Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

Jakie znacie najromantycznijsze miejsca na podroz poslubna, na przyklad?

Polecane posty

Gość lemon tv

Gość liberal-general
siedziba komisji Unii Europejskiej w Brukselce.

Gość lemon tv
a moze toaleta dworca pkp koluszki ?

Gość polecam piekny Paryz
:)

Francja jest super , ale droga dla tradycjonalistów- wenecja i werona , ale teraz tam bedzie juz smierdzieć , tzn. w wenecji. Ale co tam miejsce , ważne , żeby hotel miał klime i wygodne łóżka;)

Gość Stalowa Magnolia
najlepiej jechac gdzies gdzie jest super słońce, temperatura powyżej 30 st C w dzień, plaża, palmy, piekne nadmorskie zachody słońca.........itp, no to moze Turcja, Egipt, Tunezja, Cypr, Majorka, Ibiza, Korfu, Kreta, Teneryfa, Gran Canaria, no chyba ze stac cię na Seszele, Acapulco w Meksyku, Mauritius albo Tajlandię

Jest to \"problem\", który mnie nigdy nie dotknie, ale wystarczyłby mi miły, cichy pensjonat na Suwalszczyźnie, latem. Albo w Bieszczadach... :-)

Gość lemon tv
j... co to znaczy problem ktory mnie nie dotknie? :) przeciez mozna sie zastanawiac czy wybeirasz soline, czy cisną... ja wlasnie sie zastanawiam. "wystarczyłby mi" - oznacza, ze beiszczady to "tylko". dla mnie to "az" :)

\"Problem\" podróży poślubnej mnie nie dotknie. Podróż poślubna jest, jak powszechnie wiadomo, następstwem ślubu, najlepiej własnego. ;-) A to mnie właśnie nie spotka. Ale postanowiłam już o tym nie myśleć. Solina jest przereklamowana i przeludniona. Raczej Bieszczady południowo-zachodnie. \"Tylko\" - w porównaniu z hotelami Francji, Wenecji, Teneryfy, Cypru...

Gość lemon tv
j - znam doskonale i kocham bieszczady - soline dalam tylko jako "miejscowosc, ktora mi akurat do glowy przyszla"... :) rozumiem juz o co chodzi z "problemem". mimo wszystko zastanawiam sie nad czyms cieplejszym biorac pod uwaeg nasze polskie "lato" w tym roku ;)