Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanek płock

Dziewczyny czemu bez rajstopek???

Polecane posty

Gość Kochanek płock

Odpowiedzcie mi na to pytanie... czemu tak rzedko Was widac w spodniczkach i rajstopach? przeciez to jest tak piekny widok dla faceta... pozdrawiam

Gość spinka..
1 wygodniej 2 nie wyróżnisz sie z tlumu 3 gdy zaloze spodniczke wszyscy sie mnie pytaja z jakiej okazji, jakby to bylo zarezerowane na wiekie wydarzenia :o jestem na 3 roku studiow i w grupie tylko trzy dziewczy lacznie ze mna nosza czasem spodniczki.Niektorych nie widzialm w spodmnicy nigdy nawet w upal 30 stponiowy maja niesmiertelne jeansy

Gość spinka..
1 wygodniej 2 nie wyróżnisz sie z tlumu 3 gdy zaloze spodniczke wszyscy sie mnie pytaja z jakiej okazji, jakby to bylo zarezerowane na wiekie wydarzenia :o jestem na 3 roku studiow i w grupie tylko trzy dziewczy lacznie ze mna nosza czasem spodniczki.Niektorych nie widzialm w spodmnicy nigdy nawet w upal 30 stponiowy maja niesmiertelne jeansy

Gość spinka..
teraz zauwazylam ze tematem przewodnim pytania byly rajstopy:D przy obecnej pogodzie rajstopy do spodniczki obowiazkowo

Gość Kochanek płock
no tak rozumiem, ze chlodno i w ogole. ale szczerze to nawet jak jest cieplo/goraco to i tak nie nosicie spodniczek poza paroma wyjatkami, w zwiazku z tym z punktu widzenia faceta mozna sie zalamac bo tyle pieknych dziewczyn jest w Polsce...

Gość Kochanek płock
a co do nie wyrozniania sie z tlumu, to patrzac z perspektywy kobiety to z naturyosoba ta jest przyzwyczajona do porzadliwych spojrzen ze strony facetow... jestescie stworzone do tego by rzucac sie w oko przeciez jestescie tak piekne wiec to pokarzcie podkreslajac spodniczkami...

Gość a mnie
widok dziewczyny w spudniczce i rajstopach bardzo podnieca. Jak widze taką laskę, to bym ją mógł na ramionach nosic do końca życia. a najbardfziej mnie podnieca połączneie spudniczka, rajstopki i skarpetki kolorowe w poziome pasy. od razu bym tkaiej mógł wsadzić! jak pierwszy raz uprawiałem sex ze swoją to nie pozioliłem jej zdjąć skarpetek. Fakt, że gorę miała na sobie bo było zimno, w zimę u niej w domu, ale powiedziałem, żeby ząlożya z powrotem skarpetki. bardzo podniecające! zawsze sobie myślę, ze dziewczyny, które chodzą w sukieneczkach i rajstopach mają ogolone cipki do łysa.

Gość Kochanek płock
heeh, a czemu sadzisz ze dziewczyny w spodniczkach sa tych miejscach ogolone do zera?

Gość ESc
a ja nie nosze spodniczek bo nie podobaja mi sie moje nogi i juz :P

Gość a mnie
nie wiem, ale mi się tak wydaje no bo to chyba byłby dla dziewczyny wstyd jakby wiart powiał a tui włochy wystają. to by mogło nieelegancko wyglądać. chciałbym si.e kiedyś kochać ze swoją w sukience na jeźdźca przodem.. no i ona jeszcze w skarpetkach.

Gość a mnie
kształt nóg tu nie ma nic do rzeczy. jest kilka dziewczyn, które mają krzywe nogi i sie wstydzą i chodza w dzinsach. ale jak kiedyś załozyły spudniczki i zobaczyłem ich nogi to mi od razu stanął i jakby mi któras wtedy w szkole powiedziała, chodź do ubikacji, bo widze że chciałbyc mnie cyknąc, to bym się zgodził od razu KOCHAM wszystkie dziewczyny w spódniczkach i dłóugich kolorowych skarpetkach

Gość a mnie
lubię rajstopy do tego stopnia, ze chciałbym bardzo, BARDZO współżyć: ja całkiem nago, ona tylko rajstopy na sobie i na cipce dziórka wycięta wczesniej, tak by mozna było spokojnie tam wsadzac penisa

Gość Kochanek płock
rzeczywiscie dziewczyny maja kompleksy na punkcie swoich nog, ale tak naprawde jak sie ubiora w spodniczke to wszyscy sie za nimi ogladaja i nozki maja przecudnie piekne i prosciutkie. A co do sexu w rajstopach to tez jest to bardzo podniecajace (dotykac czy calowac nozke w rajstopie), ehhh, kochalem sie kiedys z dziewczyna co miala na sobie ponczochy, poprostu odlot pierwsza klasa. Natomiast wracajac do rajstop to tez choruje jak zobacze na miescie dziewczyne w rajstopach, spodniczce i pieknych bucikach na obcasie. Poprostu dziewczyny wygladacie w ten sposob bardzo podniecajaco, a zarazem niemierzalnie elegancko.

Gość a mnie
ja sike zgodzę z tym co napisał kochanek płock w 100 procentach ... może tylko zamiast szpilek wolę, płaskie byty, klapki albo tenisówki

Gość Kochanek płock
jednak sa duszyczki w tym kraju co wiedza co nam facetom po mysli chodzi, oby tak dalej dziewczeta , prowokujcie nas caly czas, a bedziemy kokietowac!!!

Gość Wiosennka
A po co te rajstopy, jak jest ciepło to chodzę s spódniczkach i sandałkach bez rajstop, oczywiście jak mam opalone nogi i pomalowane pazurki:)

Gość Kochanek płock
zgadzam sie Wiosennka, ale sama przyznasz ze w rajstopkach to tak bardziej sexy...

Gość Wiosennka
Latem za gorąco, a koledzy mi mówili, że podnieca ich widok kobiecych nóg w sandałkach, gdy mają pomalowane paznokcie ;)

Gość Kochanek płock
wiesz Wiosennka, jednych podnieca to innych tamto. o gustach jak to sie mowi nie rozmawia. wiec znowu przychyle sie do Twojej wypowiedzi. Ale mnie rajstopki w 100%.

Gość Wiosennka
Dziś oczywiście mam rajstpopki, czane, cieniutkie i czana spódniczka do kolan, może być??? ;)

Gość Kochanek płock
nie no Wiosennka nie pisz tak, bo zwariuje przed kompem;) zaluj ze nie ma mnie obok Ciebie, ja przynajmniej zaluje...

Gość Wiosennka
Jeśli 21 przy twoim mailu to twój wiek to nie żałuj :):):)

Gość Kochanek płock
nie Wisennka to nie jest moj wiek, ale mysle ze nawet jezeli jestes ode mnie starsza 10 lat czy mlodsza 10 lat to i tak chcialbym byc przy Tobie, chyba ze, musze to zaznaczyc jestes z tych dziewczyn o wygladzie skrajnym negatywnym... ale podejrzewam ze tak zle nie jest;)

Gość Wiosennka
Przyznam nieskromnie, że jest nawet nieźle ;)

Gość Kochanek płock
Wiosennka jestem bardzo zadowolony z tego powodu... ze rozmawiam z tak mila osóbka...

Gość Kochanek płock
Kaziunio sam dobrze wiesz, ze ogladanie zdjec a to co jest w rzeczywistosci to sa dwie rozne sprawy. Zdjec nie lubie ogladac co innego dziewczyny na zywo...

Gość lalalalaamanana
strasznie wyuzdane

Gość Wiosennka
Mi też jest bardzo miło :)