Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simran

Która z Was chciałaby miec męża który w swoim zyciu seskualnym ....

Polecane posty

Gość Simran

... kieruje sie zasadami czystosci serca? który chce dla zony pozostac nietkniety??

ja takiego mam:P co najlepsze - postanowił zostać czysty do śmierci:P więc o zdradę się nie martwię:)

Gość Simran
hehh, nie do smierci to moze nie.. ;) kiedys trzeba, ale z czuloscia, miloscia najwieksza na jaka tylko stac ;) a poza tym mezczyzna który ma zdrowy stosunek do seksualnosci, swojej i zony, ktory te sprawy traktuje z szacunkiem i widzi w nich piekno bardziej atrakcjnny jest.. :)

masz rację.. niestety mój nie czekał na mnie :O paskuda jedna! ale podziwiam takich mężczyzn:)

Gość Simran
przyznajcie sie kobietki czy nie takiego chcialybyscie poslubic.. ? nie mam ma na mysli kogos z kompleksami który ma obsesje na punkcie dziewictwa ale normalnego, skromnego, radosnego, czułego , /przystojnego;) mezczyzne, ktory ma jakies cele w zyciu do których dązy, chce nad soba pracowac a przy tym ma jeszcze zdrowy stosunek do tych spraw i traktuje je z szacunkiem wbrew temu sa pisza rózne srodowiska postepowanie wg . chrzescijanskiej etyki seksualnej nie obniza wartosci seksu, a poglebia go, nadaje ludzkiemu wspolzyciu wymiar wrecz swiety

Gość Simran
bo czyż nie w niewinnosci jest to piękno prawdziwe, którego kazdy z nas głeboko pragnie a czasem boi sie przyznac przed soba samym i przed innymi? czyz to nie jest piekniejsze niz całe to wyuzdanie niz ta agresywna seksulanosc która narzuca sie ze wszystkich stron gdzie zatracilismy to piekno

Simran takie rzeczy to w bajkach, masz wymagania no no ale trzeba dążyć do ideału.....ALE ALE ZAPOMNIAŁAŚ O OBOWIĄZUJĄCEJ NA KAFE NORMIE 20CM :):):)

Simran no to napisz :jak tam sprawy stoją:P z Twoim mężczyzną? czekał na Ciebie?

Gość Simran
eksjuuzmi1 co to za norma 20 cm..? u mnie sprawy sa jeszcze ... hm jeszcze nie udalo mi sie go spotkac "wymagania no no"

Gość Simran
eksjuuzmi1 co to za norma 20 cm..? u mnie sprawy sa jeszcze ... hm jeszcze nie udalo mi sie go spotkac "wymagania no no"

Gość Simran
eksjuuzmi1 co to za norma 20 cm..? u mnie sprawy sa jeszcze ... hm jeszcze nie udalo mi sie go spotkac "wymagania no no" a co, trzeba podnosic poziom naszych mezczyzn, podnosic im poprzeczke mówiono jakiego sobie męza wychowasz, takiego bedziesz miała ;P nie jestem kims zyjacym tylko idealami, walcze codziennie o zycie w czystosci, walcze codziennie z własnym cialem, walcze by na moich kolegów patrzec z szacunkiem nie z pożądliwoscia, i to jest bardzo trudne kiedy idzie kolo Ciebie jakis przytojniak, I wyobraznia zaczyna sie uwalniac i to jest moment zeby ją powstrzymac zeby zauwazyc piekno tego mezczyzny jako czlowieka to nie jest takie łatwe wbrew pozorom ale od takich małych rzeczy sie zaczyna kto jest wierny w małych rzeczach , bedize wierny i w wielkich

Gość Simran
eksjuuzmi1 co to za norma 20 cm..? u mnie sprawy sa jeszcze ... hm jeszcze nie udalo mi sie go spotkac "wymagania no no" a co, trzeba podnosic poziom naszych mezczyzn, podnosic im poprzeczke mówiono jakiego sobie męza wychowasz, takiego bedziesz miała ;P nie jestem kims zyjacym tylko idealami, walcze codziennie o zycie w czystosci, walcze codziennie z własnym cialem, walcze by na moich kolegów patrzec z szacunkiem nie z pożądliwoscia, i to jest bardzo trudne kiedy idzie kolo Ciebie jakis przytojniak, I wyobraznia zaczyna sie uwalniac i to jest moment zeby ją powstrzymac zeby zauwazyc piekno tego mezczyzny jako czlowieka to nie jest takie łatwe wbrew pozorom ale od takich małych rzeczy sie zaczyna kto jest wierny w małych rzeczach , bedize wierny i w wielkich

Gość Simran
bardzo przepraszam za podwójne wpisy ale kafeteria mi tu dziwne komunikaty serwuje, z emam wyslac jeszcze raz, jeszcze raz..

a jak się wasze wymagania się spotkają zostanie samo życie albo crash test................

Gość Simran
coheed , tylko tym którzy sa wytrwali dostaja sie najlepsze rzeczy o szczescie swoje warto walczyc jestem czlowiekiem wierzacym, od całkiem niedawna chrzescijanstwo własciwie rozumiane daje wlasciwe wskazówki do udanego zycia

więc życzę szczęścia ale jak śpiewa Poniedzielski\" lecz od Więc nie zaczyna się życie\" oby zwykłe życie zbyt brutalnie nie zweryfikowało Twoich poglądów

Gość Simran
zycie jest takie jak nim pokierujemy sami ludzie z wolna wola

Gość to sa tylko Wasze pobozne
życzenia,zycie weryfikuje to inaczej