Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka567

kREM POD OCZY

Polecane posty

Gość Niezapominajka567

Szukam dobrego kremu pod oczy.Takiego do skory przed 30-tka.Obecnie uzywam Vichy Myokine,ale musze przyznac,ze efektow to ja nie zauwazylam...zmarszczki mimiczne jak byly tak sa...Poradzcie czego uzywacie z dobrym efektem.

Gość _mimoza
ja tez wlasnie szukam jakiegos dobrego kremu pod oczy, mam 24 lata, wczesniej rowniez uzywalam Vichy Myokine - zadna rewelacja, nie jest gorzej, ale tez nie jest lepiej. mysle o Dermice - wlasnie mam probke, ale w sumie to jeszcze nie wiem, moze ktos nam poradzi. Niezapominajka - ile masz lat?

Gość Niezapominajka567
No moze Nam ktos odpowie :@)) Mam 27 lat.

Gość hmmmmma
A na wizazu bylyscie?

Gość Niezapominajka567
Nie bylysmy,a tam cos wiecej sie dowiemy?

Gość Niezapominajka567
A na wizazu to znaczy gdzie?Bo ja tu nowa :@)))

Gość badu
dziewczyny nie chcę was martwić(ale pewnie tak będzie)ale ze zmarszczkami nic się nie da zrobić,niestety ,oczywiście nie mówimy tu o inwazyjnych metodach,czy krem za 15 czy za 300 zeta one nie znikną sorki

Gość Kate25
Wiecie co kobitki? Czytam o tym Myokine i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że krem to bardzo indywidulana sprawa. Wiem, ze moja koleżanka go używa i jest zachwycona. Ciekawa jestem ile trzeba kasy na różne kremy wydać, żeby znaleść ten właściwy?

Gość Monika_37
Ja uważam, że Myokine jest skuteczny, a w Twoim przypadku nie działał, bo jest przeznaczony dla nieco starszych kobiet. Może to było przyczyną..

Gość ulencja
mi naprawdę pomógł krem pod oczy TIME REVERSING z ORIFLAME to jedyny wypróbowany też przez moje koleżanki krem, który wygładził mi zmarszki wokół oczu. Szok bo po miesiącu były wyrażne zmiany. Mam 31 lat

Gość ulencja
do badu-też kiedyś tak myślałam, a jednak

Da się, da się :) Po pierwsze - sport. Po drugie - dieta. Po trzecie - dobre kosmetyki. Polecam Myokine.

Gość vxzvcesc
Nanobase, jest to odzywka przeciwzmarszczkowa, mozna ja stosowac niezaleznie od wieku, naturalna i dobra ;) Pozdrawiam

Gość Jakie kremy są najlepsze wedłu
według damskiej torebki??? Ktoś odszukał co jest godne polecenia ?

Gość też używam żeli
z floss leku i jestem zadowolona, mam 25 lat. Nanobase to chyba po prostu ciekła parafina?

Nie ma nic gorszego dla kobiety niż zmęczone oczy (no i jeszcze fryzura, która się nie chce ułożyć :D). W sumie w drogeriach jest cała masa przeróżnych kremów pod oczy, wypróbowałam już kilka i od dłuższego czasu używam tylko clinique, o takiego: http://www.lemonnet.pl/p/pl/13241/nawilzajacy+krem+pod+oczy+all+about+eyes+15ml0+5oz.html Fajnie nawilża i odżywia i te okropne "wory" pod oczami nie są już takie okropne :)

Gość wory pod oczami
to się mogą robić od tabletek anty, jak wątroba zaczyna siadać

nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny.http://www.nowenowe.pl/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce

super jest krem z oriflame agua rhytm taki balsam pod oczy w bialo-niebieskim opakowaniu, po tygodniu juz widac roznice.

Gość askaaa

Praktycznie masz w tym kremie https://e-naturalne.pl/pl/p/Multi-Repair-Eye-Cream-intensywnie-regenerujacy-krem-pod-oczy-kofeina%2C-ceramidy%2C-kwas-ksymenowy/1159 terapię identyczną do tych używanych z gabinetami medycyny estetycznej. Kwas hialuronowy, ceramidy. Cienie pod oczami praktycznie natychmiast znikają. W ogóle skóra wydaje się odmłodzona, nawet po kilku aplikacjach. Stosunkowo wydajny kosmetyk. Z dostępnością raczej nie ma problemów.