Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna_jedna

CZY DOSTANĘ ZASIŁEK DLA BEZROBOTNYCH JEŚLI...

Polecane posty

ale porozumienie stron też wtedy nie wchodzi w grę jeśli nie masz dobrych stosunków z pracodawcą

Gość neolyberał
bez sensu te zasiłki,przecież jak ktoś nie ma pracy może np.zając się żebraniem i z tego utrzymywać,czemu państwo ma płacic na róznych nierobów??powinnismy ciagle liberalizować rynek i kodeks pracy po to żebyśy w końcu się naprawde stali 2 bangladeszem,tam już 8 letnie dzieci pracują za 2$ dziennie i jest im dobrze mają 10% wzrostu pkb. :)

Gość jagoo
a tak na marginesie masz prace z której sama chcesz dobrowolnie odejsc i zasilek ci sie marzy...troche chore

Gość neolyberał
własnie,powinno się zabrąc wszystkie zasiłki i skończyć z tym chorym socjalizmem

Gość bezradna_jedna
Pracuje 12 miesięcy na zlecenie i 8 na um.o prace. Przyszłam zaraz po 5 letnich studiach

miły neolyberał... nie za bardzo jestm pewna czy chciałabym, żeby moje kilku letnie dziecko pracowało nawet za 10 $, owszem też jestem zwolennikiem pomocy ludziom w poszukiwaniu pracy a nie dawaniu za obijactwo pieniedzy, ale realia mamy nieco inne, UP w niczym nie pomaga, samemu pracę nie jest łatwo, a jeśli pracowałam kilkanaście miesięcy to czemu mam teraz umierać z głodu