Gość Mogę mieć dziewczynę Napisano Maj 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mogę mieć dziewczynę Napisano Maj 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takatamsobie 0 Napisano Maj 30, 2006 Jasne, że możesz. A ja mogę mieć faceta do kochania. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość very Napisano Maj 30, 2006 patrząc na Twój entuzjazm nabieram przekonania, ze będziesz miał dziewczynę na 100%, no po prostu nie ma innej mozliwości :-D powodzenia! długiej pamięci! odwagi! trzymam kciuki;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę mieć dziewczynę Napisano Maj 30, 2006 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość topola Napisano Maj 31, 2006 no to TMT ma golegę do wspólnego utyskiwania pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodna_lilia 0 Napisano Maj 31, 2006 mozesz miec dziewczyne i to bardzoooo kochającą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach