tabletki,mialam po 2 tyg maly okres a teraz sie spoznia,duzo siusiam i boje sie czy to ciaza czy to zaburzenia hormonalne po tabletkach

Gość Kasienka21
no nie spuscil sie.Wlozyl kilka razy na samym poczatku.Martwie sie bo odstawilam tabletki,mialam po 2 tyg maly okres a teraz sie spoznia,duzo siusiam i boje sie czy to ciaza czy to zaburzenia hormonalne po tabletkach

Gość marakujeczka
niestety ejakulant tez moze zapłodnic..:/

Gość M***
obojetnie czy to poczatek stosunku, czy polowa - w spermie znajduja sie plemniki zawsze, moze ich byc co prawda mniej w poczatkowej fazie, ale i one sa na tyle silne, by zaplodnic... bylas nieostrozna tym bardziej, ze odstawilas tabletki, a wtedy ryzyko jest wieksze

Gość że się wtrące
nie kazdy facet ma plemniki w tym plynie ejakulacyjnym !! potwierdzone naukowo !! a nawet jak sa plemniki to sa strasznie slabe i jest ich malutko ja osobiscie nie znam nikogo kto by tak wpadl owszem mam kilka kolezanek z wpadki ale one zaszly przy pelnym wytrysku w srodku ja przez 3 lata jechalam na przerywanym, bez gumki, facet wyciagal penisa jakies 15 sekund przed wytryskiem i jakos nie zaszlam w ciaze zajsc nie jest tak latwo i musi wiele korzytsnych sytuacji razem wystapic : dni plodne, gotowe jajeczko, silne plemniki itede itepe

Gość zgadzam sie z poprzedniczka
zajscie w ciaze to nie jest takie hop siup w przeciwnym razie kazda, ktora raz sie bez gumki kochala byla by w ciazy

Gość M***
nie o to chodzi, ze zawsze w ciaze mozna zajsc, jak dostanie sie do srodka troche spermy tej z poczatku, chcialam jedynie zaznaczyc, ze w spermie plemniki zawsze sa, rowniez nie znaczy , ze Kasienka21 mogla zajsc w ciaze, ale... sytuacja, ktora jest niedogodna to ta, ze odstawila pigulki, a same wiecie, jak jest po ich odstawieniu... nie kracze, stwierdzam fakty... zgadzam sie, ze musi byc spelnionych pare warunkow by moglo dojsc do zaplodnienia... koniec wykladu ufff:-) 🌼 🌼🌼