Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogusia

Mój mąż odmawia seksu

Polecane posty

Gość gogusia

Jestesmy 2 lata po ślubie. Przed ślubem kochaliśmy sie często i z fantazją. Teraz gdy kochamy się raz w tygodniu to jest prawdziwy cud, tyle że ja wolałabym częściej. Mojego męża boli głowa, niemal bez przerwy a gdy zaczynam się do niego dobierać słyszę: nie teraz. To kiedy? W przyszłym roku? Teraz przerwy w seksie wydłużają się do miesiąca. Gdy pokazuję mu, że mam ochotę nazywa mnie erotomanką. Czy erotomanem jest osoba, która uprawia seks raz w tygodniu?Próbowałam już wielu sztuczek, żeby go zachęcić. Erotyczna bielizna, szpilki, pończochy, brazylijska depilacja ... bez skutku. Dodam, że jestem atrakcyjną kobietą, obcy faceci oblizują się na mój widok to dlaczego mój mąż jest obojętny na moje wdzięki?Eksperymenty go nie kręcą, o seksie analnym czy w trakcie okresu nie chcę słyszeć ani nawet spróbować. Nie jest impotentem, gejem to o co chodzi? Czy do końca życia będę skazana na wibrator? Czy może powinnam poszukać sobie jurnego kochanka?Poradźcie!!!!!1

Gość Chyba ma inna......

Gość mirabelka-pestka
:) poszukaj kochanka...on pewnie sie Toba znudził..wybacz szczerość

Gość gogusia
Nic z tego. Pracuje w warsztacie samochodowym, 20 metrów od domu i przesiaduje w nim non stop. Nigdzie nie jeździ. To gdzie ta kochanka?

Gość sami wieci kto
w bagażniku ! :o

Gość ma kryzys
wejdz na podobne topiki - jest ich wiele, wiele kobiet ma taki problem jak Ty - moze akurat tam znajdziesz najbardziej prawdopodobna przyczyne nie wiem co sie z tymi facetami dzieje, ale ostatnio kazdy ma niechec do sexu ( z tego co czytma na kafe) ja z moim miałam to samo - mineło mu juz na szczescie

Gość mirabelka-pestka
dziwne to jest...mój po ..kilku latach małzenstwa leci na mnie jak lis na kury...i to ja nieraz wymyslam rózne historie..:P osobiscie nie znam przypadku oziębłego faceta...

Gość a ile Twój mąż ma lat
? nie ok 30-tki?

Gość temperamentny
podaj swojego maila to się umówimy i nie będziesz zawiedziona

Gość mirabelka-pestka
a co niby ok 30 poęd sie obniża? do autora pytania...

Gość mirabelka-pestka
sorki-popęd

Gość gogusia
No właśnie koło trzydziestki. A ten kryzys trwa u niego jakieś pół roku. Chcę mieć przyjemność z życia a nie czekać miesiącami aż jemu się zachce! Mam 24 lata i uwielbiam seks, problem w tym, że mój mąż woli telewizor!

Gość gogusia
Mój mail: lady.inez@gazeta.pl

Gość gogusia
Jak na razie czekam, ale mam już dość. Nie raz rozmawialiśmy o tym, ale on uważa, że nie ma problemu. Chyba dosypię mu viagry do herbaty :-) Najgorsze, że przed ślubem ciągnął mnie do łóżka, mógł się kochać siedem razy pod rząd!

serdecznie Ci wposlczuje ale czytalam gdzies ze wlasnie kolo 30 facet ma juz slabsze checi i mozliwosci!! To wszytsko zalezy tez od diety od uprawiania sportu. moze ma stresy w pracy no nie wiem. w kazdym razie obawiam sie ze szczyt jego mozliwosci minal i nie jest to obraza ale fakt bo faceci najbardziej jurni sa okolo 20 (co nie zawsze idzie w parze z dojrzaloscia). Troche generalizuje ale od kazdej reguly sa wyjatki

Gość musisz ...
... mu wprost powiedziec ze jak tak dalej pojdzie to nie widzisz przyszłosci w tym zwiazku ... jak moj facet nie ma ochoty na seks to go w ogole nie słucham... by go zachcecic siadam na nim i przez spodnie głaszcze jego penisa i całuje go po szyji az czuje jak penis rosnie i moj facet sie na mnie nakręca. Wtedy to on najczesciej przyjmuje inicjatywe :) pozdrawiam i zycze wytrwałosci oraz powodzenia 🌼 🌼

Gość Mój misio robi inaczej
jak nie zgadzam się na sex oralny to wogóle nie ma sexu. I widzę że sam sobioe chyba radzi całkiem dobrze. Akurat nie jestem miłośniczką sexsu oralnego więc to czasami jest przykre takie wymuszanie