Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie bardzo prosze

POŻYCZKA 2 tys bez udokumentowanych dochodow-jak zdobyc???

Polecane posty

nie ma zadnej umowy o prace, ale pracuje - na czarno, ze splata nie bedzie problemu chce to wziac na dwac lata, ostatecznie na tok, prosze o pomoc! jestem z rzeszowa!

pomocy!!!!

Gość można i tak
Jeżeli masz konto w banku i pozyczka będzie ci potrzebna na krótki okres, zaciągnij debet. Do 2000 bez problemu, tylko codziennie wypłacasz z bankomatu kwotę w ramach dziennego limitu, może być np. 500 zł. Odsetki od debetu większe są od kredytowych.

nie mam konta, w providencie pytalam i nic z tego, bylam juz chyba we wszystkich banka, nie mam pojecia gdzie jeszcze szukac...chodzi o glupie 2 tys, splace bez problemu ale nie mam takiej kasy....prosze o jeszcze jakies sugestie

Gość upupupupupupupu
odświeżam

Skoro nie chcą dać Ci pozyczki ponieważ pracujesz na czarno (niby dokumentu nie musisz miec ale oni to sprawdzaja: twoje zarobki) może sprobuj wziąść na kogoś...przyjaciółke lub jednego z rodzica... A ten Provident to jest poprostu katastrofa! Zdzieranie z ludzi pieniedzy! Koszmar! Nawet jak bedziesz mogła nie bierz tam pożyczki...

Gość a ja jestem ciekawa
czy można gdzieś wziąć chwilówkę np.1000zł na miesiąc i jakie dokumenty są potrzebne?

Gość a ja jestem ciekawa
może ktoś prywatnie pożyczy albo załatwi zaświadczonko o dochodach hehe?

Gość wadzik
Myślę że da się zdobyć np www.gobank.eu

taka opcja możliwa jest również w skoku. Lichwiarzy jak prowident nie polecam - za dużo sie im potem oddaje!

Gość Marenina
skoro pracujesz (nawet jeśli na czarno), to nie mozesz po prostu uzbierac, odlozyc tych 2000 ?

Gość biurobiurowarszawa@wp.pl
udzielam pozyczke prywatnych zapraszam biurobiurowarszawa@wp.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o pożyczkę bez udokumentowanych dochodów to jest możliwe uzyskanie takiej pożyczki, ale jest jeden minus, są bardzo drogie. Zapraszam po pożyczkę bez dochodu: http://kredyt-kalisz.pl/zloz-wniosek-online/

Gość gość
chwilowki tez potrzebuja zaswiadczen ze pracujesz,radze unikac typu Provident,i innych tego typu bo placi sie bardzo duze odsetki za przedluzenie,wpadasz w petle kredytowa,i martwisz sie skad wziazc na splate.Lepiej oszczednie zyc,i nie zapozyczac sie i mafii

Gość gość
Pożyczki w 15min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne