Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnn

koniec 7-dniowej przerwy po tabsach a okresu nie ma

Polecane posty

Gość annnnn

dziewczyny konczy mi sie siedmiodniowa przerwa po tabsach novynette a okresu nie ma a zawsze mialam w drugim dniu przerwy.jak to mozliwe nie zapomnialam zadnej tabletki i zawsze bralam co do minuty a na dodatek chlopak nigdy nie skonczyl we mnie. co mam myslec??

Gość eksperthaha
a od ilu juz bierzesz

Gość annnnn
niedlugo od 4 miesiecy ale jak do tej pory zasze mialam drugiego dnia tyle ze juz od pierwszego opakowania było okey w przerwach

Gość costamcostam
to ze nie skonczyl, nic nie znaczy, rownie dobrze mogl skonczyc i nie mialoby to wogole najmniejszego wplywu. jak nie wiesz o czym mowie, nie rozumiesz, nie kapujesz, to poszukaj na temat wyplywu nasienia przed wytryskiem. bye.

a ja mysle,że nie masz się czym martwić:) Na spokojnie zacznij brac nowe opakowanie tak jak powinnaś ale jaknajszybciej umów sie do lekarza,żeby wykluyczyc ciąże.Powodzenia ps,czasem sie zdarza,że okresu nie ma ale to wcale nie musi być znak,że jestes w ciąży;)

Gość do annnn
co ty piepszysz costamcostam.dziewczyna pisze ze bierze tablety co do minuty regularnie wiec co tu mówisz o stosunku przerywanym. podobno tabsy maja prawie 100% pewnosc przy prawidłowym stosowaniu.ona nie jedzie na stosunku przerywanym.wiec mysle ze Ty kapujesz. a co do annnn to najlepiej zrób sobie test ciazowy ale moze to byc wpływ stresu - jesli go przechodziłas ostatnio

costamcostam nie potrafi czytać ze zrozumieniem:) Nie ma sie co stresować,każdy ma jakieś wady(hiehie) Faktycznie brak okresu może być też skutkiem stresu,lub przejścia jakiejs chjoroby,leków silnych,sa naprawde rózne powodu,ale jak to mówi mój wujek,martwic sie bedziesz jak bedzie problem,narazie idz do lekarza albo zrób test albo jedno i drugie:) Mysle jednak ze nie masz powodów do żadnych obaw:)

Gość kkkkkkkkkk
jak to mówią zadna wiadomosc to dobra wiadomosc. najlepsze rozwiazanie test

Gość annnnn
DZIEKUJE SŁONECZNA KSIEZNICZKO I "DO ANNNN". TAK - JUTRO ZROBIE TEST I TAK BEDZIE NAJLEPIEJ.Wiem ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie ale napewno wieksza pewnosc niz gdyby chłopak konczyl w srodku. Ale JA MAM tabletki które są poto zeby konczyc w srodku - ja jestem za duzą panikarą wiec o konczeniu w srodku nie ma mowy.

nie martw się,nie ty pierwsza i nie ostatnia masz jakieś ale biorąc tabletki,ale po to jest to forum,żeby sobie pomagać i sie dowiadywac,jest tu wiele dziewczyn,które wiele przeszły i uwierz mi naprawde wiele poocnych słów tutaj usłyszałam:) Od siebie moge ci powiedziec,że ja może nie jetsem panikara ale wole dmuchac na zimne,i po ostatniej zapomnaianej tabletce przez miesiac nie chciałam zeby moje kochanie kończyło we mnie,także takie już jestesmy,mamy bardzoooooooooo wybujała wyobraznie:P Pozdrawiam:)

Gość annnnn
dziekuje słoneczko. mam nadzieje ze bedzie ok. bo brzuch juz zaczyna mnie bolec tak jak zawsze przed okresem to bywalo......pozdrawiam goraco

Gość zielona mamba
A mi się to niestety zdarza juz od pół roku. 5 pigułek przed końcem opakowania i zaczynam krwawić, a w przeriw e7 - mio dniowej cisza. Mój gin sam nie wie o co chodzi? mam zrobic testy na tarczycę w poniedziałek a wy jak myślicie, co to może być?

Gość M***
do annnnn: czasem tak sie cos silnie zablokuje w organizmie, ze nie musisz tego okresu dostac... ja tak wlasnie ostatnio mialam, nie pojawil mi sie, mimo, ze na poczatku pojawial mi sie w 5 dniu 7-dniowej przerwy, a teraz po Jeanine 3 dnia... ale w maju nie dostalam... lekarka powiedziala, ze tak sie zdarza, zreszta w ulotkach jest nawet taka informacja... wiec sie nie stresuj, wszystko bedzie dobrze:-) 🌼