Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvvvvka

Długie włosy - jak pielegnowac?

Polecane posty

Gość evvvvvka

myje codziennie, ale i tak nie moge chodzic w rozpuszczonych, poniewaz wieczorem wygladaja jak posklejane i potargane... mam tlusta cere, wiec wlosy tez troche, ale co moge zrobic? mozna je jakos wyleczyc? znudzilo mi sie juz upinanie codziennie wlosow :(

Gość mam podobny problem
długie włosy i przetłuszczającą cerę twarzy i wieczorem włosy koło twarzy już są nieświeże, a nawet nie noszę grzywki tylko proste włosy (do pasa) nie mam pojęcia jak temu zaradzić:O

Gość evvvvvka
moze u fryzjera mozna robic jakis zabiegi? przejde sie w tym tygodniu i popytam...

Gość perla przed wieprzem
pomoże dermatolog - coś to wcierania w łeb , zeby się nie przetłuszczały tak szybko

Gość evvvvvka
ok - tez zapytam dermatologa. akurat sie wybieram

Gość mam podobny problem
Myślę, że to nie jest kwestia włosów, a przetłuszczającej się skóry na twarzy, bo moje włosy są nieświeże, ale tylko te kosmyki, które dotykają twarzy, reszta jest ok i mogłabym ich nie myć na drugi dzień, ale myję z powodu tych kilku kosmyków. Nie lubię dawać włosów za uszy, bo taka się sobie nie podobam, a nawet gdybym dawała to i tak to raczej niewiele pomoże:O

Gość evvvvvka
dokladnie - ja chdoze codziennie w kitce, a wszelkie kosmyki mam pospinane 4 spinkami - zeby tylko nic nie wystawalo przy twarzy... a nie podoba mi sie za fryzura jak cholera! przynajmniej wlosy nie sa tluste... ;) musze ten problem roziazac, bo zaraz po umyciu mam sliczna, swieza fryzure..

Gość mam podobny problem
czyli są nas już dwie;) ale szczerze wątpię, że można coś na to poradzić, bo skóry na twarzy nie da się zmienić:(