Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumpik maly

czy to nasza wina ze faceci nas wiecznie oszukują?

Polecane posty

Gość lumpik maly

Ciągle ta sama historia, Faceci nas okłamują. najpierw sa fajni, wolni, bez zobowiazan. A potem zawsze sie okazuje, ze maja dzieci, zony albo w najlzejszym przypadku spaczone charatery. Po co nas tak oszukuja? Jaki jest tego cel?

Gość posexić chcemy
:)

Gość lumpik maly
a mowiac prawde nie ma szans na sex?

Gość kumczak
nie wzbudasz szacunku to cię robia w babuko.

Gość lumpik maly
nie ma powodu dla ktorego mialabym nie wzbudzac szacunku. Konkretnie oszukal mnie tak jeden mezczyzna w zyciu, ale za to wyjatkowo wazny. Nie wiem jak mogl to zrobic? Twierdzi, ze sie bal powiedziec, ale to takie glupie... Tak zaluje, ze mi nie powiedzial, ze ma dzieci bo to dla mnie nie jest problem. Problem jest w tym, ze mnie tak dlugo odszukiwal i nigdy mu juz nie zaufam:(

Gość a on ma
w nosie twoje zaufanie; chyba nie ludzisz sie, ze sie wzruszy; jestes pewnie na zyciowym STARCIE, wiec przygotuj sie na "bieg przez plotki"; powodzenia

Polecam Ci ksiazke Krystyny Kofty \"Gdyby zamikly kobiety\". Bedziesz miala odpowiedz na nurtujace cie pytania. Zapraszam tez do rozejrzenia sie na temacie z mojej stopki. Pozdrawiam!

Polecam Ci ksiazke Krystyny Kofty \"Gdyby zamikly kobiety\". Bedziesz miala odpowiedz na nurtujace cie pytania. Zapraszam tez do rozejrzenia sie na temacie z mojej stopki. Pozdrawiam!