Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magro

Wydra we śnie

Polecane posty

Ale miałam sen... Nie wiem skąs mi się coś takiego bierze. Nie słucham Szymona Wydry, raczej niewiele o nim wiem, tym bardziej nie myśle o nim, a mi się przyśnił looooooool :D I to jaki sen. Takie uczucie miałam we śnie jakbym była w nim zakochana. On jakoś przytył, taki grubasek był. Ciężko ten sen opowiedzieć. Najpierw był jakiś koncert. Potem on dawał wywiad tak jakby w programi \"Kawa czy herbata\" a ja wszędzie byłam przy nim jak Anioł Stróż... On tak jakby mnie nie widział. Potem na końcu mnie zobaczył. On leżał na trawie, ja przyszłam i położyłam się prostopadel do niego ;) Na jego brzuchu. Czułam lekki zapach potu i pomyślałam (to wszystko we śnie), że wcale mi ten zapach nie przeszkadza. Czułam się tak blisko niego... A on umierał. Mówił jakieś takie piękne rzeczy jakie się mówi przed śmiercią... I się obudziłam... Myślę sobie rano- ściągnę jakies jego piosenki, może ma mi coś do przekazania hehe ;) No i pierwszy kawałek jaki mi się ściągnął to \"Poznańskie\". \"Ty gdzieś daleko znów samotna tak (...) milion świetlnych lat od mnie (...) Dziś będę tylko w twoich snach...\" hahahaha Ale mam schiza ;) Jest tu jakiś interpretator (fajne słowo ;)) snów? :D

Dodam tylko, że mam 23 lata i czas młodzieńczych platonicznych miłości mam za sobą :D

Gość hehehe fajnie
:)

Gość urzekla mnie twoja historia
:classic_cool:

Gość a mnie przedwczoraj
śnił się Mroczek (ten z tańca z gwiazdami) :) :D oglądam MjM, ale się w nich nie kocham! (też stara jestem, mam 28 l.) A we śnie on zakochał się we mnie, i zapraszał do zoo, ale ja nie chciała jechać, żeby później nie pisali, tak jak wtedy, gdy był z Anetą w Paryżu. Paranoja po prostu, cały dzień się z tego śmiałam. Tak się niestety głupio śni, jak się za dużo czasu przed tv spędza :D

hehe niezle :D tyle ze ja Wydry od wiekow nie widzialam :D

Gość hm hmmm
miejmy nadzieje ze to nie sen proroczy, szkoda by bylo zeby takie ciacho... przytylo ;)

Gość hm hmmm
miejmy nadzieje ze to nie sen proroczy, szkoda by bylo zeby takie ciacho... przytylo ;)

Gość hm hmmm

Kurcze, a teraz wyczytalam na ich stronie, ze nagrali material do programu \"Kawa czy herbata\" ale im tego nie puscili... poszlo w moj sen :D

Kurcze, a teraz wyczytalam na ich stronie, ze nagrali material do programu \"Kawa czy herbata\" ale im tego nie puscili... poszlo w moj sen :D

Gość idz sprawdz
czy nadal nie spisz ;)

Gość z sennika
wydra - szczęście w domu :D:D:D z innego: Wydra - - ujrzeć: nieszczęśliwa miłość; - zostać ugryzionym: zakłócone lub zniszczone szczęście

Gość WRO_ZBIT_TA
PRZEGRALAS ZYCIE KOBIETO

Gość fajny sen
mi sie kiedys snilo ze lech kaczynski byl u mnie w domu i pytal o moja babcie

Gość WRO_ZBIT_TA
TY TEZ PRZEGRALAS ZYCIE

Gość WRO_ZBIT_TA
JA ZAWSZE WYGRYWAM W KONCU JESTEM WROZBITA :>

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to ja chyba jestem najlepsza.. księzna diana mnie uczyła dobrych manier, z natalią oreiro balowałam, z gawlińskim i wkaśniewskim miałam romans, z the rasmus se gadałam przez fon... bruce willis pilnował mnie, kiedy spałam przed złodziejami (ten to ma poczucie humoru) \.. a ostatnio przeszłam sama siebie, bo sam papież (tylko jakis młody był) mnie podrywał... nei wiem, czy wszystkich wyliczyłam... w kazdym bądź razie śmieją sie już zemnie znajomi, że ja to mam doborowe towarzystwo... co prawda w snach tylko, ale to juz jest coś ;-))

Gość a mnie przedwczoraj
hahahahaha :D Magro! Twój Wydra wygrał SuperJedynkę w kategorii "Płyta Rock" !!