Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna księżniczka

dziwne coś na wkładce podczas okresu/

Polecane posty

biore tabletki od 6 miesięcy,wszystko było ok,zawsze okres był w 2 dniu przerwy,zero problemów,2 miesiace temu zapomniałam tabletki i potem jakby sie wszystko popsuło i rozregulowało,okres był bardziej skapy,taki brązowawy itp.w tych brązowych plamieniach były tez jakby sluzowe zakrzepy,takie ciemno brązowe ciagnące się,jestem w stanie zrozumieć,że to resztki sluzu,albo jakieś resztki ze scianek macicy,jednak w problem jest taki,że w tym miesiacu,okres faktycznie nadszedł normalnie,ale był juz tak jak wcześniej,czyli czerwony,obfity i nie tak gęsty jak poprzednio,nie było tez sluzowych zakrzepów,ale zamiast tego znalazłam na wkładce jedna sportych rozmiarów grudke śluzu,nie była brazowa,mocno czerwona,od taka grudka śluzu,ale ona miała jakies 1,5cm:/ Była półprzezroczysta i w srodku miała czerwone plamki:/ Byc może to zwykły resztki sluzu,ale dziwi mnie ze taka spora,czy któraś też cos takiego miała? Z góry dzieki za odp.

Gość duron
to niezle smieci masz w tej cipie

chyba zle wpisałeś/łaś kretynie/ko swojego nika,powinno byc dureń analfabeto Alez ty jesteś super inteligentny:/ Jak nie masz do napisania nic konstruktywnego co by mi pomogło w rozwianiu watpliwości to proszę żebyś schował/a swoje \"cenne\" uwagi gdzieś gdzie chowasz reszte swoich kretyńskich wypowiedzi i zebys zaraz za nimi sie tam zamkneła/ął i nie pokazywał/ła wiecej światu swojego uposledzenia.

Gość duron
i co jeszcze ?

Gość baci
sloneczna ksiezniczka to jest calkowicie naturalne ja jadlam tabletki 3 lata, okres bedzie ci sie skracaj im dluzej bedziesz jadla ja poczatkowo konczylam opakowanie okres dostawalam w soboty, z czasem w niedziele a ostatnie miesiace kiedy przyjmowalam tabletki antykoncepcyjne dopiero w poniedzialek wieczoram takie Skrzepy"bo to skrzepla krew wraz z zluszczajacym sie naskurkiem macicy rowniez sa naturalne ja czasami zauwazylam jak to wylatuje kiedy robie siku i jest czasami dosyc spore, ale naturalne dlatego tez powinno sie uzywac podpasek a nie tamponow aby to wszystko wylecialo bo kiedy uzywasz tamponow to cale to swinstwo tamujesz w sobie TAMPONY TYKLO W "MUSOWYCH" SYTUACJACH!! POZDRAWIAM

Gość kdjfhklsdj
ja tez jestem zdania ze tampony tylko w kryzysowych sytuacjach!!ja po dlugotrwalym noszeniu tamponow dostalam takiej ranki ze wyszlo ze to nadzerka :(

Gość że się wtrące
nadżerka od tamponów ?? hahha dobre ja nigdy nie uzywalam tamponow i mialam nadzerke wiec to nie prawda ze ona sie od tamponow robi :P

Gość brylancikowa
to mozliwe ze sie robi od tamponow moze powstawac samoistnie lub mechanicznie ( tampony lub problemy podczas stosunku, zbyt male nawilzenie ochwy) przyczyn jest wiele - nie tylko te ktore wymienilam

Gość kdjfhklsdj
do ze wtrące!!moja droga czy ja powiedzialam ze to jest jedyny powod nadzerki????czytaj uwaznie ja cie bardzo o to prosze !!!wlasnie od tamponow mnie sie zrobila nadzerka!!!!!!!!!!!!!!wiec nie odzywaj sie jak nie masz o czym mowic i nie masz wiedzyu na ten temat!!!!!!!

dziekuje za odp:) Ja nie raz czytałam o takich skrzepach krwi i sluzu,i owe trez mi sie przydarzały,ale pierzy raz taki duży:/ Wiecie jak to jest jak nas spotka cos nowego i nieznanego.No ale nic,już jest ok:) A jesli chodzi o nadżerke to kilka moich koleżanek też miały ja właśnie od tamponów,ja osobiście tamponów już nie używam,bo zaczeło boleć mnie podbrzusze od ich stosowania i to było bardzo niekomfortowe dla mnie:/ Więc przeżuciłam sie na podpaski:) teraz jest ich tyle na rtynku ze mozna cos dobrac,pachnące,cieniutkie i super chłonne,wiec mozna zrezygnowac z tamponów,choc przyznac trzeba ze tampony sa wygodniejsze;) No nic,zmykam do pracy:) papusiaki