Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaa111

która się zna na pryszczach??/wiem głupie pytanie ale....

Polecane posty

bardzo prosze o radę!!zawsze przed okresem zrobi mi się jakiś syfek,ale od jakiegoś czasu w jednym miejscu robi się ogromna kula twarda i bardzo boląca,próbowałam ją wycisnąć ale bez skutku,została mi twarda kulka która juz nie boli ale jest widoczna i twarda ,czym ja posmarowac żeby się rozeszło bo na dodatek ciemnieje ,kiedyś tak gniotłam na nodze że teraz mam twarda kulę która wygląda na pieprza...proszę!!!poradżcie coś:( ,dodam że nie jestem już młoda ;)

Czesc.Mi przewaznie robia sie takie twarde podskorne kule!!!Do tego bardzo bolace.Wez po prostu czysta igle,i przekuj syfka i wycisnij i zdezynfekuj spirytusem.To naprawde dziala.Ja zawsze tak robie bo inaczej te ropniaki nie zejda!

agulko-ale teraz ten syfek mnie już nie boli tylko została twarda kula,czy ją teraz przebić?chyba nic z niej nie wyjdzie?jak myślisz co zrobić

Przebij.Spróbuj.Ja tez niedawno wyciskalam starego syfka.Własnie taka gulke.Tylko pamietaj zeby igła była czysta i nie zapomnij o przemyciu ranki spirytusem.Napisz czy dałas rade.

jestem zaskoczona- naprawde przebiłam i to kilka razy z początku nic i już myślałam że nic nie ma a tu kurczę trochę ropy wyszło ale ta kulka jeszcze jest może dlatego że teraz nagniotłam:D,wiesz naprawdę ci dziękuję jeszcze czegoś takiego nie miałam ,smarowałam już naewet sama nie wiem czym i nic a tu takie coś bardzo się ciesze pozdrawiam cie agulko:):)

Gość wykwintna sałatka
posmaruj maścią ichtiolową,wchłonie rope, w aptece za ok 2zł

Gość do autorki 0000
A krew Ci nie leci...?

krew leci ,nawet dużo ale już przestało:)maść kupie żeby była na przyszłość,najgorsze że stara jestem a taka głupia bo nigdy nie miałam takich pryszczy w wieku młodzieńczym a co dopiero teraz,juz myślam że zrobiło mi się coś gorszego:):)

to super.Mozesz po jakims czasie sprobowac jeszcze raz.