Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nr 2

przemoc

Polecane posty

Gość niezlosliwa
Przepiekne imie, wlasnie ejstem w ciazy i zamierzam nazwac tak moje dziecko jesli okaze sie coreczka:) Chyba za mocno na niego na niego napadlas z tym imieniem,sama wybierz jesli on nie ma czasu. A wy staracie sie teraz o dziecko? Bo jesli tak to spytaj sie , czy jesli dziecko sie narodzi to bedzie mial tyle samo czasu jak teraz? Pamietaj, nawet jesli miala bys z nim dzidzoiusia nie ejstes skazana na tego faceta na cale zycie, sa kobiety samotne i szczesliwe, a nawet czasem sa szczesliwsze jesli odejda i znajda kogos innego... PS.do niczego nie namawiam, pomysl na spokojnie...porozmawiaj z przyjaciolka, z mama, z kims kto dobrze ci doradzi i zna twoja sytuacje.

Gość żona nr 2
życzę Tobie i Twojemu dzieciątku które nosisz pod sercem wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i taty który będzie je tak samo pragnął i kochał. nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tej ciąży.

Gość żona nr 2
moj mąz wlaśnie mi powiedział że nie piszę wam całej prawdy, a więc pisze to co kazał mi napisać: po rzuceniu kartkami powiedziałm na niego że jest damskim bokserem, i mam go za to przeprosić. Niestety ja go nie przeproszę bo facet który rzuca w kobietę czym kolwiek (wykluczając oczywiście rzucanie poduszkami w łóżku)jest nie w porządku.

Gość maleńkaaaa
zastanów się, jesli facet raz podniesie na Ciebie rękę to niestety nie będzie to jego ostatni raz. To rzucenie kartkami może bym wybaczyla, ale jeśli on nie widzi w tym nic złego to powinnaś odejść, bo z tego wynika że przemoc i hamskie odzywki( "czego wyjesz", "przymknij się" ) dla niego są normą. Więc ciesz się że tak szybko pokazał prawdziwą twarz, że nie macie jeszcze wspólnych dzieci bo stworzyłby im patologiczną rodzinę. Przemyśl to wszystko i nie daj się poniżać.

Gość żona nr 2
dzięki