Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine84

Bratek polny

Polecane posty

Cześć! Ostatnio przeczytałam o cudownych właściwościach bratka polnego w leczeniu trądziku. Mam pytanie: czy ktoś go stosował, a jeżeli tak to z jakim efektem. Napiszcie Please

Gość załamana1
Ja od ok miesiąca 3 razy dziennie łykam bratek w tabletkach. Herbatka z bratka jest podobno bardzo niedobra ( tak słyszałm ) dlatego zdecydowałam się na tabletki. W między czasie byłam jeszcze na oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki i po tym wszystkim mam naprawdę dużo lepszą cerę, dlatego bratek będę łykała cały czas. Do bratka polecam również cynk, który wspomaga działanie bratka.

Gość Fiona szalona
A nie pocicie się po bratku bardziej??? Ja jak piłam, to sie pociłam jak świnia, nawet jak nie było bardzo gorąco :(

Gość SaraSara_20
Ja stosuję....już od kilku lat.Może nie są to spektakularne efekty,ale mam ładniejszą bzuię,mocne paznokcie i gęstsze włosy.Przestały wypadac.A skóra-lepsza.Ja polecam.

ja piłam,nie pociłam się jakoś bardziej ale smak mi przeszkadzał:( w jakiej cenie są te tabletki?

Gość załamana1
tabletki z bratka plus gratis cynk płaciłam w aptece 18.95 zł. Jest to kuracja miesięczna.

piję bratek ok.2 tyg, cera się poprawia. smak jak dla mnie normlany. piję herbate z bratka ok3-4 zł. polecam!

Gość ja bratek piłam
mając 15 lat, tj.9 lat temu;). Ogólnie poprawiał wygląd cery, paznokci i włosów, a jako że piłam... smak chyba mi nie przeszkadzał :)

Gość hipp
czy bratek moze miec jakies negatywne skutki? Czy są przeciwwskazania do jego uzywania?

Gość hroo
podnosze

Gość jakastakasobie
zalecenia jakie podalam w poscie o pokrzywie odnosza sie rowniez do bratka -- polecam

Gość JUSTYNA69
HEj :)) JA PIŁAM HERBATKI Z BRATKA POLNEGO- TRZY RAZY DZIENNIE- I MUSZĘ POWIEDZIEĆ,ŻE TO BYŁ JEDYNY SPOSÓB ZŁAGODZENIA,A W MOIM PRZYPADKU WYELIMINOWANIA TRĄDZIKU, CO PRAWDA PIŁAM GO BARDZO DŁUGO,BO AŻ TRZY MIESIĄCE. ALE PAMIĘTAJCIE TEŻ O WŁAŚCIWEJ PIELĘGNACJI TAKIEJ SKÓRY, BO ZIÓŁKA TO NIE WSZYSTKO :))

Gość roszpynka
witam wszystkich ;) ja piję herbatę z bratka i smakuje zupełnie normalnie, wręcz się rozsmakowałam ;P w ogóle nie przeszkadza mi jej smak. ni wiem czy to coś pomaga ale stosuję wywar również jako tonik do przemywania twarzy. efektów specialnych na razie nie widzę bo niedawno dopiero zaczęłam go stosować :))

Gość angel0000000000
Hej wszystkim ;) ja pije herbatke z bratka juz od kilku miesiecy regularnie, na poczatku nie bylo efektow, ale pozniej stan cery zaczal sie poprawiac. Od kilku dni biore do tego tabletki Casanova z bratkiem i zauwazylam poprawe. Nie daje to jakis super efektow, bo trzeba dlugo czekac, ale mysle ze sie oplaca. Bratek oczyszcza organizm i moze nastapic wysyp, a potem wygladzenie cery. Wiec dziewczyny- polecam goraco Bratka ;] :*

Gość Wwwiola
Ale czy sa jakies negatywne skutki?????????

Gość Wwwiola
w sensie przytyje czy cos????? prosze odpiszcie szybko...blagam

Gość aanndzz
przytyjesz po ziłach,które oczyszczają????? glupie pytanie :D

Gość NAJSZCZĘŚLIWSZA Z ŁADNĄ CERĄ
Dziewczyny ja zażywam od 2 m-cy BRATEK PLUS tabl. 1 rano 1 wieczorem. Moja cera nareszcie jest taka o jakiej marzyłam. Jeszcze 2 m-ce temu walczyłam z ciągłym wyskakiwaniem pryszczy, zaskórników i krostek na brodzie - dziś (odpukać w niemalowane) mam buźkę jak pupcia niemowlaczka. Nie zrezygnuję z tych tabletek - jestem taka szczęśliwa :)))))))) Nie czekajcie pędźcie do apteki nie są drogie a naprawdę dają radę. Nie wierzyłam już w nic stosowałam różne maści, kremy,maseczki itp itd a tu wystarczył po prostu BRATEK. I to po 2 m-cach taki efekt. :))))))