Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy każda dziewczyna ma duże..

Dziewczyna pijana, dupa sprzedana

Polecane posty

Usłyszałem kiedyś od mojej ciotki ten cytat, w sumie to prawda, bo pijana dziewczyna wygląda tak puszczalsko, że tylko sama się prosi aby ją zaciągnać do łóżka.Pijane dziewczyny sa też strasznie seksowne, bo się do kazdego klei, a jak już na ciebie wybór padnie, to tylko całowac i zdejomowac z niej ciuchy,

Niby to prawda, ale do mnie zawsze kleją sie pijani faceci, jeden nawet wychędożył mnie analnie :( Trochę się tym na początku martwiłem, ale miłość zwycięzyła wszystko :)

Gość Jak kto lubi
walić trupa...

Gość noob
jak to :sama sie prosi" ?? wyglądem ? :O jakby sie sama prosiła to by PROSIŁA !! a nie wyglądała dla kogoś jak ktoś kto sie prosi !! moze dla mnie ktos wyglada jakby nie chciało mu sie zyc, i co ? mam isc go zabic z tego powodu ? To, że sie komus cos wydaje, to mu się wciąż WYDAJE !! a te interpretacje to moze sobie zachowac dla siebie a nie robić z nich usprawiedliwienie do zwierzęcego zachowania :O

Gość noob
Iwonka ciebie w głupocie i spamowaniu i tak nikt nie przebije :O

potrzeby i niesamowitą ochotę na głęboką i agresywną penetrację swojej kakaowej pieczary, wykonywaną przez przełożonego Andrzeja L. i którego tą drogą chciałaby serdecznie pozdrawić ???