Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosasita

Wieczory Panieńskie!!!!

Polecane posty

Gość Rosasita

Laski jak wygladały Wasze wieczory panieńskie???:) Niedługo musimy zorganizowac kumpeli i zastanawiamy sie co tu zrobić takiego aby długo, długo pamietała, tymbardziej że jest to kumpela, która nie mieszka w Polsce i przylatuje tu aby urzadzic tu wesele itp...:) Z góry dziekuje, opisujcie jak to u Was było

Gość Rosasita
:( nikt nie miał????????????

Gość magda1234
ja miałam - było super, dwóch striptizerów i 6 koleżanek była impra u przyjaciółki w domu, ma mieszkanie dwupoziomowe, striptizerzy byli super, odstawili show, wziełysmy im po kolei do buzi, zlizywałysmy im bitą smietanę, później oboje italiano strzelili mi minetkę aż do orgazmu, jeden wystrzelił mi na piersi, było super , ale ciiii to tajemnica:P

Gość do Magda 1234
żałosne.....

Gość magda1234
nie, ekscytujące, a zabawa była przednia :classic_cool: z tego co wiem to dziewczyny sie tak bawią - nie mówie o seksie na wieczorku chociaz przyjaciółki mogą zabawic sie ze striptizerem, ale panna młoda moze miec np oral;)

Gość do Magda 1234
Chyba jesteście niewyżyte albo jakaś dziewczynka z podstawówki się tu znalazła i się wymądrza. A idź stąd lepiej dziewczyno do piaskownicy.

Gość Rosasita
Spoko, hmmmmm, może to twoje jakies kosmate fantazje, możesz również zorganizować sobie coś takiego na nastepnym wieczorze panieńskim, albo lepiej od razu wykupic sobie gościa na godzine. Bedzie dla ciebie, nie bedziesz musiała sie dzielić z kolezankami. Ja jednak wole jakies realne propozycje:)

Gość magda1234
mieszkam za granicą, poza Polską to jest norma, ale skoro wy wolicie wynając jakiegoś oblecha na godzine - wasza sprawa - pozdro

Gość nie_rozumiem...
co za granica jest normą italiano strzelajacy na piersi pannie młodej i robiący minetki?? niech jeszcze dobrze ją wyruchaja i będzie już całkowity komplet. jakbym się dowiedział że takie cos miało miejsce straciłbym całkowicie do niej zaufanie!! w polsce to faceci sa inni niz za granicą same oblechy?? dziwne ostatnio sporo się słyszy a nawet widzi na ulicach metroseksualnych w polsce to to sa oblechy?? to jak wygladają ci twoi italiano??