Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej.

nierozumiem jej...

Polecane posty

Gość Andrzej.

dzis rano moja dziewczyna z ktora jestem dwa tygodnie.. dzwonila do mnie rano podłamana ze profesor ją ulał na zaliczeniu a dużo sie uczyła. Jako że była podłama poszedłem do niej.. chcąc ją jakos pocieszyc. Gdy przyszedłem przytuliłem powiedziałem zeby sie tak nie przejmowała, ona sie popłakała wczesniej z tego że nie zdała... więc chciałem ją jakos pocieszyc ale niewiedzialem jak. Powiedziałem jej ze moge jej zrobić minete na pocieszenie i jakos nie patrząc na jej reakcje podwinąłem jej sukienke chcąc zacząc ją palcować.. a ona glupia sie wydarła ze tylko jedno mi w głowie :( Myslalem ze lizanko zrobi jej dobrze.. nierozumiem w ogole kobiet :(

Gość masz racje
wogole nie rozumiesz kobiet

ona zalamana a ty jej chcesz minete strzelac?moze bys tak poprostu pogadal pd czasu do czasu

Gość powinna
jeszcze strzelic cie w leb i wyrzucic z domu

Gość ale klapa
eee tam jak dla mnie luz :classic_cool:

Gość mlodzik
za duzo filmow ogladasz,bo kiedys ogladalam takli film , ze laska byla wkurzona na faceta bo ja zdrazil , a on ja rzucil na luzko i w ramach przeprosin zrobil jej minetke!!

Gość Andrzej.
no nie kumam jej .. ostatni mi mówiła ze mysle tylko o sobie..bo co chwila proszę ją zeby mnie zmasturbowała.. a teraz gdy chce sam zrobić jej minete nie oczekując w zamian bicia konika to jest afera ze jestem nienormalny :O

Gość giga B.
Andrzejku, czy znasz jeszcze jakies slowa poza minetka i masturbacja?

Gość Andrzej.
pewnie zaważył na tym fakt ..chodz niewiem czy to ma jakies znaczenie.. ze jak byłem u niej drugi raz na początku naszej znajomosci jakis miesiac temu (bo chodzimy od dwroch tygodni) to ona na chwilke wyszła do sklepu.. a ja pod jej nieobecnosć .. otworzyłem zaciekawiony jej szafke z bielizna, wyjąłem jakies koronkowe majteczki i zacząłem nimi sobie bic konia.. i ona mnie zastała podczas tego bo nie słyszałem jak wraca do domu. Myslalem ze sie zapadne pod ziemie ale jakos udało mi sie to obrocic w żart. Od tego wydarzenia ona chyba mysli wlasnie ze jestem jakims zboczeńcem :P

Gość ale klapa
Adrzej.. ile masz lat?

cos mi sie wydaje ze ty cos za bardzo najarany jestes,a ile masz lat jesli wolno spytac?

ale klapa-------popatrz pomyslelismy o tym samym bo z tego co mi sie wydaje to on ma jakies 15!

Gość ale klapa
nico 🖐️ buhahahahahha, jak dla mnie to on ma 19 bo jego laska zostala "ulana na egzminie" :D:D:D:D:D

Gość ale klapa
Andrzejuuuuuuuuu gdzie jestes???????????????? jak tam bicie konia majteczkami? a spróbowałes przez reklamówke z biedronki?:D

Gość ale klapa
a moze poszedł szukac tej reklamówki......:P

Gość Andrzej.
jestem.. widze że sie smiejecie :/ a ja mam problem mam 20 lat

Nie mortw się - kciołeś pumuc jak umiołeś. Za jakiś cos łuna bedzie miała pretnsje: tak sie mortwiłam - powi - płakałam, a łun mi nawet nie wylizoł... :classic_cool:

Gość treletrele
Andrzeju, moja rada: sam sobie strzel minetę...

Gość Andrzej.
co za pojebane forum nie rozumiem was w ogole :/