Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwość tego świata

Panowie zobaczcie na co skazujecie Kobiety!

Polecane posty

Gość gość
ło matko!:o Pocieszam sie, ze to tylko tak strasznie wyglada! Zobacz ze kobita sie smieje na koncu. Niczym jest ten bol w porownaniu z tym, co jest jego owocem:D

jizus ja bez znieczulenia w zyciu bym chyba nie urodzila ło matko w ogóle to najchetniej cesarka......wiem głupoty gadam ....

Gość facet zszokowany
ej czy tylko ja mam ten pierwszy link bez glosu ?????czy wy tez ?

nie wiem czy głupoty. nie boli, nie męczysz się, wszystko pozostaje w nienaryszonym stanie, blizna jest niewielka, jak dobrze wykonane, to prawie niewidoczna.

Podziwiam Was za to :) . Mam jednak 2 uwagi: Sam nie mam zamiaru \"skazywać\" żadnej kobiety na \"to\" ani tym bardziej jej zdradzać. Ile jeszcze kobiet będzie rodzić w najbardziej niefizjologicznej pozycji tak jak na filmie?

1. bez głosu-ciekawe czy to zamierzone:O, biedaczka pewnie zdarła sobie gardło:O

Gość facet zszokowany
no moja zona darla sie ze mnie zabije i zebym sam sobie teraz rodził :O bylem przy porodzie i nie zaluje nie zamienil bym tego doswiadczenia na inne nigdy ale faktycznie nie dziwie sie ze wielu mezow mdleje podczas tego wydarzenia :O:Omi malo brakowalo :)

Gość gość
ten drugi filmik...jak ladnie zadbali o krocze:) Ja osobiscie mam zamiar rodzic naturalbie - porod rodzinny w prywatnej klinice ze znieczuleniem. Duzo jestem w stanie poswiecic zeby urodzic czlowieka jak czlowiek. Coraz bardziej mam ochote na dzidziusia:D Cesarka nie wchodzi u mnie w gre, nie widze sensu dobrowolnie godzic sie na operacje.

Gość hmmmm******
pierwszy filmik tez mam bez glosu a drugi konczy sie po 36 sekundach a ja chche zobaczyc wiecej 😭 ja jestem nastawiona na poród naturalny jak najbardziej i chce zeby maz byl przy mnie wtedy :D:D::D bedzie mi raźniej :D:D:D:D:D:D:D

skasuj % z linka, w pasku www

Gość zzzzzzzzzzzzz
Kurde, ja rodziłam i nie wspominam tego bardzo źle, raczej to złe sie zapomina, ale rzeczywiście z tej strony wygląda to jakoś przerażająco. Tak naprawdę nie jest tak źle.

Gość gość
Nie jest tak zle, bo nie bedziemytego widziec od tej strony co na filmikach:Dnaturals---> wcisnij jeszce raz play, wtredy filmik bedzie lecial dalej. Buforuje sie po prostu dluzej bo masz slabsze lacze....

Gość gość
sorki, to bylo do hmmmmm.....:)

Gość zzzzzzzzzzzzz
:D:D:D:D:D masz rację, i może dlatego kobiety znoszą poród całkiem dobrze.

Gość zuza27
OO bbbbbbbozeeeeee!!! To chyba zadkosc, ze nie nacinali krocza na 2 filmie. Musiala juz byc niezle rozciagnieta, pewnie to ktores dziecko.

Gość nmna
ten w wodzie to beznadziejny:o kobieta prawie zemdlala a polozna jej dziecko na rece wpycha

I tak przychodzą ludzie od tysięcy lat, to piękne! Czy ktokolwiek kogokolwiek skazuje? Hm! Nie sądzę! :)

Gość Facet______
Zaraz się pożygam :O, te dziecko chyba martwe urodziała, bo nic nie krzyczalo i nic nie poruszało ustami, a cipa była tak wielka jak studnia, ale to naturalne przy porodzie.

Gość hmmmm******
drugi filmik jest pierwsza klasa jak narazie widzialam tylko 1:09 ale to i tak sukces w porównaniu do 36 sekund :D Poród w wodzie mi sie nie podoba :O

Gość zuza27
o boze rzadkosc, sorki

Gość gość
nmna--> z tego co czytalam na ten temat, krocze zwykle nacinaja dla wlasnej wygody, rzadziej dla zdrowia kobiety i dziecka. Wystarczy popatrzec na statystyki w Europie Zachodniej, prawie w ogole sie nie praktykuje tam takich zabiegow. Nie trzeba byc rozciagnietym, wystarcza umiejetnosci poloznej.

nooooooo, naturlane, na średnice ponad 10 cm, sie rozciąga!

Gość zuza27
Poród w wodzie to jest to!

Gość gość
Facet---> cipa jak studnia. Studni nie widziales?:D Ciesz sie, ze taka \'studnia\' sie moze z cipy zrobic, bo inaczej by Cie na swiecie nie bylo.:D

Gość zzzzzzzzzzzzz
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D