Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznuraa

Luteina a test ciązowy

Polecane posty

Gość sznuraa

Czy luteina moze wpłynąc na wynik testu ciązowego? Albo na badanie krwi na wykrycie ciąży??

Gość biedrobencka
Tez bym to chciała wiedziec

Paulka123 - Twoja luteina kosztowała tylko 3 zł? to dziwne bo ja za swoją zapłaciłam 32 zł, wiem że są rozne rodzaje luteiny dopochwowa i pod język moze dlatego cena sie rozni. Luteina jest fajna ale nie na dłuzszą mete bo pomaga nie na długi czas tylko przez jeden cykl. Nie wpływa ona w zaden sposob na wynik testu ciążowego.

Gość Gracie Lou
Na tym forum chyba co druga dziewczyna bierze luteine. A po co ta luteine sie w ogole bierze?

Gość JBEATA
Cześć dziewczyny! Brałam luteine z przepisu lekarza na wywołanie okresu przez 7 dni 2x1.Po tych 7 dniach odczekałam 2 i dostałam normalny okres trwający 6 dni.Czy to znaczy, ze ciąże mozna juz wykluczyć?? dziekuje za odpowiedz

hej mam pytanie, czy zapalenie pochwy może wpływać na wynik testu ciążowego?? bo robilam ich juz kilka i wszytskie sa negatywne, a mam zapalenie pochwy. zy jednak testy moga klamac??

NIE. Zapalenie pochwy nie wpłynie na wynik testu ani zapalenie pęcherza ani nic, co nie jest ściśle związane z nadprodukcją hormonu bdź rozrzedzeniem moczu.

to dobrze:)bo bylam u lakarza i powiedzial mi ze narazie nie wykrywa ciazy a co bedzie potem to zobaczymy i kazal mi zrobic test, wiec mu powiezialam ze juz zrobilam i jest nagatywny. dlatego sie niepokoje czy jednak moge byc wciazy, bo powiedzial ze narazie wyklucza :/

Gość Jurka
A ja zrobiłam juz 4 testy w przeciągu 2 tygodni, każdy negatywny, biorę tabletki ale mi się zapomnialo 2, a wczesniej bralam antybiotyk ( nic nie pisalo w ulotce ze antybiotyk) no i okresu nie dostalam a juz od ostatniego stosunku minęło 2 tygodnie albo i więcej. Nie wiem co mam myslec,kochalismy sie moze ze 3, 4 razy w tym miesiacu. podczas tego antybiotyku zprezerwatywą, później nie bylo wytrysku wiec ryzysko jest małe, a teraz jeszcze pęcherz mnie bolki, w głowie mi sie kołuje- moze od stresu. czy test daje wynik prawidlowy?? czy brak okresu moze byc spowodowany niewystarczającą ilością hormonów z tabletek antykoncepcyjnych przez to że zapomnialam i ze bralam leki?