Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

persymonia

lata 80-te

Polecane posty

Gość znudzona wszystkim
eeeee, ide spac

Gość SZ...J...
ło młoda jesteś !

Gość Emilka77
ok. no wiec sie zalapalam jescze :D

no dzięki:P ładnych rzeczy się dowiaduję :D no ale do trzydziestki to mi blizej niz do dwudziestki, a jeszcze niecały miesiąc temu było równiutko w połowie:)

w sumie to tak na ten topik to sie z samej granicy załapuje:P i jescze jedna mnie podstarzyła :O chyba czas na lifting:O :D

zawsze lepiej wiedziec niz nie wiedziec :P mi blizej do 20stki, ale to mnie przeraza :( ja to bym chciala wiecznie miec 6 lat i chodzic do zerowki.... marzenia małolaty.... :P

Gość Emilka77
no a nam to juz tak nie wypada bawic sie lalkami i misiami... :| Ale zbierac chyba kazda z was lubi maskotki i przytulanki czy tylko ja tak lubie rozne miski? jak to u was ma sie zta sprawa ?

Ja ogolnie nie lubie niczego zbierac i wyrzucam wszystko co niepotrzebnie wala sie po polkach.

hmmm, nigdy nie miałam żadnych miśków czy lalek bez których np. spać nie mogłam:O choć nie! mam jedną od zawsze - jaśka;)

to ja sie wylamie. zawsze lubilam zbierac lalki, misie. niestety w pewnym momenciestwierdzilam, ze to nie wypada zeby taka duza dziewczyna miala tyle zabawek w pokoju i zanioslam wszstko na strych. ale swoich skarbow strzege jak lwica - zadnego misia nie dostanie jakis bachor z rodziny. najwyzej moje wlasne. ale takowych nie planuje :P

Gość Emilka77
No u mnie bylo to tak ze w pewnym momencie mojego zycia (a bylo to na przelomie 18 a 19 rokiem zycia) olsnilo mnie ze mam tak duzo maskotek i innych dziecinnych pierdol w swoim pokoju. Pomyslalam se chociaz zeby ograniczyc sie odjednego miska czy gora dwoch. No ale kazdego znich trudno mi bylo by sie rozstac. I niewiem co zrobic. Najgorzsze jest to ze teraz nawet na 18-tke dostalam wielkiego pozadnego misia :) no a tego to juz nie wywale . hehe

Gość jakiasnierozgarnietadziewczyna
🖐️