Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tola17

chcę być prostytutką!!

Polecane posty

Gość tola17

znacie jakies dobre zabezpeczene w tym wypadku??

Gość tak se pisze
hmmm... zamknąć się z pustym pokoju i wyrzucić klucz, i czekać aż się zmądrzeje i wtedy poprosić matkę o wypuszczenie?

Gość tola17
nie chce by jakis tirowiec zostal ojcem mego dziecka...wole ludzi z wiekszym zapleczem materialnym..poza tym za 60zl full serwis,,za 90 minut

Gość tola podszywaczka
do podszywaczki i widzisz to ty zostalas glupia krowa ja ja prawdziwa tola jestem czysta

Gość julia julia
tirowica ja mam męża i napewno by nie chciał takiej zdziry jak ty a tym bardziej ty wariatko mieć z tobą pachora...i nie obrażaj kierowców szmato ty jedna,,,jedynie co im możesz to zrobić laske gratis nic więcej nie masz do zaoferowania i to nie tyczy się tylko facetów za kółkiem hahahahaha zgnijesz we własnych odchodach

Gość monti 66
znam dziewczyne co jest prostytutka w niemczech.stoi na ulicy .kiedys ja nawet widzialam jak jechalam.porozmawialam z nia i stwierdzila ze jej sie to podoba i chce to dalej robic. mowila ze bierze tylko tabletki anty. nic wiecej.nie wiem jak to jest bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie chce.ale kiedy ciebie to fascynuje to zycze powodzenia. a tak przy okazji to ile masz lat?17?