Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p jak pigułkaaaaaaaaaaaaaaaaa

wypisywanie pigułek przez gina

Polecane posty

Gość p jak pigułkaaaaaaaaaaaaaaaaa

chciałam się zapytać Was drogie kobitki czy jak idziecie do gina to prosicie by wypisał wam te tańsze np do 20 zł? np ze względu na sytuacje finansową.Czy może co gin wypisze to się na to zgadzacie bez żadnego ALE? Jak to z wami jest.I czy chętnie gion wypisze coś innego bo teraz słyszy się że lekarze mają umowy by przepisywac tylko jeden lek dla swojego zysku.Pytam się bo troszke mi się pogorszyła sytuacja(straciłam prace) i nie stać mnie na pigułki za prawie 42 zł.oBAWIAM SIĘ ŻE że będe musiała mieć starcie z ginem :(

a czemu starcie?? przeciez to normalne ze nie kazdego stac na drogie tabletki. u mnie ginka sie sama spytala do ilu pieniedzy maja byc i przepisala mi takie za 24 zl

Gość p jak pigułkaaaaaaaaaaaa
wydaje mi się że moja gin ma uwielbienie lda harmonetu.Mam kontrole 19 czerwca i zobaczymy co dlaej (chodze prywatnie) Jak się nie zgodzi (chodź tego nie rpuizmiem bo w końcu to jest mój organizm i to ja chce o nim decydować) to pójde do gina innego

Gość moje wszystkie kumpele
które chodza państwowo mają piguły za 10-12 zł a te co prywatnie to 40-50zł co za cholera się dizje z tymi ginami??? niezatym że płacisz prywatnie to jeszcze taki problem by wystawili do 20 zł

Gość hmmmmmmmmmmmmm
micogynon 21 kosztuje ok10zl popros o te powiedz ze ktos ci polecil:)