Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.

Jak zamaskować wysokie czoło?

Polecane posty

Gość Syjwoj24
Grzywka i jeszcze raz grzywka

Gość Syjwoj24
Ja tez mam wysokie czolo i dlugo zanim sobie z tym poradzilam w szkole tragedia wyzwiska a teraz mam grzywke na bok i niemoge sie odgonic od chlopakow hehe ale to byla dluga droga do tego mam podkrazone oczy i since ale znalazlam fluid ktory maskuje mowie wam juz takie sposoby wyszukiwane mam ze jak cos potrzebujecie to piszcie smialutko pomoge bardzo chetnie;)wysokie czolo to masakra dla dziewczyn ale badzcie dzielne pozdrowka

Gość Sylwoj24
Jmgjmwgjm

Gość łatwo sie mówi
ja tez mam wysokie czolo i okraglą buzie chodziłam w grzywce i codziennie rano przed szkołą musiałm wstawac wczesniej myć ją suszyć i układać no i oczywiście spryskać lakierem jak wyszlam na dwor lakier nic nie dal i grzywka i tak i tak latała wiec wole chodzic juz z odkrytym wysokim czolem niz codziennie rano robić takie cyrki. Wkurza mnie tez to ze w lustrze mam male/niskie czolo a na zdjeciach ogromnie wysokie ;/ pzdr

Gość mam tak samo jakłatwo się mów
i... Tez mam wysokie czoło rzadkie włosy ale jestem przynajmniej szczupła na twarzy... miałam juz prostą grzywke i musiałam codziennie rano ja myć i układać i pryskać lakierem... jak nie spryskałam to robiły mi się takie prześwisty bo grzywkę miałamrzadką gęstszej się już nie dałol zrobić... jestem ciekawa ile kosztuje zabieg obniżenia lini czoła... ? mam 15 lat nie wiem czy jest to dla mnie wskazane ale już nie wytrzymam dłużej z tym głupim czołem... wiecie może coś na ten temat??

Gość czołem.
esz. Ja mam loki, i wysokie czoło ;( ale mam grzywke na bok i przysłoniła Mi połowe czoła, i naprawde , teraz wygląda jakbym miała normalne. super jest ale nie chce Miec grzywki. chciałabym sobie do góry zepnąć włosy ale duże czoło ;( szkoda, a tak bardzo bym chciała. ;(((

Gość lalalalalalala
grzywka pomoże.. nie ma znaczenia czy na bok czy prosta..:) ja mam na bok i jest ok :D także jedyne wyjście to grzywka

Gość beznadziejnasytuacja
mam naprawde mega problem! mam wielkie czoło i zakola! mam grzywke , ale kiedy zawieje wiatr wszystko się burzy! jak biegne to dzieje sie to samo, więc wf to dla mnie masakra! POMOŻCIE,BŁAGAM!

Gość jeden_moment
Mój znajomy tez ma zakola i bardzo rzadkie włosy i wiesz jak sobie radzi? Po prostu nosi czapki albo chustki na głowie. Jest to jakieś wyjście, ale rozumiem, że nie każdemu może to pasować, warto jednak spróbowac ;)

Gość beznadziejnasytuacja
latem też tak robie, ale na wf to poprostu nie wiem co mam robić, nie nawidze tego durnego czoła ; / ! a niedługo mam sprawdzian z biegów! więc co ja mam wtedy rooobić?? POMOCY

Ja mam strasznie małą twarz i wysokie czoło... Wygląda to paskudnie. Nie wiem co mogę zrobić.... Grzywka odpada bo zakrywa mi pół twarzy... A operacja.... No cóż...Boję się i te blizny... A pozatym to bardzo dużo pieniędzy.... Dodam że mam dopiero 15 lat....;/ Pomóżcie!

Gość omgg
Ja już nie wytrzymam z ty czołem. Nie dość że wysokie to szerokie szersze od reszty twarzy wiec wygladam jak kosmita!! i do tego mam zakola jak łysiejący facet ! Ktoś już tu podawał likn na stronę gdzie opisane są przeszczepy Baaaaaaaaardzo bym chciała mieć taki!!! To by było rozwiązanie moich problemów. od dziecka chodziłam w grzywkach tyle... ze mam krecona grzywke nie cale wlosy tylko grzywke!!!!! i to nie ma tam takich ladnych loczkow tylko jakies koslawe, powykrecane omg!!! w-f to masakra!! jestem wysportowana bardzo i moj nauczyciel ode mnie bardzo duzo wymaga ale jak sie spoce to mi sie grzywka kreci!!! mam grzywke na bok dlugosc - do konca nosa robilam sobie trwale prostowanie ale nie dziala i z wlosow robi sie siano nie wiem co robic nie wiem zalamuje sie jak codziennie patrze w lustro prosze o pomoc jak wiecie gdzie mozna w polsce zrobic przeszczep prosze o pomoc - wyslijcie tu info z gory dziekuje