Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laska25

własnie forum umarło....co za dzien

Polecane posty

w googlach sobie znalazłam - nawet nie wiedziałam, że to się tak z anglosaska nazywa... Jednak warto tu zaglądać, nauczy się czegoś człowiek

tak przeczuwałam ze nie zajarzycie co to ........szczerze to okropnienstwo....ale chciałam wiedziec co sadzicie na tem temat...widac niewiele...ok prosze o inny temat

laska25...brałas pod uwagę umieszczając te filmy i foty,ze na forum wchodzą równiez dzieci?ja spadam,szkoda ze zbokiem pisać w ogóle ...fisting...a fuj..wykolejencu..

juken skarbie..:) Ty jakbys kazdego dnia o mnie nie wspomniał to miałbys chyba nieudany dzień...:)

staram się zwrócić twoją uwagę, to moje hobby:-P👄 a dzisiejszy dzień i tak jest do dupy:D

och...juken:p i tak juz zwróciłes, na samym wstepie jak zaczęłam brac udział w forum...:)napewno wiesz co mam na mysli...

heh nie udawaj niewiniatka juken..:) chodzi o Twoja wypowiedz z jednego topiku...w którym i ja brałam udział..no a pózniej ,cóż twoje komentarze w stosunku do mojej osoby..no i jak mogłam na ciebie nie zwrócic uwagi..:P?

Nikt nie pisze bo dzień dziecka, wszystkie dzieciaki mają dziś inne zajęcia niż pisanie na forum:-)

zbyt enigmatyczne jest to wszysto, Węgirko:-P ps sex analny jest do dupy to się zgadza:D

sliwura jeszcze tu jestes ....spadaj stad ....i nie wracaj.....

sliwura cipura topik sie nie podoba to załóż stowarzyszenie CNOTLIWEJ SIOSTRY ŚLIWY

ktoś poza mną za tobą nie przepada, a to peszek:-P

juken..mam to głeboko w dupie kto za mną przepada a kto nie ,a na twojej sympati tymbardziej mi nie zalezy..:P

niki25 vel laska25....słuchaj zboku-przebierańcu...MIRIAM w realu czyli pomieszancu...myslisz że zmieniłes nick i juz nikt nie zauważy...ciekawe czemu FAGASIE przybierasz zenskie pseudonimy...:) Wiecie ,ze ten zbok to facet?..:P

nie jestem facetem porąbanoa suko z fiutem na wierchu......bujaj sie szmatława dziwko........

no racja nie jestes facetem, kobieta tez nie bo ciebie Miriam ciężko zawkwalifikować do jakiejś płci.hahahah