Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellaaa

schiza ciążowa.. jak z nią walczyć?!

Polecane posty

Gość bellaaa

jak to pokonać? juz mam tego serdecznie dosyc.. tak sie nie da zyć.. cały czas wyobrazam soebie ze mam dzidziusia w brzuszku.. czy ktoraś z was tez tak ma?

Gość merie
a masz jakieś powody,by przypuszczać,czy to takie irracjonalne?

Gość że się wtrące
Paulka ---> no psychiczna to ty niewatpliwie jestes :O 42 stopnie goraczki a ty na necie siedzisz hahahhaha :O

Gość bellaaa
kurcze ja juz chyba nie dam sobie z tym sama rady.. mysle, ze to jest irracjonalny strach bo powody to mam raczej małe, zeby być.. tylko cały czas stoje przed lustrem i ogladam brzuch..

Gość merie
ja histeryzuję,bo dotknał mnie placami,którymi wcześenij poprawiał penisa w spodniach :P i kto ejst większą histeryczką ;)

Gość bellaaa
mimo wszystko mysle , ze nasza histeria jest podobna..

Gość bellaaa
hehe mysle, ze miasto tu nie gra zbyt duzje roli..

Gość bellaaa
a ty skad jestes? ja z wawy

Gość maleńka 21
ja kochane tez mam straszne schizy odkad wzielam postinor 2 miechy temu zrobilam 5 testow wszystkie negatywne ostatni robilam 21 maja , tez negatywny z tym ze przedwczoraj dostalam dziwnego lamnienia ktore trwalo pol dnia jakas krew troszeczke jasniejsza niz podczas okresu a pozniej brunatna ale przeszlo po polowie dnia :( a okres powinnam dostac 8 czerwca mimo wszystko boje sie ze jestem w ciazy a testy kłamały czy cos :( ❤️ oj kochane kochane

Gość bellaaaa
ja ide jutro kupic.. bez 2 zdan.. bo coś mi sie wymiotowac chce.. tym razem serio

Gość ze schiżą ciążową
walczy się dobrym zabezpieczeniem. Tabletki, porządna prezerwatywa i tyle. I nie ma prawa być ciąży. Ale widzę że wy już jesteście w ciąży na samą myśl o seksie.... ;)

Gość bellaaaa
no włąsnie to jest ten problem.. ale to dla mnie osobiście nie jest smieszne..

Gość spokojnie to tylko awaria
Tak,schiza ciążowa jest straszna...zwłaszcza jak się ma dzieci w domu:)Mój gino jak mnie widzi pod gabinetem o 8 rano to już się nie dziwi tylko pyta:co tym razem panią niepokoi?Świętej cierpliwości człowiek:)I to wszystko z NFZ:)))Po zastrzyku zawsze badanie,a ja za 3 tygodnie,że już ruchy dziecka czuję.Teraz już polanuję nalot na gabinet,bo MNIE się WYDAJE,że mi ta spiralka całkiem wypadła...

Nie ma prawa być ciąży?Ciąża to coś co można określić jako:człowiek się zabezpiecza,a Pan Bóg plemniki nosi.

Gość paulinkaaaaah
hej dziewczyny!!!! widze,ze nie tylko ja mam problemy z pokonaniem schizy ciązowej :-( wspólczuje wam bardzo bo sama wiem co to znaczy!!!!! mimo ,ze sttosuje plastry evra cały czas wmawwiam sobie,ze moge zajsc w ciaze, w trakcie kiedy pieszcze szie z Misiem on dotyka mnie swoim peniskiem paralizuje mnie strach ze popuscił i po wzsytkim... odrazu chce konczyc :-( to jest bardzo trudna i bolesna sprawa,tak bardzo chciałbym sie z tego w koncu wyleczyc!!!!!

Nie,mnie przerażają tylko rzeczywiste zagrożenia:)Żadne tam paluszki,wytryski na uda tudzież inne,Sorki za wyrażenie,zabobony.

Gość bellaaa
wiecie miło, ze przynajmniej nie cierpie w samotności.. ze jest wiecej takich osob.. ale to odbiera chec na cokolwiek.. macie jakies pomysły jak sie z tego wyleczyc? przestac myslec? zapomniec..

Gość wariatka nie z tej ziemi
dziewczyny ja to chyba Was wszystki przebije!!! Tak mi odbilo, odkad nam pekla gumka ze juz NIC nie robimy, nawet petting nie wchodzi w gre!! A ja i tak mysle ze jestem w ciazy- a bo to w wannie moiglo cos byc, bo brat sie kapal wczesniej, a to na kibelku idt. :D I kto tu jest najwieksza wariatka?

Gość 42 stopnie
jakbyś miała taką temperature to w najlepszym przypadku leżałabys nieprzytomna o ile jeszcze byś żyła bo to chyba temp. krytyczna dla czlwieka :p a na pewno nie byłabyś w stanie myślec , czytać na monitorze i pisać :p

Gość wariatka nie z tej ziemi
do Paulki--> jesli to bylo do mnie, to mam nadzieje ze nie tak latwo :D sama sie z siebie smieje ale mam takie durne mysli momentami btw mam 20 lat gdyby ktos mial watpliwosci :P

Gość bellaaaaa
szkoda, ze nie da sie tego regulowac. tzn zeby zwyczajnie nie miec misiaczki i totalnie zatrzymac organizm wtedy kiedy nie chce sie mieć dziecka.. wtedy zycie byłoby łatwiejsze.. eh.. schiza sie pogłębia..

Gość teriagnieszka
A co ja mam powiedzieć: Nie wiem czy powinnam się przyznawac do tylu wydanych $ , ale ja tych testów w tym czasie zrobiłam b. dużo. Wszystkie są neg , nawet do 30 paru dni już po ... Ale nadal się martwię , sikac już przestałam a taką częśtotliwością, ale ciepło piersi, swędzenie... Mój organizm nie wytrzyma takiej presji , tym bardziej , że już kiedyś mnie coś podobnego spotkało. Wtedy nie mogłam nad niczym się skupić. Teraz tylko o tym myślę :( , zrobiłam około 12 testów , wszystkie neg- nawet przed i po i w trakcie miesiączki. obserwuje siebie, mam dość :(. Powiedzcie , czy dać sobie już spokój z tym testowaniem?

Gość heheheheehe222
Witam Widzę ze nie tylko ja mam takie schizy może nie tak czesto ale mam tylko ja z jednej strony chcę ale sie boję i nie chcę bo wioem ze to dla mnie nie najlepsze wiecie coś z tego bo ja nic i sama mam doła psychicznego i nie wiem sama już nic tylko dlaczego to wszystko odbija sie na moim partnerze zyciowym Jak oni nas znoszą????? Bo dzis np ze mną nie da sie wytrzymac jestem zła ale nie wiem na co nie chce mi sie z nim gadac bo wiem ze bede krzyczeć i płakać wiec zamknełam sie w sobie a to wszytko przez te schizy

Gość Tinka2
Witajcie!! 2 lata temu urodzilam synka i od tamtej pory niemam ochoty na sex bo boje sie panicznie zajsc w kolejna ciaze,przez te schizy niszcze zwiazek,ktory byl naprawde udany.Wiem ze sex to nie wszystko w zwiazku ale zdaje se sprawe ze dla mojego meza to wazne.On czuje sie strasznie odracony:(

Gość Dagus23
Witam dziewczyny! Ja tez mam schize ciazowa. ostatni stosunek w okolicach 20 lutego, 3 testy negatywne, lekarz mi mowi ze nie jestem w ciazy po zrobieniu usg dopochwowego. a ja sie schizuje, teraz mam okres i wymyslam sobie ze jest jakis inny jakby bardziej skapy. ja zwariuje niedlugo. w czwartek znow sie wybieram do lekarza ale tym razem do innego zeby sprawdzic czy ten moj sie nie pomylil. jak sobie poradzic i przestac sie schizowac? pozdrawiam

Gość bellaaa
eh szczerze mowic jedyny sposob zeby z tym skonczyc to zmuszenie siebie do innych czynnosci, do myslenie na inny temat.. mi chyba tylko to pomaga.. chociaz czasem mni etez łąpie taki totalny dół.. jutro robie test. juz ostatni!!! jak bedzi enegatywny to zapominam o tej mojej obsesji. koniec z tym. to ja decyduje a nie moja chora wyobraznia..

Gość bellaaa
walczcie z tym kobitki :*