Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja698

novynette

Polecane posty

Gość anja698

biore novynette od 2 lat wszystko jest ok poza jednym mam strasznie sucha pochwe nawet jesli jestem bardzo podniecona co jest nie przyjemne podczas wkladania czlonka chcialabym sie dowiedziec czy to powod tabletek czy mozze jestem na cos chora z gory dziekuje na odp

Gość susi
suchość przy tabsach to coś normalnego. chociaz jak bralam diane to nie mialam tego problemu. ale od kiedy mam novynette to potrzeba duuużo czasu zebym byla wilgotna. w najgorzym przypadku można użyć nawilżających gumek lub jakiego zelu.

Gość agniesia84
tez czasem mam ten problem po tabletkach wiec stosuje zel KY dodoatkowo , i wszystko jest ok :)

Gość sabinaszac
cześć dziewczyny mam zaczac brać novynette ale zupelnie nie rozumiem od której tabl zaczć. 1-start czu np jeżeli bede miała okres od piątku to zacząć brać tą z oznaczeniem piątek a pózniej pokolei??? prosze pomózcie??

Gość susi
to bez różnicy. wszyskie mają taki sam skład. ja biorę od startu czyli tabletki numer 1

Gość sabinaszac
dzieki. jakoś mam watpliwości co do tych tabletek ale moze nie sa takie złe w koncu lekarz chyba sie zna

Gość susi
biore od pol roku i nie narzekam. tylko czasem sucho.. ale sa na to sposoby :) aha w pierwszym miesiącu brania strasznie bolała mnie głowa, miałam plamienia i zerowe libido ale juz od kolejnego listka było lepiej. a teraz, po skutkach ubocznych nie ma sladu ;)