Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Innessa

Do nauczycielek!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość innessa
No właśnie, ja też tak robię. I nie widzę nic niestosownego w niewinnym flirtowaniu nawet ze swoim uczniem. Myślę, że atrakcyjne nauczycielki mogłyby wiele na ten temat powiedzieć. Dlaczego niektórzy oburzają się na to a w swojej pracy flirtują z kim popadnie? To nie to samo?

Myślę, że taki flirt (i tylko flirt) do dobry chwyt pedagogiczny, działa mobilizująco w nauce przedmiotu, by nie wyjść ignoranta przed nauczycielką! :)

Gość no niech to dojdzie
do rodziców tych chłopaków,bo jak nie przestaniesz to wpakujesz sie i nawet nie bedziesz wiedziec kiedy.Pozbawia cie prawa do wykonywania zawodu---dziewczyno jestes pedagogiem,zapomniałas czego ucza na studiach???To jest etyka zawodowa.

Gość no niech to dojdzie
skoro nie widzisz różnicy miedzy zwykłym biurem a szkoła to chyba studia tez skonczyłas przez tzw. flirty, albo i co wiecej!!

Gość innessa
Studia skończyłam, bo się uczyłam i nie musiałam nikomu wskakiwać do łóżka! O czym mają się dowiedzieć ich rodzice? O tym, że zdarza mi się fantazjować? Ha,ha,ha! Każdy normalny człowiek fantazjuje i nie ma w tym nic zdrożnego i nie słyszałam też, żeby kogoś za to ukarali. Zamiast się wymądrzać lepiej przeczytaj wcześniejsze wpisy, bo widzę, że nie masz pojęcia o tym co piszesz!

Gość no niech to dojdzie
a ja widze jestes na dobrej drodze do tego zeby jednak stracic prace,trzeba miec nieźle nasrane zeby uwodzic uczniów nawet przez flirt.Przestaniesz sie śmiac jak jeden z drugim zrozumieja twoje flirty na opak.Wtedy sie zacznie.Ale widac sama musisz sie przekonac,zeby cokolwiek zrozumiec.Z etyki niestety ,ale pała i to z wykrzyknikami!!!! A za moment dostaniesz w szkole ksywke flirciary lub co gorsza nimfomanki.Młodzi niestety czesto myla pojecia i jak pójdzie plota to leżysz i kwiczysz jak nic. Szkoła to nie dyskoteka czy pub.Dziewczyno ty sie urodziałs chyba jednak w 45 roku tuz po wojnie,bo teraz to na takie numery wszyscy maja wyostrzony i węch i wzrok.Ale próbuj moze ci sie uda!!!

Gość innessa
Ty się chyba urodziłaś na Ukrainie zaraz po wybuchu, bo brakuje ci tu i ówdzie! Szkoda, że nie rozumiesz pojęcia NIEWINNE flirtowanie. Wniosek z tego taki, że nie wiesz, bo nigdy nikt z tobą nie flirtował. Uczę już dobrych parę lat i takie ksywki za mną nie chodzą. Wiem gdzie są granice i umiem się kontrolować, ale dzięki za ostrzeżenie!

Gość Idiotkaaaaaa
Ja miałam romans z nauczycielem miałam wtedy 14 lat,byłam ślepa ,zakochana zrobiłabym dla niego wszystko....Był zonaty !!!Dobrze,ze poznałąm super chłopaka z którym jestem od ponad roku...kochamy sie i jestem szczesliwa!

ech....co ty wiesz dziecko o milsoci :P iness---ja sadze,ze nie tylko ty fajtazjuesz oni tez zpaewne..jezlei jestes aktrakcyjna,to pozwol im na to,ale na nic wiecej

Gość Sto
Niewinne flirtowanie jest jak piwo bezalkoholowe w reklamie, każdy i tak wie o co chodzi. I choć unikam wygłaszania kategorycznych sądów, tym razem muszę napisać, że autorka topiku nie spełnia standardów unijnych w zakrsie inteligencji :-(. No chyba, że koloryzuje -wiem coś o tym, jestem belfrem 13 lat.

Gość hhhhhhh
a ja pracuję na wsi. i tam wszyscy sa zainteresowani moim życiem osdobistym pytaja sie mnie czy mam chłopaka i ile moi rosdzice maja piebiędzy jak załaożyłam kiedys złoty wisiorek do szkoły to w busie jaks kobieta bezczelnie nachyliła głowe i przyglądała się czy prawdziwe to samao w szkolenachylanie głowy tak na 10 cm od mojego biustu. Jak jedna nowa nauczycielka z sąsiedniej wsi powiedziała gdzie mieszka to póżniej inna przejeżdzajac autem koło jej domu o mało nie spowodowała wyoadku bo zamiast patrzyć sie na droge patrzyła sie na jej dom. Jak jade autobusem to o mnie plotkują nie zważajac że znajduje sie kilka kroków od nich. Najdziwniejsze że ja tych wszystkicvh ludzi nie znam a oni sie zachowują jakby mnie znali

Hej NAUCZYCIELKI jA MAM 27 MOI UCZNIOWIE 19, I FLIRTUJE NO-STOP HE,HE.dOSTAJE KWIATY I MNOSTWO KOMPLEMENTOW.OSTATNIO DOSTALAM ZAPROSZENIE NA SYLWKA OD CHLOPAKA KTORY BARDZO MI SIE PODOBA.W PIERWSZYM E-MAILU JAKI DO MNIE NAPISAL BYL JUZ ZE MNA NA TY.nIE WIEM CO O TYM WSZYSTKIM MYSLEC???POSUWAM SIE ZA DALEKO?NIE POWIEM POFLIRTOWALABYM NA CALEGO ALE CHYBA DOPIERO PO MATURZE.

Gość insegnante
Emma-> NA Twoim miejscu wstrzymałabym się z tym do matury. ;)

Gość ojjjjjjjjjjj
U MNIE W BUDZIE JEST NAUCZYCIELKA KTóRA ZROBIłA SOBIE DZIECKO ZE SWOIM UCZNIEM (ALE ON WTEDY BYł JUż ABSOLWENTEM) JAKOś NIE MAM DO TEJ BABY SZACUNKU...

Gość aaa...
Lepiej doradzcie ja postepowac z uczniem ktory podchodzi do mnie i mowi mi , ze mnie kocha , cala jego klasa wie o tym , ze chlopak sie we mnie podkochuje. Myliscie , ze powinnam udawac , ze nie slysze czyli ignorowac czy tez porozmwiac z nim jesli tak to co powiedziec . Ja do tej pory staram sie ignorowac jego zachowanie w stosunku do mnie i czasem zwracam uwage , ze nie powinien mowic tak do mnie . Niestety nie pomaga , zadnego zahamowania z jego strony

DO INSEGNATE Radzisz sie wsrzymac to takie trudne.Dzisiaj sie z nim spotkalam i spotkam sie rowniez w niedziele.Jest swiadomy ze mi sie podoba.To chyba zle???Na odchodnym powiedzial, ze na pewno jeszcze dzisiaj wysle do niego ze 3 maile.Ale bede milczec jak grob. Pisze do mnie maile, ze teskni.Ale z drugiej strony jest bardzo ostrozny.Nie robi pierwszych krokow, spokojnie czeka zebym to ja cos zainicjowala.Zapytal czy cie uwazam go za gowniarza.Z jednej strony nie, ale z drgiej jest w wieku mojego bratanka i jakos mi glupio jak o tym mysle.

Gość Nauczycielka też
Do aaa...ja też tak miałam i nic nie robiłam. Ignorowałam jego zachowanie, aż dorósł i zakochał się w koleżance. :)

Insegnante czy przydazylo Ci sie cos podobnego? Ja caly czas o nim mysle.I z trudem powstrzymuje sie zeby nie napisc sms.Mam jednego faceta od kiedy skonczylam 17lat.Czesto nie ma dla mnie czasu, albo nie chce mu sie gadac a nie wspomne kiedy ostatnio uslyszalam od niego cos milego - komplement o adorowaniu nie wspomne, a tu ktos codziennie pisze ze teskni.Zakochuje sie czy mi sie tylko wydaje???Moze to przerwac zanim bedzie za pozno???On powinien spotykac sie z dziewczynami w swoim wieku.Dzisiaj spoznilam sie na spotkanie jakies 5 min, a on powiedzial ze jeszcze na zadna dziewczyne tyke nie czekal.

Gość młodziutka nuczycielka ...
ja też jestem młodą nauczycielką, atrakcyjną i często widzę, jak uczniowie na mnie patrzą, ale zawsze, ale to zawsze staram sie jak mogę usypiać ich ... nazwijmy to zainteresowanie nie tym, co potrzeba - nie pozwoliłabym sobie nigdy na żaden romans, nawet na fantazje ... - to chore. Znam dobrze swoja rolę i miejsce w szkole i dziwię się nauczycielkom, które w ogóle mogą myśleć o takich rzeczach ... Dla mnie uczeń w tych kwestiach jest nietylkalny, tak samo jak dziecko, momo, że jest pełnoletni - dokąd jest pod moją opieką, nadzorem nie ma mowy o żdanym spoufalaniu

Emma 27 ---> w ogóle to nie skomentuję tego, co piszesz i robisz - żenada ...

eh, dla dobra uczniów mogę się poświęcić i oddać pod opiekę jakiejś fajnej nauczycielce ;] mnie chyba jedna kiedyś w liceum podrywała... i teraz żałuję, że zbyt agresywnie na to zareagowałem :D ogólnie rzecz biorąc to skomplikowana sytuacja, bo nie można mieszać w głowach tym, którym się mieszać nie powinno, z drugiej strony żadne prawo biologiczne nie może zakazać kontaktu uczeń-nauczyciel. ze strony trzeciej... występują sytuacje szantażu uczniów przez nauczycieli - łóżko za zaliczenie. ze strony czwartej to po prostu mamy taką mentalność, że jest to moralnie niepoprawne.. no i formalnie też. więc obiektywnie patrząc jest to sytuacja tragiczno-romantyczna, jak romeo i julia, więc najlepiej się modlić, żeby ich unikać :]

sorki, ale dla mnie to nie jest relacja tragiczno - romantyczna tylko kurewsko - prostacka (mówię tutaj nauczycielu)

Gość turututurur
w moim liceum, na jednej z wycieczek nauczycielki się opiły i na disko każdy mógł robić z nimi co chciał. Obmacywali je . podciągali spódnice. Potem gdzieś zniknłęy i krążyły plotki ,że dwóch gości je przeleciało...

a w moim liceum jedna z w-ce dyrektorek puściła się z uczniem na wycieczce szkolnej. Chłopaka odesłano do innej szkoły, ona dalej uczy :O

Gość krab bez nogi
rece opadaja. i to pisza nauczycielki???? ze uczniowie widza w was atrakcyjne kobiety???? ludzie, to jakis zart chyba. ci uczniowie to mlodzi chlopcy ktorym hormony sie dzwigaja na widok wszystkiego co ma kiecke, zycze wam takiego romansu z uczniem i zeby potem w kazdej szkolnej toalecie wisialo wasze rozebrane zdjecie przed ktorym uczniowie beda robic nie powiem co.powodzenia atrakcyjne nauczycielki. a swoja droga musicie byc niesamowicie atrakcyjne skoro taka adoracja was podnieca. a jak na polu prawdziwych mezczyzn???tez was tak rwa??

A ja mialem praktyki w szkole. I niektore dziewczyny na mnie lecialy. Szczegolnie jedna - bardzo dojrzala. Mozna bylo to wykorzystac :-). A z natury to atrakcyjny nie jestem.

Gość insegnante
Emma27-> Nie, nie mialam nigdy czegos takiego, dlatego ze nie uczylam w liceum czy technikum, tylko poziom nizej ;) a gimnazjalistą trudno się zauroczyć ;) krab bez nogi -> Niestety minęły czasy, kiedy nauczycielka kojarzyła się z nadętą, niezadbaną "klabzdrą". Owszem, niektóre nadal takie takie są, a osoby takie jak ty chciałyby, żeby wszystkie nauczycielki chodziły w worach od ziemniaków ;) Bo nauczycielce nie wypada odstawac od stereotypu?

Gość phi tez mi adoracja
Ja mialam praktyki w szkole i lyszalam teklsty typu "prosze pani on sie patrzy na pami dekolt" :O Nie było to miłe, byłam wsciekla że tak do mnie mowia :O Dla mnie nauczanie to misja, gdybym uczyla w szkoel to myslalabym o nauce ale tak jest jak do szkoly ida glupie dziewuszki z malych miasteczek bo nie maja innego wyjscia ...Pozniej praca je nudzi i zaczynaja flirtowac z uczniami - jedyna rozrywka w pracy, jedyna czyynnosc przynoszaca satysfakcję (jakże wątpliwą ) :O

Gość Powiem tobie
ze powinnas zmienic zawód, bo nie nadajesz się do tego zawodu, a przy tym jestes głupia jak lewy but

Gość Jak uczysz w szkole
kilka lat widzę, że MAŁOLATA FANTAZJUJE i gubi się w własnych kłamstwach A kto to napisał ... "Ja uczę w szkole średniej, moi uczniowie mają po 19 lat, dzieli nas zaledwie 5 lat." Weź do reki książkę, zawsze tobie się to przyda NĘDZNA PROWOKACJA