Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milunia niunnia

czym zabic smród wypalonego papierosa do jutra wieczór?

Polecane posty

Gość milunia niunnia

czy bedzie cos jutro czuc wieczorem, jak teraz wypalę?

Gość umyj zęby wlosy weź prysznic
ubierz sświeże ciuchy,wywietrz mieszkanie(jesli w nim palisz)wtedy nic nie bedzie czuć;-)

Gość xxx222.
nie zapomnij dokladnie wymyc cipki :p

Gość milunia niunnia
wprawdzze moja muszelka śmierdzi strasznie zgniłym sledziem a z ust ciagle mi wali czosnkiem ale ja sie tak martwie o tego papierosa bo wszedzie mówia że strasznie śmierdzą :(

Gość milunia niunnia
ale to nie chodzi o mieszkanie, bo paliłam na zewnątrz. tylko o oddech. zapaliłam sobie dzisiaj, bo siedzę nad pracą i dostałam nerwa - musialam chociaz zapalić. na jutro przyjezdza moj facet- wieczorem, nie chcę zeby poczuł, ze paliłam....co zrobic?

Gość milunia niunnia
czy tak jak zawsze mam zjeśc sledzie z biedronki,zagrysc czosnkiem i popić sokiem cebulowym?? moj men uwielbia ten smród z moich ust ale boje sie ze zapach papierosa może mu jednak przeszkadzać :(

Gość milunia niunnia
powyzej ktoś się podszył ej, poradźcie :(

Sluchaj, jak ty palilas dzisiaj, to do wieczora chyba jest trohce czasu, co nie? Umyj te zeby, zaloz inne ciuchy i nic nie wyczuje:o

Gość milunia niunnia
to dobrze:) chcialam tylko wiedzieć, czy z buzi będzie mi jechać tytoniem jutro wieczorem :D

Gość alanis mama
Czy Ty jestes kurwa normalna! Ile Ty masz lat....ludzie pala paczki dniami i po umyciu zebow ni cnie czuc! Nudzi Ci sie czy taka debilka jestes i na mozg Ci sie rzucilo! Poza tym gratuluje zwiazku ze Ty palisz i nawet facetowi sie do tego nie mozesz przyznac! Idiotka!

Gość ale chamstwo

Co za chamstwo?? Popieram autorkem wyżej. Może fakt troche pojechała z bluzgami ale laska tu pisząca ma chyba jakiś problem! Problem natury \"niedojrzałości\"!

Gość ale chamstwo
alanis--cieszę sie,że nie jesteś moją mamą.

Gość milunia niunnia
no moze odrobinę mam problem, to fakt, nie przyznaję się, ze czasem popalam. A to dlatego, ze moj chlopak nigdy nie palił i nie akceptuje tego u mnie. A ja po prostu czasem, jak się zdenerwuję, to potrzebuję sobie zapalić. Ot, tyle. A nie chcę go denerwować i chcę mieć pewność, ze nie bedzie mi ust jechać na kilometr nikotyną.

Gość ale chamstwo
wiele hałasu o nic!

Gość alanis mama
ale chanstwo ja sie rowniez ciesze bo do matki to mi daleko a co do ocen w tym stylu-to Tobie tez rozumku brak sadzac po opiniach! Do autorki....skoro Ty palisz i masz potrzebe tego a z partnerem sie akceptujecie mimo jego braku nalogu-to uwazam ze mimo wszystko powinnas mu o tym powiedziec! W zwiazku liczy sie szczerosc a nie krycie sie po katach!

Gość milunia niunnia
nie chcę wchodzić w dyskusję nad papierosem zapalonym raz na miesiąc, a czasem i rzadziej. Ja uważam to za nic nieznaczącą sprawę, ale dla niego to jest niemal jak przestępstwo. W tej jednej sprawie się akurat nie zgadzamy i nie uważam, ze dobre byłoby przekonywanie co do słuszności jego poglądu. Zatem ja powinnam zakończyć to pokątne "popalanie" . ale kazdy ma swoje słabości a ja mam taką własnie. Myślę, ze na tym można tą dyskusję zakończyć. Już uzyskałam odpowiedź. Pozdrawiam

Gość milunia niunnia
* co do "słuszności" mojego poglądu < -- mialo byc

Gość ale chamstwo
rozumek to masz ty a wulgarne osoby twojego pokroju mnie mierżą.

Gość alanis mama
ale chamstwo uwazam ze na argumenty sie bic nie bedziemy bo zostaniesz w tyle.....niewiele masz do powiedzenia a wulgarnoscia wzgledem mojej osoby tez pogrzeszyles/las! Co tu duzo mowic.....oceniaj bedac autorytatywnym w sprawie w ktoerej sie wypowiadasz!

Gość ale chamstwo
jesteś żałosna!

Gość milunia niunnia
ej dziewczyny, nie kłóćcie się przeze mnie ;-)

Gość ale chamstwo
Dobranoc

Gość milunia niunnia
dobranoc :D

Gość alanis mama
No coz nie masz wiele do powiedzenia jak widze wiec chyba czas Cie po prostu olac! Zalosnym byc to slowo ktore jest zastepstwem niewiedzy w kwestii powiedzenia czegokolwiek! Do autorki....ni eklocimy sie...mala wymiana pogladow! Tobie zycze milego spotkania jutro...tylko nie pal przed spotkaniem :) Wazne zeby wasz wieczorek sie udal!

Gość hmmmmmm....
Alanis mama, widze ze nagla zmiana pogladow. Najpierw idiotka i debilka a teraz milego wieczorku=) o dzizasss