Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a feeeeeeeeeeeee

prosze o rade bo mnie juz sie pomysły wyczerpały!!!!

Polecane posty

Gość a feeeeeeeeeeeee
wlasnie dzwonil i mowil ze teskni i kocha

Gość hmmmm przypuszczam
zmus go czynem, zwyczajnie mu pwoiiedz "albo mowisz mi co jest grane, albo odchodze o d Ciebie, bo juz dluzej nie jestem w stranie zniesc ciagle odtracania mnie przez Ciebie, tymbardziej ,ze nie wiem jaka jest tego przyczyna,Nie wierze wszak ze za kazdym razem jestes zmeczony, bo na piczatku zwiazku jakos praca Ci nie przeszkadzala, a i inne zdanie miales o minowkach " koniec kropka, jesli przemowi w pozytywnym tego slowa znaczeniu to chwalal Bogu, moze da sie problem rozwiazac, jesli zas chlasnie tekst podobny do tego, ktory wczesniej podalas to nic innego Ci nie pzoostajke jak wykonac to, o czym masz mu pwoeidziec, rozstac sie, moze nie na zawsze, ale moze taka przerwa da mu cos do myslenia.

Gość zmień go
wiesz co własnie sie usmiechnełam........

Gość hmmmm przypuszczam
napisz mu smsa ,ze tez go kochasz i zapytaj co by powiedzial na male bara bara dzisiaj w kuchni np . :) napisz ,ze tesknisz za jego cialem , dotykiem .

Gość a feeeeeeeeeeeee
wczorja powiedzial mi ze teskni za tym jak bylo kiedys ze wiecej rozmawialismy a teraz on pracuje do wieczora a jak weaca to ja jeszcz siedze przed kompem i robie cos do pracy (on siedzi wtedy przy swoim komputerze) moze to jest problem... nie wiem staram sie juz wszystko ogarnąc

Gość zmień go
....super kup truskawki no i bita smietana .........mój by oszalał w przedbiegach

Gość a feeeeeeeeeeeee
a wiesz co dawno mu takich smsow nie wysylalam:) dzieki!

Gość a feeeeeeeeeeeee
i szampana:) pamietam w zeszlym roku wiosną szampan i truskawki... oj co sie dzialo......:) zobaczymy jaka bedzie reakcja:) jak pozytywna to o krok blizej do rozmowy i szczerych odpowiedzi(szampan rozwiązuje jezyk) a jak nie no to siła z niego wydusze!!! wtedy to go przywiąże i bedzie musial gadac!!!!!

Gość i fiori
a mnie się wydaje, że facet ma po prostu kompleksy..na początku zawsze tak jest, że facet mając piękną i atrakcyjną kobietę chce się nią wszędzie pochwalić (stąd prośby żebyś kupowała krótkie spódniczki), a poźniej jak przechodzi to pierwsze zauroczenie to zaczyna myśleć..może doszedł do wniosku że jesteś dla niego zbyt piękna i atrakcyjna, że faceci na Ciebie lecą i możesz go kiedyś zdradzić..i pewnie zastosował taka metodę obojętności, żeby w razie czego nie bolało go tak bardzo jak zdradzisz albo odejdziesz z innym. Wiem że to moze glupie wytłumaczenie ale takie mi przychodzi do głowy. Musisz z nim szczerze pogadać, chociaż nie wiem czy pomoże..Faceci są naprawde dziwni :/

Gość zmień go
.......no w końcu troche optymizmu i fantazji.......dobry pomysł nigdy nie jest zły.......

Gość a feeeeeeeeeeeee
czesto mowił ze on wie ze ja go kiedys zostawie od samego początku. caly czas jak mowie ze kogos poznalam to zaraz sie wypytuje a potem niby dla zartu gada jakies brednie. np jak ostatnoi bylam na sympozium i impreza skonczyla sie w nocy a ja juz nie chcialam do niego dzwonic o 3 w nocy zeby sie wyspal to zacząl opowiadac ze pewnie na noc do pokoju nie wrocilam... i takie tam! potem niby dla zartu zebym mu powiedzial z kim w pokoju bylam to sobie do kolezanki przedzwoni i zapyta o ktorej sie impreza skonczyla a ja na to ze tak wyszlo ze w hotelu dostalam jedynke... no i sie zaczęlo...

Gość zmień go
..w życiu dokonujemy róznych wyborów są te dobre i te złe.......sami nie wiemy czy mieścimy sie w jakis normach.....mi ciągle sie wydaje że pomimo 1,5 roku bycia z sobą ciagle sie poznajecie a co najgorsze kontrolujecie.......znów wraca temat zaufania

Gość Serdelka
Odejdź od niego jeśli potrafisz. Znajdź sobie normalnego faceta. Szkoda twojej miłości i młodości. Wykończysz się w takim związku.

Gość a feeeeeeeeeeeee
zobaczymy co bedzie narazie zobacze jak podzialaja truskawki ze smietaną i szampan a potem rozmowa jesli to nie zadziala.... trzeba bedzie podejmowac decyzje!!!!

Gość zmień go
..hej głowa do góry,wszystko będzie dobrze....najważniejsze wyprostować się emocjonalnie ,najgorsze są te huśtawki zmuszaja nas do podejmowania tych złych decyzji.......potem zostaje tylko złość

Gość hmmmm przypuszczam
hejka, i jak tam ? jest tutaj autorka tematu?

Gość dropsikkk
bardzo chcialam ci cos odpisac, ale ktos wyzej mnie juz wyprzedzil :) Ja myślę, że jego zachowanie wynika z tego, iż czuje się przy tobie człowiekiem bezwartościowym. Skoro ty jesteś taka jak opisałaś na początku, a on ci wciąż powtarza, ze go kiedyś zdradzisz tzn. że chyba nie wierzy, ze taka dziewczyna jak ty jest jego. Nie czuje się ciebie wart. Może tak bardzo cię kocha, że wolałby abys się związała z kimś innym, lepszym, bardziej wartościowym i godnym ciebie? Jesli jest wrazliwy, to to co napisałam jest bardzo prawdopodobne.

Gość To prosta sprawa
PRACA + WIEK i juz masz rozwiazanie. JA mam 28 lat, kiedys wiecznie mi .. za przeproszeniem .. stał i byl twardy jak kamien, a teraz ... coz :( nie jest tak. Duzo pracuje, w dodatku czesto nocami, ciagle chodze niewyspany, czesto nie mam ochoty na zabawy z moja dziewczyna, choc podnieca mnie i bardzo ja kocham.

Gość zmień go
......ciekawe czy truskawki podziałały.......mam nadzieję że dasz znać..

Gość a feeeeeeeeeeeee
truskawki jeszcze nie podzialaly bo moj pan pracuje po 12 h na dobe ale planyje je na dzis wieczor... z tym ze nie musialy bo i bez nich cos tam ruszylo tyle ze z mojej inicjatywy no ale to juz nie ma wiekszego znaczenia bo zawyzyl nasza srednia i to znacznie 3 razy w 2 dni... ale zobaczymy co bedzie. bo jak to jednorazowy zryw to nie za dobrze!

Gość a feeeeeeeeeeeee
a i ja nie mysle ze to jest tak ze ja jestem taka swietna a on beznadziejny i dlatego moze miec kompleksy... jest przystojny, wysoki i naprawde inteligentny!! skonczyl swietne studia ma bardzi dobrą prace (choc wymagającą) i obiecującą kariere przed sobą. to jest świetny facet ktory potrafi bez okazji dawac wiaty i gotowac romantyczną kolacje w ramach niespodzianki! kazdy ma jakies wady my tez czasami sie spieramy o jakies bzdety ale ogolnie to jest naprwde fantastyczny chlopak. zamiast ogladac mecz100% bardziej woli isc na cos dobrego do kina albo zaprosic mnie na kolacje. jest kochany np zawsze wstaje wczesniej i robi mi kawke. zawsze tak sie cicho zachowuje zebym jeszcze mogla pospac jak wychodzi to daje mi buziaka z 5 razy i mowi ze kocha i juz teskni! jak gdzies wychodze wieczorem to zawsze mnie odbiera a jak nie moze to dzwoni kilka razy zeby sie upewnic ze calo wrocilam. a jak sam jedzi gdzies na kilka dni to dzwoni kilka razy dziennie. dla niego t wszystko jest naturalne. on sie ie musi starac zeby byc czulym i opiekunczym facetem on taki zwyczajnie jest. i musi wiedziec ze wiekszosc dziewczyn by sie cieczylo mając go przy sobie. tyle ze czasem wychodzi z niego ptworny zazdrosnik no i ten sex...

Gość a feeeeeeeeeeeee
a i ja nie mysle ze to jest tak ze ja jestem taka swietna a on beznadziejny i dlatego moze miec kompleksy... jest przystojny, wysoki i naprawde inteligentny!! skonczyl swietne studia ma bardzi dobrą prace (choc wymagającą) i obiecującą kariere przed sobą. to jest świetny facet ktory potrafi bez okazji dawac kwiaty i gotowac romantyczną kolacje w ramach niespodzianki! kazdy ma jakies wady my tez czasami sie spieramy o jakies bzdety ale ogolnie to jest naprwde fantastyczny chlopak. zamiast ogladac mecz100% bardziej woli isc na cos dobrego do kina albo zaprosic mnie na kolacje. jest kochany np zawsze wstaje wczesniej i robi mi kawke. zawsze tak sie cicho zachowuje zebym jeszcze mogla pospac jak wychodzi to daje mi buziaka z 5 razy i mowi ze kocha i juz teskni! jak gdzies wychodze wieczorem to zawsze mnie odbiera a jak nie moze to dzwoni kilka razy zeby sie upewnic ze calo wrocilam. a jak sam jedzi gdzies na kilka dni to dzwoni kilka razy dziennie. dla niego t wszystko jest naturalne. on sie ie musi starac zeby byc czulym i opiekunczym facetem on taki zwyczajnie jest. i musi wiedziec ze wiekszosc dziewczyn by sie cieczylo mając go przy sobie. tyle ze czasem wychodzi z niego ptworny zazdrosnik no i ten sex...

Gość pula
A może przekonał się że jednak woli panów?

Gość kasiaaaaaa
wow!! mam nadzieje ze nie.... raczej to nie mozliwe

Gość zmień go
no witam cieszę się że się odezwałaś......z tego co piszesz czułości mu nie brakuje,kocha cię i podkreśla to za kazdym razem i co najważniejsze czuje sie za ciebie odpowiedzialny.Gej!!!!! nie zdecydowanie NIE ,nie zgadzam sie z poprzedniczką.Facet ma jasne i sprecyzowane preferencje[szkoda że ludzie pisza takie rzeczy].Zazdrość jest w każdym związku mniej albo więcej okazywana byleby nie przesadzić.To jak ukucie szpilką.Praca...12 h to duzo,dużo żeby nie mieć na nic ochoty.Może wystarczy się przytulić ,może ciepłe słowo i całus.........i tylko rozmowa,a na pieszczoty przyjdzie czas.W każdym razie jestem z tobą,pozytywne myślenie to podstawa.

Gość a feeeeeeeeeeeee
on juz zasnal ale szampan i truskawki podzialaly...:) buziaki dla wszystkich

Gość a feeeeeeeeeeeee
powinnam przestac palic ale lampka szampana i do tegp papieros po seksie....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Gość jutro zamień truskawki
na rzodkiewke i cebule :-p

Gość gratulacje
udało się hihi a ja tak jeszcze myślę, ze może zabierz facet do seksuologa i razem porozmawiajcie o tym co was boli, a jesli bedzie sie upieral ze z nim wszystko ok to powiedz ze tym bardziej nie ma sie czego obawiac, a tobie taka porada specjalisty sie moze przydac ;)

Gość NO I CO....
....wczoraj się udało, a kiedy następny raz? Jeśli się nie poprawi to będzie Ci coraz ciężej. Wiem co mówię, sam przez to przechodzę. Niedługo zaczniesz coraz częściej o tym myśleć, przyjdą bezsenne noce, frustracje, apatia, być może alkochol i jeszcze wyjdzie na to, że to wszystko to Twoja wina. Rozwiąż ten problem jak najszybciej puki jeszcze nie jest za późno.