Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerinka

sny

Polecane posty

Gość kerinka

Tylko sie nie smiejcie-od pewnego czasu ciagle nawiedzaja mnie dziwne sny, wszystko w nich jest ciemne, niepokojace, snia mi sie ciagle lasy, puste ulice, opuszczone domy, morderstwa, zaginiecia. Dzisiaj np snilam o tym, ze moja kolezanka zostala zamordowana a jej cialo porzucono pod opuszczonym wiaduktem w...lesie. Moze sie bedziecie nalewac, ale mnie to naprawde dreczy, co noc pojawia sie taki obraz. Co to moze znaczyc?

Gość moze to.....
sny prorocze?

Gość nie ma sie z czego smiac
wiele ludzi tak ma ... moze to ta pogoda :) Mi na przykład przez ostatnie dwie noce sni sie smierc... najlepsze ze najpierw snił mi sie pewnien facet, z ktorym rozmawiałam ze 2 razy w zyciu,a dzis jakas kobieta - kompletnie nie wiem kto to był ... o pierwszej smierci tylko slyszałam a druga juz 'widziałam" .. budze sie potem w nocy i nie wiem co sie dzieje ...

Gość mysle ze byc moze
Twoj diler zaczal Cie oszukiwac

Gość kerinka
Hehe, dobre bylo z tym dilerem. Ja nie z tych, niestety. Ale to naprawde jest ohydne, po tych snach budze sie jakas przerazona, potem mnie ten niepokoj caly dzien meczy. Myslicie, ze moze w moim zyciu dzieje sie cos, co moja podswiadomosc wylapuje ? Blagam Was o powazne odpowiedzi, bo sprawa moze glupia, ale mnie meczy.

Gość ja ja ja
ja mam czasami tak (kiedys czesciej, teraz juz rzadko na szczescie), ze snia mi sie hitlerowcy, ktorzy mnie gonia po lesie, a ja nie moge uciekac, bo mam nogi jak z olowiu.... masakra!! Mam 30 lat i nie mam przeciez wspomnien z wojen, wiec skad mi sie to wzielo??

no ja nie wiem, wydaje mi sie ze sporo osob ma takie sny. Mozliwe ze masz za duzo na glowie przez co niespokojne sny. Spróbuj zadbać o spokój przed zaśnięciem, wywietrzyć pokoik i może jakas herbatka na sen :)

Gość kerinka
up

Gość gość
Sny z reguly sa odwrotnoscia, ale zupelnie co innego gdy snia Ci sie Twoi zmarli bliscy..

Gość gość
sprawa jest poważna , w twoim środowisku nastąpiło procentowo duże odejście od wiary lub dużo ludzi poważnie ją zaniedbało . Wówczas w świecie snów dzieją się rzeczy straszne i pomroczne . Sny o hitlerowcach okupujących nas i łapanki na ulicach to wynik marzeń naszych zachodnich sąsiadów a szczególnie niemieckich sił zbrojnych , które mają konkretne już plany wobec naszej ojczyzny i tam u siebie , przymierzają się mentalnie i logistycznie do tego zadania. Matka Boża znowu ostrzega , że świat znów szykuje się do wojny.