Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888811mala

uzaleznienie od gier komputerowych

Polecane posty

Gość 888811mala

poznalam przez internet chlopaka ktory chyba jest uzalezniony...w kazdym razie z tego co mi opowiadal wiele godzin przesiedzial przy komputerze...wlasnie przy tych roznych grach...Zauwazylam ze chlopcy ktorzy lubia takie gry i jest to ich pasja maja dziwaczne poczucie chumoru oraz nie dbaja zabardzo o siebie... Czy jest dlaniego szansa aby sie zmienil?Czy mozna z tego wyjsc czy tez rozne zachowania typowe dla 'komputerowcow" moga juz w nim pozostac...?

Gość mozna z etgo wyjsc
to trudne ale mozna :D kafe jest gorszym nalogiem :O

Gość sla
dziwne poczucie "CHUMORU" no pisownia dziwna nie pwoiem

Gość punkt G
tak mozna sie uzaleznic tak samo jak od wachania kwaitkow;tak naprawde kazda przyjemnosc mozna podczepic pod uzaleznienie bo jak ktos cos lubi przy tym siedziec i spedzac duzo czasu przy tym to mozna powiedziec ze sie uzaleznil wiec mamy takie uzaleznienia jak : uzalezneinie od jezdzenia rowerem,wahania kwatkow,pływania itd... a media czesto mowia jakie to gry nie sa zle bo maja dzieki temu na co zwalic cala swoja wine tak samo jak ojciec czy "dziewczyna" moze powiedziec ze przez gry chlopak od niej odszedl a fakty czesto sa takie ze ten "chlopak" odszedl od niej bo go zle traktowala itp.Ale puki w narodzie polskim bedzie 70 % to tka bedzie niestety,zreszta dawniej zwalali wszystko na telewizje bo niby zal byla i demoralizowala spoleczenstwo jeszcze wczesniej na Metal i muzyke rockowa ;taki swiat idiotow medialnych .......

Gość hanihani
Oh come oooon!!!! ja z moimi love spedzamy gooooooooodziny grajac w fanipokera.pl i jakos wcale nie jestesmy uzaleznieni....dziwne to jest ze ktos mowi o uzaleznieniu w przypadku gdy ktos po prostu najzwyczajniej w swiecie lubi sobie pograc..bez przesady..

Gość siksa777
Hej, graliscie kiedys na jakims portalu typu fanipokera.pl?

można go odciągnąć od kompa tylko musisz się postarać i pokazać mu zę jest wiele rzeczy równie przyjemnych co granie :)

miałam kiedys podobnie w jedną gre mogłam non stop siedziec i grac ale skonczyło sie bo podziałam gdzies płytkę z ta grą a w necie tylko króciutkie demo :D

Gość Czuwara
A ja widzę u siebie początki uzależnienie od pokera... Nie zasnę nie zagrając chociaz jednego rozdania na Paradise Poker