Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softa

nad kim jeszcze wisi groźba zwolnienia z pracy?

Polecane posty

Gość softa

bo ja sie obawiam ze juz niedługo mnie to spotka, nie lubię swojej pracy i fakt faktem-nie wykonuje jej jak należy (przynajmniej w tej części, której nie znoszę czyli dzwonienia do potencjalnych klientów i namawianie ich na nasze usługi, poza tym wszystko inne robię jak trzeba). W sumie to i tak nie chce tam pracować ale tak ciężko jest znaleźć nową pracę. Smutno mi jakoś.....

Gość sratatatata
a ja sie chyba sama zwolnie znowu nie dostałam pensji na czas - w tamtym miesiacu szef spoznil sie 10 dni( zapomniał) a w tym juz 3 dzien zapomina ja nie pracuje tu dla przyjemności tylko dla pieniedzy i po prostu mam dosyc! chyba mu dzisiaj przywale .............

Gość softa
Ja też bym się chętnie sama zwolniła, ale kurcze wysyłam te cv-ki hurtowo i prawie nikt się nie odzywa, a tak bym chciała w zawodzie pracować....buuuuuu

Gość sratatatata
witaj w klubie- tyle ze ja nawet CV nie wysyłam bo boje sie odrzucenia :P

a ja mam mega problem. Podpisalam umowe na nową pracę. Mam zacząć 19czerwca. To umowa zlecenie. I pojawia się problem bo po pierwsze 22 czerwca mam egzamin i nie wiem czy mogą mnie puścić na niego, po drugie już wiem, że nie kcę tam pracować. Żałuję, że w ogole podpisałam umowę:(i co teraz...

Gość sratatatata
umowe o prace na zlecenie mozna rozwiazac kiedy sie chce - tak mi sie wydaje, chyba, ze w umowie jest zapisane co innego-ja kiedys miałam z 7 dniowym okresem wypowiedzenia skoro podpisałas umowe to mozesz ja rozwiazac - chyba z tym problemu nie bedzie

Gość zwolnienieeeeeeeeeee
chcą mnie zwolnić, pomóżcie, co robić, rodzina , dziecko, kupa kredytów, chyba się zastrzelę

pracuję z środowisku starych chachmęciarzy, co to tylko żeby kasę wziąść i się nie narobić, zazrdrosne szuje, podłożyły mi świnie, pomocy!!!

napiszcie proszę cokolwiek,czy łatwo będzie znaleźć nową?na pewno nie w moim mieście,ale czy w ogóle jest teraz lepiej na rynku pracy niż 4 lata temu?