Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

machos

Co dla was tak naprawdę jest wazniejsze u faceta wygląd czy charakter?

Polecane posty

Gość to ty nie wiesz ze
liczy sie tylko kasa........

Gość e-izabeth
serce:) oczeta hmm ustka ta koljenosc, moj ma wszytsko exeqwo:) piekne

na początku: żeby zwrócił uwagę i zrobił pierwszy krok ;) potem: żeby było z nim o czym pogadac i żeby były wspólne zainteresowania, zeby szanował kobietę z która sie spotyka i był choć trochę romantyczny 🌻 po potem: żeby kochał 😍 co przyciaga: mnie osobiście sukces, erudycja, inteligencja, spryt i wysoki wzrost. to ostatnie wynika z faktu ze mam 158cm i kompleks na tym punkcie... :O

Gość sloneczkooo6
no wlasnie nie wiem...moge byc zjednym facetem, ktory fizycznie mi sie nie podoba, a chcrakter ma idealny..tylko nie wiemm czy sie wto pakowac...boje sie ze moge sie pozniej zaochac w kims kto mnie bedzie pociagal..bo w sumie znam drugiego kolesia, ktory fizycznie jest super,ale charakter zupelnie nie ten...

Hmmm... u mnie i wygląd i charakter jest ważny... Choć mój mężczyzna nie jest typowym przystojniakiem - natomiast uśmiech ma boski :D i charakter ma taki, że czasem mnie irytuje 😠 ale łączy nas wspólne hobby, śmiech, troski...cóż kocham tego idiotę :D mam nadzieję, że on mnie też :o

Gość oka mgnienie
ja powiem jak u mnie było, pierwsze spotkanie i no właśnie.. "jak się z tego wyplątać, zeby go nie urazic" (ktoś poznany na gg ) gadało się świetnie ale nie tak go sobie wyobrażałam, ale gdzy zapytał czy spotkamy się jeszcze, powiedziałam "tak" :D a głos w myślach "ej nie tak miałaś odpowiedzieć" i nawet nie wiem kiedy się zakochałam no i tak wyszło że ponad dwa lata razem jesteśmy :D a na drugim spotkaniu spojrzałam na niego innym okiem, nie przez pryzmat wyobrazeń.. a pomiedzy pierwszym a drugim naszym spotkaniem spotkałam sie z kims kto fizycznie zrobil na mnie piorunujace wrazenie, ale byl tak nuuudny ze po 2 godzinach ucieklam do domku

Ja mojego faceta też poznałam przez gg, tyle, że to była jedna rozmowa więc go sobie nijak wyobrażałam... Ale spotkaliśmy się i mnie zauroczył :D

U mężczyzny liczy się uczciwośc charakter dobroć .Ja jako kobieta potrzebuję poczucia bezpieczeństwa wsparcia i on mi je daje ale przede wszystkim i ponad wszystko ZAUFANIE które mam do niego a wygląd w moich oczach jest przystojny innym podobac się nie musi.

Gość Heniek Buła
A kasa?

Kasa nie jest ważna (tzn. najważniejsza), choć jak jest to super :D Ale mój mężczyzna jest biedny i mi to nie przeszkadza ;) stara się być samodzielny :D to jest ważniejsze :P

Gość Heniek Buła
Jak długo to Ci nie będzie przeszkadzać?

Gość jaka taka i jaka
liczy się: 1.kasa 2.kasa 3. wygląd 4. wyro 5 dobre ustawienie się w życiu, tzn:zawód i kasa :-)

Gość very
charakter sie liczy ponad wszystko, bo wszystko pozostałe wynika z charakteru;-)

Nie będzie mi to przeszkadzać bo mi nie zależy na dobrach materialnych, zawsze można jakoś dorobić jak się chce ;)

Gość oka mgnienie
kasa raz jest a zaraz jej nie ma a czlowiek zostaje :) nie chciałabym być zależna od kogos finansowo, dwie strony muszą coś wnosic do wspólnego zycia byle można było jakoś żyć, wcale nie chcę zyć bogato, marzy mi się coś innego..

Dla mnie liczy się to co ma w głowie i w sercu :-D

Gość sloneczkooo6
taaaaa

Gość dzinsaladin
wygląd i charakter 'charakter sie liczy ponad wszystko, bo wszystko pozostałe wynika z charakteru' - buhahhahaah, co za brednie, mam kolegę kszmarnie brzydkiego z fajnym charakterem także twoja teoria nie ma potwierdzenia Really - szybciej piękny z głupim charakterem znajdzie sobie dziewoję niż koszmary ze wspaniałym charakterkiem. Z drugiej strony - czyż nie wszyscy mężczyźni to niegrzeczne dzieci ?! Wolę ładnego niegrzecznego od brzydkiego grzeczniutkiego

Gość Fajny topik to
podniosę :-)

Gość zalezy do czego
ma ten facet byc :) jak na męża to musi byc uczciwy ,spokojny ,zaradny ,opiekunczy lojalny ,dawac poczucie bezpieczensta zeby nie zostawil samej z dziecmi itd a wyglad nie taki wzny :) a jak juz sie takiego zlowi i zaciagnie do oltarza no to mozna poszalec :) wtedy sie patrzy glownie na wydlad i zalicza takie pyszne mlode ciacha:) samo zycie :) pozdrawiam :)

Gość ładna żona przystojnego męża
wygląd liczy się na poczatku.... widomo musi zaiskrzyć, nie ma dwóch zdań.... facet musi mi się fizycznie podobać, żebym zapragnęła z nim być.... ale na dłuższą metę bardziej liczy się charakter, umiejętność dogadania się, porozumiewania, wspólne cele w życiu, wspólne pasje itp....

Gość brzydka żona brzydkiego chłopa
dla mnieliczy sie tylko i wylacznie charakter :):):) a puste dupy i pustaki dla ktorych liczy sie wyglad to plytkie osobki o mdlym wnetrzu

Gość mam 24 lata
i nigdy nie mialam chlopaka.

Gość mam 55 lat
i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość mam 55 lat
naprawde :(

moi faceci nigdy nie byli przystojni:) kocham jak jest czuły,troskliwy,wesoły,zaradny i pomocny

Gość modlishka ty ich
pewnie wykanczaz psychicznie i fizycznie ..pozniej sa wrakami i koncza jko alkoholicy albo narkomani no nie?:)