Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek koniczynki

żmieniłam diete -zmieniła sie miesiączka ,napięcie pms znikło ale...

Polecane posty

nie:P no 3 miechy temu wazylam 49 kg ale to byla zima i te sprawy...ale nie ochudzam sie..jem to co lubie ale bez przesady..ok.1500kcal...wiecej nie mam potrzeby, bo zoladek mi kituje...... przytyc tez nie mam zamiaru :P:O

Gość Listek koniczynki
Musze uciekac bo zarz chłopak przyjedzie a ja musze sie wyszykowac hihi.Bede jak coś wieczorkiem koło 21 .Hm moze jednak znajdzie sie jakas która tez miala upławy w kolorze czarnym takie ciemne i wie od czego moga być.Gina moja na urlopie i bdzie gdzies za dwa tyg dopiero

Gość do odchudzaj sie dalej
jak ty jesteś gin, to ja jestem Henryk VIII:o Badam sie regularnie, robię usg, i inne badania i nie mam żadnych zrostów. Moja mama tez miała okres raz na kilka miesięcy w ogłe, ma 50 lat- zero problemów z jajnikami, dzieci ma za pierwszym podejściem... Dziwne:o

Gość do listek...
pszenne czy owsiane otręby jesz?

Gość amatorka rozporka
Mi tez sie tak zdarzyło.takie brunatne upławy,myslałamże to już okres będę miła bo tak na to wyglądało a tu jeden czy dwa dni takie upławy i nic.Już tydzień czekam na ten okres od tych upławów.

Gość Listek koniczynki
hm no włąsnie takie upławy to niedośc że martwią to jescze mogą mi chyba ten okres opóznić.MaM NADZIEJ ZE W najblizszym czasie dostane go .A jeśli chodzi o otreby bo któras tu pytała to jem otreby granulowane z firmy ,,ale laska ,,lub jakis inyych firm tez.Ja lubie te otreby naturalne bo z dodatkami czy jabłek czy sliwekmi niesmakują.niewiem może te upławy u mnie to może efekt tego ze sie oczyszcza z jakis toksyn czy coś.Dzis robie wyjątek i włąsnie wcianm dwie bułeczki z rzodkieweczkąi to nan noc hihihi.Ale to wyjątek od reguły bo starsznie mi sie zachciało jesc a to obiaw moze taki ze okresu dostane i wzmozył mi sie apetyt hihihhi.Zaraz zrobie sobie zieloną herbate by jakoś załogodzic skutki tego obzarstwa na noc.Pozatym bardzo lubie jesc płatki owsiane i musli bo są zdrowe.Niekeidy zjadam dziennie w sumie trzy kromki chleba z pomidorem lub rzodkiewą i cały dzien na owsianych i otrębach jade plus jogurt.Ale to są wyjątkowe dni bo zawyczaj jem wszystkie posiłki tylko wiadomo te zdrowe ryba brokuły itd.

Gość hej hej
a teak w ogole to jak smakują brokuly?? nigdy nie jadlam:P

Gość asasa
listek koniczynki diete masz jak pocztakujaca anorektyczka

Gość likaMikaRika
Ja też zmienilam diete co wpłyneło nietylko rewelacyjnie na stan crey ,schudłam 1,5 kg i żadnych upławów niemialam i okres był normalnie.trzeba przyznac ze odpowiednia dietka=ładna cera ,energia izrzucenia kilka kg

Gość szkoda mi takich zmaniaczonych
bab odchudzających się jak modelka hehehhehhhehhehehhehehehheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Zielona spineczka
Ja też wcinam otreby granulowane ale ze sliwkami i mis ie przemiana materi poorawiła i czuje sie taka lekka .Szkoda że tylko dwa kilo schudłam bo wcinam je prawie dwa miesiace a autorka topiku pisez ze schudła trzy kilo w ciągu jednego miesiaca.Tez odzywiam sie zdrowo raczej ale chyba zacznie super zdrwowo i zaprzestane nawet picia kawy

Gość Zielona spineczka
Mam pytanie do Listka... gdzie można kupić i na co są te zarodki pszenne?

Gość chudaaaa
a ja mam taka sama sytuacje mam 168 i schudlam tez do 49kg okres oczywiscie mam teraz co jakies 1,5 miesiaca i trwa jakies 3dni tylko nic mnie nie boli przed ani w trakcie skora tez idealna takze mysle ze chyba nic zlego nie moze sie dziac i chyba nie masz sie az tak czym martwic

Gość Listek koniczynki
No czekam na okres nadal a te czarne upławy juz ustąpiły.Ma jescze dwa dni na pojawineie sie hehehe,Mam nadzije ze go dostane bo zawyczaj mam raczej długie cykle. Od tej zielonej herbaty ta ja już sikam nawet na zielono.Ale taka ładna cera dzieki niej i tym otrebom mi sie zrobiła ze normalnie ciesze sie i zawsze bede ja pić.Ktoś tu pytał o zarodki pszenne.To sa takie małe punkciki ktore sie dodaje do surówek lub posypuje chleb albo je na sucho łyżeczką.Sa bardzo zdrowe i mają wit E sole mineralne i błonnik.

Gość Listek koniczynki
Jem teraz troszke wiecej,pije malwe.Wczoraj zjadłam kilka kostek czekolady bo miałam smaka a okresu jak niebyło tak niema.Czarne upławy ustapiły ale niemam okresu i racezj nic niewskazuje ze go dostane bo piersi miekkie i małe a zawsze mialam powiekszone i napiete.Ogólnie żle sie czuć zaczynam,mam silne zawroty głowy,straszną bezssennośc,podkrązone oczy i mdłosci.Brzuch mnie woigóle nieboli.Jakby niebyło to przeciez sie nieodchudzałam ale zaczełam zdrowo odżywiac zresztom gina mi kazała przejsc na diete i jesc błonnik.Dwqie krotki mi sie naustach pojawiły malutkie ale cera nadal ładna a wczesniej zwsze mi cos wycxhodziło przed okresem.Odstawiłam błonnik iczekam na okrtes a tu nic.Jestem w 39 dniu cyklu a okres mi zanikł....

Gość Lukrecja M.
Może być tak że mimo iz niestosowałas drastycznej diety to spadek wagi mimo iz sie nieodchudzałas a przeszłas na zdrwoą diete spowodował zanik okresu.Postaraj sie dużo wiecej jest w najbliższym czasie tzn przytyj troszke i wtedy moze dzieki zwiekszeniu tkanki tłuszczowej powinnas dostac. Obnizona kalorycznosc posiłków prowadzi do zaburzen gospodarki hormonalnej a raczej przysadki mózgowej która przestaje produkowac odpowiednie hormony odpowiadajace za miesiączke.

Gość Listek koniczynki
Ja miałam kiedyś problemy z przysadka mózgową...

Gość odświerzam

Gość Cedrick
What do you do for a living? intagra 100 reviews "The government's recent review of school efficiency showed that, when properly trained and deployed, teaching assistants play an important role in helping to improve learning," the spokeswoman said.

Gość Dannie
A jiffy bag what is the work of vigora 100 Cano â who won the Derby in 2011 in Arizona â will also participate in the event, looking for some redemption after his homerless effort last summer. Canoâs father, Jose, will pitch to him for the third straight year.

Gość Freddy
I'm interested in is zenegra safe "They've been renovating for years. They normally do it at night," said a resident on the building's 25th floor, who added that any attempts to reason with the owner were met with indifference. "He was very arrogant. He could care less about my complaints," said the neighbor, who declined to give his name to avoid repercussions.

Gość Dro4er
I'm not working at the moment side effects of megalis 10 The dollar held steady on Tuesday even though much of the U.S. government was due to start shutting down. S&P stock futures inched up 0.2 percent, unchanged from earlier price action after the cash index fell 0.6 percent on Monday, while U.S. Treasury futures slipped 5 ticks.

Gość Nickolas
We're at university together exclusive circus use of megalis 20 mg graceful The reef sliced a 70-meter-long (230-foot) gash into what is now the exposed side off the hull, letting seawater rush in. The resulting tilt was so drastic that many lifeboats couldnât be launched. Dozens of the 4,200 passengers and crew were plucked to safety by helicopters or jumped into the sea and swam to shore. Bodies of many of the dead were retrieved inside the ship, although two bodies were never found.