Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka_malutka

kryteria doboru partnera u kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość kobietka_malutka

kobieta: -pociąga mnie- ufam mu -jest dla mnie dobry -szanuje mnie -pracuje itd. facet: -pracuje, wiec nie muszę jej utrzymywać -mam z nią o czym pogadac i jest nam dobrze w lozku

Nieprawda! Facet: jest wierząca, ładna, dobra, opiekuńcza, ..., zależy mi na jej szczęściu.

Gość kobietka_malutka
chyba kazda z nas jest wierząca? spotkales niewierząca?

Zależy też w co się wierzy. Mnie chodzi o wiarę katolicką.

Gość kobietttta
kobieta: - jestem dla niego najpiekniejsza, czesto mi o tym mowi - dba o moja wygode i bezpieczenstwo, daje mi to odczuc na kazdym kroku - pozada mnie i daje mi to odczuc :) - dba o moje interesy - ufa mi - czasem bywa zazdrosny - jestesmy ze soba blisko, rozmawaiamy o uczuciach - potrafimy rozmawiac o swoich problemach i slabosciach - opowiada przyjaciolom (przyjaciolkom:) ), ze mnie kocha - mi tez to powtarza :D na razie tyle, ale jest tego wiecej

Gość kobietka_malutka
ale generalnie rzecz biorąc: potrzeby mężczyzn są ograniczone i zalezne często od ich malego przyjaciela - przepraszam za szczerość

kobietka_malutka ---> możesz rozwinąć myśl o małym przyjacielu?

Gość kobietka_malutka
czesc potrzeb zalatewiqcie za plecami lubej

Możesz jeszcze troche jaśniej? ;) To może być conajmniej dwuznaczne.

Gość kobietttta
kobietka-malutka, ie rozumiem takiego myslenia.Mezczyzni maja potrzeby seksualne,bliskosc z druga osoba laczy sie dla nich z bliskoscia cielesna. Co w tym zlego? Kobiety tez odczuwaja pociag, maja ochote na seks ze swioim partnerem, bedac z kims blisko chca poznac jego cialo, kochac sie, tylko, ze kobietom nie wypada o tym mowic. Natomiast o mezczyznach mowi sie, ze sa niewolnikami swoich penisow :o

Gość Kryterium asów
najczesciej spotykane kryteria doboru partnera: KOBIETA: - przystojny, - ma duzo kasy - ma swietną prace bądź własną firme (lub mający władze), - ma wielu znajomych, - kolezanki mi go zazdroszczą, - jest typowym meskim twardzielem, - dobrze zbudowany (lub silny) - wysoki - inteligentny - zaradny MEZCZYZNA: - ładna, - zgrabna, - najlepiej dziewica, - kobieca, - lochajaca seks(tylko ze mną) - miła i sympatyczna

Gość do Kryterium asów
wlasnie - to są kryteria spotykane NAJCZĘŚCIEJ

Gość topola
jezu, ale bzdety

Gość Kryterium asów
bzdety, ale niewiarygodnie prawdziwe...

Gość E...tam
...zwyczajnie musi mieć to COŚ...co nakręca,a potem wystarczy,że spojrzy i ...kobieta jest jego

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

klaudyna- nadgorliwosc gorsza od faszyzmu moje kryteria : wysoooki misiek, twarz nie zakłócająca poczucia estetyki [nie pisac,ze wyglad sie nie liczy!!! od niego sie zaczyna], inteligentny, zaradny, opiekuńczy, meski miły dodatek: pozytywnie specyficzne poczucie humoru