Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezidentyfikowana24

jaki komunikator?

Polecane posty

Gość niezidentyfikowana24

jaki komunikator uwazacie za najlepszy? ja mam gg, ale tez powoli mam dosc. z jakiego Wy korzystacie i moecie polecic?

ja korzystałam do niedawna z gg ale mialam dość bo ciagle padało, nie działało itd. zainstalowałam tlena, teraz mam i gg i tlena. korzystam różnie, zazwyczaj tlen, czasami gg ale rzadko. Tlan jest ok , mozna rozmawiac tez z ludźmi którzy korzystają tylko z gg.

Gość NocHal
Justynka jak zainstalować tlena? Prosze o szczegółowy opis, po kolei.

Gość Gracie Lou
a sciagnelas juz?

Gość NocHal
Proszę informację jak zainstalować od podstaw, nigdy tego nie robiłam. Mało znam sie na kompie.

Gość siabadabada
Miałam gg ale ciągle zawieszał sie komp " program gg wykonał nieprawidlową prace" :-0 własciwie nie było dnia zeby nie zawiesił sie cały system.Teraz mam tlen i jestem bardzo zadowolona chociaz na początku trudno sie przyzwyczaić

Gość siabadabada
mnie instalował znajomy to nie pomogę :-(

Gość NocHal
A można mieć i tlen i gadu-gadu?

Gość Gracie Lou
ok. wchodzisz na strone glowna tlenu: www.tlen.pl

Wpisz w Google słowo tlen, wejdź w pierwszy link, który się Tobie pojawi i to będzie strona tlenu, jest tam na szarym tle \"zainstaluj\", kliknij na to i dalej postępuj wg wskazówek, wszystko będzie napisane. Powodzenia :).

dokładnie nie pamiętam ale wchodzi sie na www.tlen.pl klikamy na \"zainstaluj\" . zdaje mi sie że na komputer sie ściąga wtedy tzn instalka. trzeba ją zapisac i otworzyć i dalej już tak jak instrukcje mówią. To jest proste, spróbujcie, ja tez sama isnatlowałam i jakos żyję i tlen działa :D

Gość Gracie Lou
naciskasz taki duzy przycisk "zainstaluj". wyskakuje ci takie okienko kontaktowe, na ktorym wciskasz "zapisz". zapamietaj sobie, gdzie twoj program to zapisuje!

Gość NocHal
Dziękuję Wam bardzo za pomoc, spróbuję zainstalować.

Gość taki jeden X
Polecam AQQ z www.aqq.wapster.pl

NocHal => mozna miec i tlen i gg jednocześnie. ja tak mam i jest ok. Tylko nie działają jednocześnie, ale na zmiane owszem :)

Spróbujcie Jabbera. To protokół bardzo popularny w środowisku linuksiarzy. Ma tę zaletę, że macie do wyboru kilka programów, każdy ma wersję na różne systemy operacyjne (Windows, GNU/Linux). Oprócz tego te programy obsługują tzw. transporty, dzięki którym można komunikować się z innymi sieciami (GG, Tlen, ICQ itp.) Polecam stronę: http://www.jabberpl.org/ Tam jest wszystko opisane: co to jest Jabber, jakich programów można używać, gdzie zakładać konto.

mam tlen i gg, działają jednoczesnie i niezależnie od siebie jak jedno padnie, to mam drugie w zapasie :)

no, ameryki nie odkryłeś, dziewczyna pyta o komunkatory, czyli \"prawie to samo\"

Z dwojga złego lepiej wybrać Tlen. Kiedy miałem Windows, używałem właśnie tego komunikatora. Padu-padu zainstalowałem tylko raz - po pierwszym uruchomieniu zawiesił cały system, a jak mu dałem drugą szansę, to musiałem stawiać system od nowa.

Gość upsiii
a ja mam SPIK zajebioza :)

Gość troche pomyślunku
najlepsze jest AQQ. Można tam włoyć kontakty z gg, Icq,aqq... na linuksa olecam kadup